זקוקה ליעוץ

זקוקה ליעוץ

היתה לי עד לפני כשבועים חברה מאוד מאוד טובה. שתינו אמהות לבנות עם ADHD הלומדות באותה כתה וגם בנותנו הקטנות יותר באותו גיל והפכנו להיות יתר מסתם חברות ממש כמו אחיות קרובות משתפות בבעיות הדומות וגם הילדות והבעלים מאד קשורים זה לזה. ממש אידליה. עד יום כיפור. שתינו נשארנו לבדינו הבעלים נסעו כל אחד להורים שלו לבית הכנסת שהם רגילים מהילדות כי הם צמים ואנחנו לו . חברתי הזמינה אותנו לבלות יחד את כיפור היססתי אבל החלטתי שכן אומנם לא אוכל לקחת את האוטו ולחזור הביתה משום שאנחנו לא גרות קרוב אבל יש לי קרובי משפחה וחברים נוספים באותה שכונה. איני יודעת מה קרה לחברתי אבל כשעה לאחר שהיגענו היא כבר לא מעים, יש לצין שהילדות היו מקסימות ושיחקו יפה , אבל היא היתה מאוד מאוד מאו... עצבנית וחסרת שקט האוירה היתה מאוד לא נעימה היא השליטה ממש טרור על כולנו צעקה הרבה סתם על הבנות דברה אלי מאוד לא יפה. הבלגתי והבלגתי לא רציתי לקלקל לבנות ולא נראה לי מתאים להעיר לה אז ספגתי הכל בשקט. עד ש... בשבת בצהרים היה ממש בילתי נסבל וכבר לא יכולתי יותר וגם ביתי הקטנה מאוד נעלבה ממנה הצעתי לה שנפרק את העיסקה ואני אלך עכשו עם הבנות תגובתה היתה ממש נסערת אף פעם לא ראיתי אותה במצב כזה בילתי נשלט היא לא רצתה לתת לי ללכת ואז לא שלטתי בעצמי וגם התפרצתי קמתי לקחתי את בנותי וברחתי משם. למחרת שלחתי לה מייל כמה עצוב לי מה שקרה אני דואגת לה על המצב בו היא נמצאת ואם היא במצוקה אני מוכנה להקשיב ולעזור ושמאוד נפגעתי ממנה. עד עכשו לא קיבלתי תגובה לא שמעתי ממנה אבל יותר מהכול כואב לי על הילדות היא אסרה על ביתה הלומדת עם ביתי לדבר איתה בקיצור יש נתק גדול מאוד כואב לי אני לא מצליחה להרגע מהסיפור הזה כל מי שמסביבי מיעץ לי לא להתעסק בזה יותר לתת לזמן לעשות את שלו אבל אני מרגישה שאם עד עכשו לא שמעתי ממנה זב לא ישתנה הכי כואב לי על הבנות כי הן היו מאוד קשורות אשמח לקבל תגובות תודה.

דליה.ד

New member
הבעיה היא שלה ולא שלך

ואם לא ענתה על המייל שלך...אז את צריכה להסיק את המסקנות הכואבות.

למעלה