זקוקה ליעוץ..

זקוקה ליעוץ..

אמנם הנשים פה בפורום זה במיעוט אך נשארתי עם בעיה ,עד אתמול הייתי מח וברת ללוין יס,מאילוצים כספיים נאלצתי להתנתק,מעונינת לדעת כמה דברים.1:האם ניתן להרכיב אנטנת צלחת בגג המשותף ולקלוט את ערוצי הסרטים?2:אם כן כמה יכול לעלות ?3:האם מותר לי להשתמש בגג המשותף לצורך הרכבת האנטנה?אשמח לקבל המלצות ממתקין.תודה.

eliak

New member
תשובה

הי , אני לא מתקין , רק חובב, להתקין צלחת רצוי באישור הועד , מבחינת החוק זה תופס ערוצי סרטים כמו ביס לא תקלטי ובטח ללא תרגום, אז חבל על הזמן . אם את רוצה יש בשלל שפות אחרות מאנגלית כמה עולה יענה לך מתקין לפי מה שאת רוצה לראות , אם את לא מרוצה מתשובתו , תשאלי בפורום ויענו לך

אפשר ליקלוט את ערוצי הסרטים של יס

בצלחת לויין פרטית המכוונת למיקום 4W אבל כל הערוצים האלה מוצפנים בהצפנה הקשה מאוד לפיצוח.כלומר השידור חסום.

doron1976

New member
אורית יקירתי

שלום אם את התנתקת מיס בגלל אילוצים כספיים מאיפה הכסף להתקנת צלחת ??? אם את כותבת שיש לך בעיות כספיות למה את חושבת שהמתקינים יפנו אליך ??? מה שאני יכול לייעץ הוא שאם את גרה באיזור חיפה והסביבה תפני ליעקוב קרמר,הוא נחשב למתקין מספר אחד בצפון(וגם בדרום במרכז במזרח ובמערב). להתראות

סוף כל סוף תשובה לעניין . לאדם

ששואל כי חסר לו תשומת לב . ומבקש שיענו לו ששואל על מנת לישאול . כיאלו לא יודע את התשוב . ביי דורון . אגב יש לך איזה תוכנה להנהלת חשבונות כולל מלאי במחיר מציאה . לתחילת שנת הכספים הבאה

ל-1976

התשלום ליס הוא כל חודש אבל היא חושבת שהתקנת צלחת זה במחיר חד פעמי.ובפועל לטענתה היא מרויחה יותר כסף לשנה. בעיקרון יש חיסכון במחיר אבל אם זה לא כולל מנוע לצלחת שאז בימי החורף שהצלחת זזה צריך להזמין מתקין שיכוון אותה וזה עולה עוד כסף.כי גב עם מנוע פחות יציב מגב בלי מנוע.כי גב בלי מנוע זה דבר קבוע התורם ליציבות הצלחת.בניגוד לגב עם מנוע.המחליש את יציבות הצלחת.וכמובן בצלחות גדולות בעיקרון מ 2 מטר ומעלה צריך לעשות לצלחת מידי פעם עבודת גירוז נגד חלודה והתפוררות חלקי הצלחת וזה גם עולה כסף.

mr dish

New member
תשובה לעניין!!!

1-כן, ואין כל צורך באישור מאף אחד, ע"פ פסיקה טרייה של בית המשפט. 2-לא, הלוואי - כל המתקינים היו הופכים למליונרים כבדים, ולא היה להם זמן לענית לך, או אפילו לקרוא את השאלה...מה כן(!) ניתן לקלוט - אני ממליץ לך לעקוב אחר הנכתב באתר זה, כמו גם ב:www.satil.com . שבת שלום.

למעלה