זקוקה ליעוץ

זקוקה ליעוץ

אני מעונינת לקנות מחשב נייד אני לא מבינה כל כך גדולה במחשבים ניידים אני מעונינת במחשב נייד שישמש אותי לאינטרנט , אימיול, סרטים וכל התוכנות מסרים ודומה לזה . אני מעונינת להשקיע עד 4 וחצי אלף לא מעבר !!!! בבקשה עיזרו לי כי אני מעונינת לקנות אותו אולי עוד היום במוצאי שבת או בבאג או באופיס אני מצרפת קישור עם המחשב שנראה לי מתאים ותגידו לי מה אתם אומרים או עם יש לכם המלצות אחרות בתודה מראש והמשך שבת נעימה לכולם וחג שמח ..

GAMESP

New member
לא משהו

תחפשי יותר טוב בזאפ יש במחיר הזה מחשבים טובים באמת שוב: זה מחשב חלש עם ויסטה ! הוא בקושי יזוז !

לא ציינתי עוד משהו !!

אני מעונינת במערכת הפעלה רק XP ולא ויסטה בשום מחיר יש לי ויסטה במחשב הביתי וזה בעיתי לא מעט

GAMESP

New member
המליצו כאן על Dell Vostro 1400

ואני מצטרף להמלצה למרות שהמחשב נייד שבשימוש שלי כרגע הוא זה Inspiron 1720 8600M http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1720-8600-320.htm וגם אני מחכה לחודש הבא, דל הולכים להביא סדרת מחשבים ניידים חלומיים Latitude E מתוך http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5500.htm מחשב נייד חדשני ומהפכני מהסדרה העסקית של חברת Dell. המחשב ניחן בכל הפרמטרים האפשריים שעולים על הדעת *מחירו האטרקטיבי בפרט* החל באפיונים העסקיים ( במיוחד העסקיים ) וכלה בביתיים והפרטיים. מעבד כפול ליבה ( Intel Core 2 Duo ) על פלטפורמה חדשנית ומתקדמת בשם Montevina, שתכלול תמיכה ב- 802.11n, תמיכה בזיכרון DDR3 קויבולת של עד 8GB זיכרון פנימי ! GPS- המחשב מתאפיין באחד האלמנטים החשובים ביותר שהקדמה הטכנולוגית מציעה: GPS ( ניווט לווייני ).

rivertrino

New member
סדרת E נשמע טוב איפה ניתן לקבל עוד פרטים....

"מחשב נייד חדשני ומהפכני מהסדרה העסקית של חברת Dell. המחשב ניחן בכל הפרמטרים האפשריים שעולים על הדעת *מחירו האטרקטיבי בפרט* החל באפיונים העסקיים ( במיוחד העסקיים ) וכלה בביתיים והפרטיים. מעבד כפול ליבה ( Intel Core 2 Duo ) על פלטפורמה חדשנית ומתקדמת בשם Montevina, שתכלול תמיכה ב- 802.11n, תמיכה בזיכרון DDR3 קויבולת של עד 8GB זיכרון פנימי ! GPS- המחשב מתאפיין באחד האלמנטים החשובים ביותר שהקדמה הטכנולוגית מציעה: GPS ( ניווט לווייני ). " נשמע טוב איפה ניתן לקבל עוד פרטים לגבי גודל ומשקל + מפרט טכני?

למעלה