זקוקה לייעוץ...

katykr

New member
זקוקה לייעוץ...

1.אני בת 16 וחצי ויש לי לעיתים קרובות מאד קשיים להרדם. אני מעוניינת לקחת תרופות שיעזור לי להרגע ולהרדם, ורוצה שיהיו על בסיס טבעי כמו רגיעון וכו´.... איזו תרופה מומלצת לי??? ארצה לציין שאינני רוצה שהתרופה תשפיע עליי באופן חזק מדי כיוון שאני נמצאת בתקופה של בחינות רבות וגם אינני מעוניינת להיות שאננה מדי מרוב רוגע... 2. האם תוכל לתת לי מידע על התרופה נבוהיל?? (תרופת הרגעה כלשהי...)

e i n a t

New member
בקשר לתרופות הרגעה טבעיות

יש רגיעון לילה, קלמה לילה, וסירופ פסיפלורה. מנסיון בעבודה בבית מרקחת, אנשים מרוצים מתרופות אלו. לוקחים אותן לפני השינה והן לא אמורות להזיק באף דרך. במידה ואת לוקחת תרופות נוספות להרגעה- שאינן טבעיות, אז כבר לא מומלץ.

לגבי הקשיים בלהירדם

היי katykr השאלה ששאלת נישאלה כבר מיקודם ואני מעתיק לך את התשובה. ישנן מספר תרופות טובות שיוכלו לעזור לך לישון. אציין אותם מהקל אל הכבד. 1. תרופות על בסיס צמח הפסיפלורה. תרופות אלו הן בעלות אפקט מרגיע ולעיתים גם קצת מרדים. דוגמאות : פסיפלורה בכדורים או בנוזל, קלמה-לילה, רגיעון לילה. 2. תרופות על בסיס צמח הולריאן. לולריאן השפעה מרדימה יותר מאשר הפסיפלורה. מוצרים המכילים ולריאן נמכרים בבתי-מרקחת, ללא צורך במרשם רופא, אך רק ע"י הרוקח. דוגמאות : טינקטורת ולריאן, קלמנרבין. 3. תרופות אנטי-היסטמיניות. (לא כולן) תרופות אלו משמשות לטיפול באלרגיות ובעודף נוזלים וליחה. לחלקן יש ממש השפעה של פגיעה בעירנות עד כדי השפעה מיישנת. מספר חומרים אנטי-היסטמינים כבר ממש אושרו לשימוש כחומרים מרדימים. דוגמאות : יוניזום, דקסמול PM החדש. (לא דורשים מרשם רופא). המלצתי : תתחילי עם תרופה כל שהיא מקבוצה 1 או קבוצה 2. קבוצה 3 היא קצת יותר חזקה. אציין כי ישנן תרופות עוד יותר חזקות הניתנות בכדי לישון, אך הן דורשות מרשם רופא וגם ממכרות. לכן לא הכי מומלץ. בברכה ישראל

לגבי נבוהיל

התרופה הנ"ל היא תרופה הומאופטית של החברה הגרמנית Heel. היא טובה יותר להרגעה ופחות טובה לשינה. ניתנת להשגה בבתי מרקחת ולא צריך עבורה מרשם רופא. אם ננסה לקטרג אותה לפי קבוצות התרופות כפי שציינתי בתשובתי הראשונה אז זה פחות או יותר מקביל לקבוצה של התרופות על בסיס צמח הפסיפלורה. בברכה ישראל

למעלה