NONIS שלום
את חייבת לאסוף את עצמך!!!!! את פשוט נמצאת באפלה ויורה לעבר קולות והדים. תעצרי שנייה!!!!!!! יש כאן בפורום , הורים רבים שכבר עברו את ה"חוויות" שאת עוברת, אנחנו כאן בשביל לעזור ולתמוך. טוראט היא לא מחלה סופנית כמו שציינה כאן חברתי הלנה, אני אב ל-4 ילדים. אחד מהם,גיא, בן 12 ,לוקה בטוראט, אחותו התאומה, יובל, לא!! חוץ מהם יש לי עוד שתי בנות, שנכון להיום לא מראים שום תסמינים. אז אל תעצרי את חייך, הסיכוי שלילד נוסף שלך יהיה טוראט, עפ"י כל המחקרים שאני קראתי לפחות, קלושים!!(מצטער אלי, את חריגה!!) הכוונה ותמיכה, את יכולה לקבל , כאן אצלנו בפורום, או במפגשים החודשיים הקבועים בעמותה,(היום היה מפגש!!!) טיפול????? אני מציע לטפל רק במה שמפריע לבנך,לא במה שמפריע לסביבה או למערכת החינוך, תתמקדי רק בילד ובמה שמפריע לו. רצוי לטפל במקום מוכר ומסודר, שניידר או שערי צדק, לפחות להתחיל שם, אח"כ זה יזרום. אני מאוד נהנה מהילד שלי, אני לא סובל בכלל, יש ילד עם טוראט ויש ילד מכוער, יש ילד עם טוראט, וילד עם בעיות ראייה, אז מה????? טוראט יכול לפעמים להיות חביב..!! צרי קשר איתי במסר אם את רוצה שנדבר בטלפון, אני יכול לעזור לך , להפסיק להתפזר... דני