זקוקה לייעוץ :)

morena301

New member
זקוקה לייעוץ :)

שלום רב,
אני בת 33 ועד לפני חודש ימים הייתי עצמאית בתחום האופנה במשך 10 שנים. בגיל 23 פתחתי את החנות הראשונה שלי, במהלך השנתיים הראשונות התחלתי לייבוא בגדי נשים מכל מיני מקומות בעולם: טורקיה, ספרד, צרפת, ארה"ב ובסופו של דבר התמקדתי באיטליה. רכשתי המון קשרי ספקים בחו"ל. לאחר הכרות עמוקה עם איטליה התחלתי לייבא ולמתג את שם העסק שלי ( תוויות, פרסום, עיצוב ומיצוב החנויות לאותו קונספט, שת"פ עם תכניות טלוויזיה ועוד... ) וכך הבאתי לארץ את המותג הפרטי שלי. לאחר כחמש שנים פתחתי שני סניפים נוספים ובנוסף פתחתי סיטונאות לחנויות בוטיק בארץ. במהלך השנים מסרתי את החנויות ונשארתי רק עם הסיטונאות, מה שהתברר כטעות וללא רווחיות.
היום לצערי, העסק נסגר. והנני מחפשת עבודה.
ניסיתי לפנות למס. חברות אופנה אך, ללא הצלחה..
אני קצת אובדת עצות ולא יודעת לאיזה תפקידים עלי לפנות.
חשוב לי לציין שיש לי כישורי ניהול גבוהים, ובעצם את כל הנתונים לפיתוח והקמה של עסק.
עצות יתקבלו בברכה!

תשובה

הי קודם כל כל הכבוד שניסית והיה לך עסק ופיתחת
עכשיו את בשלב שאת יכולה לחזור למסלול
יותר בחכמה ועם ניסיון ואני בטוחה שתצליחי
כמה שאלות שיכולות לכוון
את מעוניינת בתפקידי ניהול באופנה בלבד? אם כן אל תתייאשי
אך אולי כן כדאי לשנות את גישת הפנייה למעסיקים
וצריך לעשות בדיקה בנושא כדי להתבלט.

מה עוד מעניין אותך?
האם תחום הקמעונאות
ביגוד
חפשי תחומים שמדליקים אותך ודברים נוספים שאת טובה בהם.
מוזמנת לשתף כדי שנמשיך לכוון אותך

morena301

New member
הי אפרת

קודם כל, תודה!

אני נמצאת בהתלבטות קשה, האם עלי להמשיך ולנסות להשתלב בענף האופנה או שעלי לפנות לתחומי ניהול קמעונאי?
ההתלבטות נובעת מחוסר פניה של מעסיקים אלי לתחומי הניהול הרלוונטיים עבורי,
להיות מנהלת בחנות בגדים, זה לא בדיוק הדבר המאתגר בעיניי, וגם באיזה שהוא מקום זה די לחזור אחורה בשנים :(
הייתי מעוניינת להשתלב בהנהלה בכירה יותר, אך לא בטוחה שבגופים גדולים מבינים את גודל הדבר שבו התעסקתי...
מצד שני אולי עלי לבחון תחומים חדשים בניהול, יזמות, קניינות או כל תחום שיכול להבליט את כישוריי...
אני חושבת על תחומי העניין נוספים שמעניינים אותי, אך לא בטוחה שיש לי הכישורים להשתלב בתחומים אלו, כגון: עיצוב ארועים, עיצוב פנים ( במהלך היותי עצמאית עיצבתי ותכננתי את החנויות לפרטי פרטים..) אבל הדבר שאני הכי מתבלטת בו הוא ניהול!

תודה ויום מקסים :)

הי

אז קודם כל
א. להשתלב בהנהלה בכירה אכן מכיוון שיש דרישות מסויימות צריך לדעת איך להעביר את המסר שלך שאת מתאימה בצורה נכונה.

ב. אך אם עדיין מתקשה ובכל אופן את אומרת שתחום ניהול חנויות כבר אינו מתאים אז אני מציעה כן לבחון כפי שהצעת נכון - לבחון תחומים חדשים
בהתאם לכישורייך ואם תחום העיצוב מעניין אותך זה לא מאוחר, תלמדי ותתפתחי בכיוון ונשמע שיש לך אוריינטצייה כבר.

אני כן מציעה לשאול את עצמך יותר במדוייק מה את כן רוצה
איזה תחום? מה עליי ללמוד? אם לא קיים שוק איך ליצור אותו וכד'?
שלבי את היזמות והניהול שבתוכך עם שאר כישורייך והעניין והמשרה המתאימה לך תגיע.

וזכרי אם את אוהבת משהו אין סיבה שלא תוכלי להתפתח בו.

:)

למעלה