זקוקה לייעוץ ../images/Emo9.gif
מאז שאני זוכרת את עצמי התעניינתי בעיצוב: שהייתי קטנה הייתי עושה מבגדים משומשים שמלות לברביות שלי. כשגדלתי מעט, הייתי חותכת מהעיתון כל מיני כתבות על עיצובים של חדרים, על איך בונים כל מיני דברים כמו מעמד לדיסקים, איך מקשטים שולחנות לאירוח, איך מתאפרים ועוד כל מיני דברים בסגנון. מאוחר יותר גם הגיע עידן עיצוב הבלוגים. למה לא הלכתי ללמוד עיצוב? כי פחדתי שלא תהיה לי מוזה. פחדתי גם שאם אני אסיים את התואר, אני אצטרך להיות עצמאית, לדעת לשווק את עצמי ואת העבודה שלי. ואיך מישהי בלי ביטחון עצמי בשיט יכולה לעשות את זה? ומה לגבי יכולת ציור
אין לי בזה שום ניסיון של ממש, ומי יודע אם זה יהיה מספיק טוב בשביל להתקבל... אז בחרתי בפסיכולוגיה. גם פסיכולוגיה עניין אותי המון זמן. למדתי את זה בתיכון, קראתי ספרים, ראיתי סרטים וממש זה עשה לי את זה. אז הלכתי ללמוד את זה באונ' הפתוחה. עכשיו אני לא בטוחה שזה באמת זה מה שנועדתי להיות. זה לא מספיק מעניין וזה המון ללמוד ובלי תואר שני אין לי ממש מה לעשות עם זה :/ כיוון שהתחלתי לעשות תוכנית לשינוי אורח חיים, התחלתי לחשוב על זה קצת יותר לעומק. מה אני רוצה להיות שאני אהיה גדולה? הרי אפילו המבחנים שעברתי בלשכת התעסוקה אמרו לי שעדיף לי לעסוק במשהו אומנותי יותר, והתחום של מדעי החברה דורג בכלל במקום הרביעי. אז אולי בכל זאת כדאי לי לחשוב על שינוי בלימודים? אבל מה עם כך הכסף והשעות שהקדתי לפסיכולוגיה עד כה? זה די מבאס לחשוב שכל כך הרבה פשוט הלך לו... וכבר יש לי 18 נ"ז
אז כדאי לחשוב על שינוי בלימודים
או אולי לנסות ללנוד פסיכולוגיה באונ' רגילה
יקבלו אותי לשם בלי פסיכומטרי
ועוד משהו... נתקלתי במקצוע שקרוב לפסיכולוגיה שנשמע די מעניין "אימון אישי". האם תוכלו לתת לי מידע עליו
וסליחה שיצא קצת ארוך...
מאז שאני זוכרת את עצמי התעניינתי בעיצוב: שהייתי קטנה הייתי עושה מבגדים משומשים שמלות לברביות שלי. כשגדלתי מעט, הייתי חותכת מהעיתון כל מיני כתבות על עיצובים של חדרים, על איך בונים כל מיני דברים כמו מעמד לדיסקים, איך מקשטים שולחנות לאירוח, איך מתאפרים ועוד כל מיני דברים בסגנון. מאוחר יותר גם הגיע עידן עיצוב הבלוגים. למה לא הלכתי ללמוד עיצוב? כי פחדתי שלא תהיה לי מוזה. פחדתי גם שאם אני אסיים את התואר, אני אצטרך להיות עצמאית, לדעת לשווק את עצמי ואת העבודה שלי. ואיך מישהי בלי ביטחון עצמי בשיט יכולה לעשות את זה? ומה לגבי יכולת ציור