זקוקה לייעוץ..

~מעיין~

New member
זקוקה לייעוץ..../images/Emo7.gif

הפעם אני צריכה את הייעוץ הזה יותר מתמיד.. אני מרגישה שהכל הולך ומתפורר לי בידים.. זה עדין אותו סיפור עם היזיז שאהבתי.. קוראים לו דרור זה קודם כל אז אני אספר את מה שרציתי ולבסוף תייעצו לי.. אחרי הלילה הקסום שהוא העביר עלי לא יצא לנו לשמור על קשר כי הבנתי שיש לו חברה אז העדפתי לשמור מרחק.. היה קצת קשה אבל הצלחתי במיוחד בגלל היחס המתנדנד שלו.. כלומר.. יום אחד אני הכל בשבילו ויום אחר כך הכל לא טוב. זה לידע הכללי.. בכל אופן כשיצאתי לטיול שנתי הבנתי שהוא עשה מלחמות כדי למצוא אותי ולפני שיצאתי לטיול חברה שלי סיפרה לי שחברה שלו אמרה שהם לא חברים והם בחיים לא היו חברים.. בכל אופן כשהגעתי הוא התקשר אלי ואמר לי מעיין משעמם לי בלעדייך ועוד כל מיני דברים כאלה.. התחנפות שכזו והוא גם בירר עם כל החברות שלי דברים עלי ושיספרו לו מה עשיתי בטיול.. אבל.. כשחברה שלי שאלה אותו מה הוא עושה לחברה שלו ליום האהבה אז הוא אמר לה שהוא שולח פרחים אני מרגישה שאני נמצאת במערבולת ואני לא מוצאת את עצמי.. איפה אני נכנסת בכל התמונה הזאת?? ואני יודעת שהוא לא רוצה אותי לקשר רציני אלא רק לסיפוק עצמי הרבה אמרו לי להתנתק ממנו אבל אני לא מסוגלת.. אף אחד לא מבין אותי (ככה לפחות אני מרגישה) אוף.. קשה לי כבר, אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תייעצו לי.. תודה על ההקשבה..

ניקולי

New member
קושקושיקה הקשיבי

זה לא שלא מבינים אותך ההפך מבינים אותך מאוד מאוד.. הבעיה היא שאת רוצה לשמוע דברים שאת רוצה לשמוע דברים שיחזקו לך את ההפך שיגידו לך כןן תלכי איתו הוא בסדר את רק מדמיינת שהוא רוצה את הסיפוק שלו ותו לא..אבל יקרתי רגשותייך אינן מטעות אותך לצערי אם יש לו חברה ואת בטוחה בכך אז כבר אין לך מה לעשות איתו ודעי לך עוד דבר אחד שבגד בחברה שלו איתך יבגוד גם בך יש טיפוסים כאלו לצערי את צריכה להזהר ואף להתרחק ממנו. תעשי לעצמך רגע חושבים ותראי מה יותר טוב לך..אבל אל תנסי לשכנע את עצמך שאת רוצה אותו או אוהבת אותו הכל בראש שלך.. תתרחקי כל עוד את בריאה בראש לפני שתהיי מאוד חולה בראש!! אוהבת ניקול*

sidi

New member
אני עם ניקול!!!

מעיין!!! תעזבי אותו ומהר לפני שתפגעי עוד יותר, את לא צריכה את זה, אני לא מכיר אותך אבל את יכולה למצוא מיליון גברים במקומו ומישהו שיהיה רק שלך ובלי משחקים. הבן אדם תסלחי לי שאני אומר לך מחפש רק דבר אחד סקסססס! אני

ortal_sh

New member
מעיין מתוקה !

מצד אחד את יודעת שהוא רוצה אותך רק לסיפוק עצמי , ומצד שני את לא יכולה להתנתק ממנו .... זה באמת בעיה , אבל אין לך הרבה בררות ,ואם כולם אומרים לך שאת צריכה להתנתק ממנו - זה אומר שהם צודקים , לא יכול להיות שכולם רואים את זה מהצד ואף אחד לא מבין אותך . הם מבינים את המצב שאת נמצאת בו, והם נותנים לך פתרון, לצערך אין פתרון אחר . כמו שאמרת אפילו את בעצמך את יודעת שהוא לא רוצה אותך לקשר רציני , אז למה את מכאיבה לעצמך עוד יותר - חבל עליך ועל הלב שלך ! אני יכולה להמליץ לך רק משהו אחד שתמשיכי הלאה ותחפשי מישהו אחר שימלא את מקומו - רק כך תוכלי להתגבר עליו ! אני מצטערת להגיד לך אין פיתרון אחר - תחשבי על זה יותר ותשמרי על הלב שלך , שלא ישבר ! אור-טל

mariana

New member
חמודה שלי

אני בדעת כולם כאן. את יודעת מהצד זה נראה הרבה יותר פשוט, והבחור הזה משחק איתך, את ילדה בוגרת לגילך ומתאים לך בחור הרבה יותר מהילדון הזה שמחפש רק זיון סליחה על הבוטות, ואני מצטערת להגיד לך את לא בחורה ששווה רק זיון את שווה הרבה מעבר לזה כי את בוגרת ויש לך ראש על הכתפיים. אז תזרקי את הילדון הזה, ותחכי למשהו הרבה יותר טוב ממנו, ואת לא צריכה להיתאייש כל דבר בזמנו. אוהבת אותך ודואגת לך שלא תעשי שטויות מרין

~מעיין~

New member
עדכונים..../images/Emo4.gif

טוב אז בדיוק איך שסיימתי לרשום לכם הוא התשר ו.. רע לי.. אני נשבעת לכם שאני רושמת פה עם דמעות בעינים נמאס לי כבר! דיברנו והכל ובתחילת השיחה הוא ישר דיבר על חברה שלו ואני יגיד לכם משהו.. יש לי תחושה שהם לא חברים בכלל כי היא אומרת שהם לא חברים והוא אומר שהם כן והוא ניסה להוכיח לי למרות שאמרתי לו מיליון פעם שזה לא מעניין אותי ואז סגרנו את הנושא.. אחר כך התחלנו לדבר עלינו הוא הציע לי להפגש איתו.. ומפגש איתו ישר אנחנו מתחילים להתחרמן (סליחה על הביטוי) אז אמרתי לו הייתי נפגשת איתך בכיף רק בגלל שיש לך חברה אני לא מוכנה ואתם לא יודעים איזה קשה זה להגיד את זה.. במיוחד שאני מתה לראות אותו ואז התחלנו להתווכח ואמרתי לו שכנראה שפעם שעברה הוא לא הרגיש כמוני על הבגידה בחברה שלו.. ושאת זה אפשר לראות רק מזה שהוא מציע לי להפגש שוב בכל אופן הוא ביקש ממני אחר כך מלא סליחות.. וסלחתי הוא שוב ביקש להפגש.. וסירבתי אני יודעת שעשיתי את הדבר הנכון אבל רע לי רע לי מעצם העובדה שאני יודעת שעכשיו אני יכולה להיות איתו ואני אמרתי לו לא..

mariana

New member
מעיינוששששששששש

אני ממש שמחה שסירבת להיפגש איתו. את יודעת מה? אני לא הייתי רצה אליו גם אם לא הייתה לו חברה, הרי הוא בוגד בה, וכאשר הוא יהיה איתך הוא יבגוד בך. ואם זה רק בשביל חרמונים? אני חושבת שיש לך לב והוא עדין ואת לא יכולה להיות רק יזיזה של מישהו. כי אין גבר כזה ואני לא מאמינה בשטויות כאלה. ואם הוא משקר לך? אז רק כדי להכאיב לך ולצערי הרב הוא מצליח. את צריכה להיתנתק מימנו לגמרי ולא לענות לשיחות המעצבנות שלו, למה הוא אומר יש לי חברה אבל הוא רוצה להיפגש איתך, הרי הוא בוגד זה, אז תביני את זה! הוא מחפש סיפוקקקקקקקק אני חייבת להכניס לך את זה למוח. ומצטערת להגיד לך את לא אוהבת אותו, את פשוט דלוקה עליו, כי מצטערת להגיד לך באופי כזה כמו שלו אי אפשר להיתאהב עוד מלכתחילה. אז מהר לנגב את הדמעות ולמחוק את המספר שלו מהזיכרון ופשוט לחשוב שהוא לא קיים יותר בשביל מעיין. תשקיעי בלימודים ובדברים אחרים, את יודעת שיש לי אחות בגילך ואוי ואווי לה אם היא תעשה דברים כאלה לעצמה, אני בחיים לא אסכים שיפגעו בה, וכמובן שאת כמו אחותי הקטנה ואני לא רוצה שיפגעו בך. אוהבת אותך ותעשי טובה על תכניסי ראש למיטה חולה אחרת את בעצמך תדבכי במחלה שלו. אוהבתתתתתתתתתת מרין ואני שולחת לך המון נשיקות וחיבוכים מצטערת אבל האייקונים לא עובדים לי

~מעיין~

New member
מרינוששש../images/Emo140.gif

מרינוש... את לא יודעת כמה אני אוהבת אותך התמיכה שלך מאוד עוזרת.. ושוב חולה עלייך... במיוד על זה שרשמת שאני כמו אחות קטנה בשבילך תודה ממי אני מעריכה את זה.. שלך תמיד מעעיין

sidi

New member
מעיין

טוב שלא הסכמת לפגוש אותו, ואת יודעת מה? לדעתי זה לא משנה אם יש לו כרגע חברה או לא. עצם זה שהיתה לו חברה והוא היה איתך זה מספיק. מי מבטיח לך שאת לא תהיי באותו צד בעתיד? ורגע אני לא מבין משהו, הוא אומר שיש לו חברה ורוצה אותך? האמת שקצת הסתבכתי... אבל לא משנה, נראה לי שהבחור הזה קצת דפוק. אז טוב שחתכת ועל תוותרי. ברור שרע לך ועוד יהיה רע כי החיים לא קלים והלב שלך קטן אבל בסוף יהיה בסדר רק תהיי חזקה.

~מעיין~

New member
אהובים שליייי

תודהאתם לא יודעים כמה אתם עוזרים לי זה ממש נותן לי תמיכה ענקית אז שוב תודה ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיכם תמישכו להגיב.. אוהבת אותכם מלאאאאא

מעיין...

אני חושבת שיש לך כמה אפשרויות... הראשונה זה להישאר איך שאתם אבל כניראה זה לא טוב. את רוצה אותו אז אם זה באמת ככה את צריכה לברר מה הוא מרגיש כלפייך (לדעתי הוא מרגיש משהו) ואם כן להילחם עליו ולהשיג אותו (שזה כולל להיות יותר קשה להשגה......) עוד אפשרות זה פשוט לברוח.. אני אישית חושבת שבמידה והוא לא מרגיש כלום כלפיך תברחי אבל לא סתם... קודם תבררי מה הוא עושה איתך..... מעביר איתך תזמן בנעימים או שיש יותר מזה... מקווה שבסוף תצליחי..... אגב אמרת שהוא שלח פרחים לחברה שלו. אז סתם תהיתי אם קיבלת משהו ממנו אותו יום..

למעלה