זקוקה לייעוץ שלכן

רותה9

New member
זקוקה לייעוץ שלכן

אני באמצע שנות השלושים לחיי אחרי שני ניתוחי בטן להוצאת ציסטה. הראשון הוצאה השחלה+חצוצרה ובשני הוסרה הציסטה והושארה רקמה שחלתית. כמובן שעל מנת להרות אחרי 3 חודשי ניסיון ספונטניים הומלצתי ברוב דיעות ל-IFV עברתי שני מחזורים כשהראשון לא היה מוצלח והשני היה יותר טוב (נשאבו 9 ביציות והופרו 4). שני המחזורים לא הסתיימו בהצלחה. לקחתי הפסקה על מנת לרפא את הנפש ולאגור כוחות להמשך ואז נכנסתי להריון ספונטי שלצערי נמשך בין 4-6 שבועות. US אחרון כחודשיים (לפני ההריון הספונטני) הראה ציסטה של 4-5 ס"מ. הרופא המטפל שלי כבר רמז שייתכן שכדאי ללכת לניתוח נוסף אם ה-IVF השני לא יצליח. בעקבות הפורום קבעתי תור לתל-השומר לפני ההריון הספונטני ולצערי לא קיבל אותי ד"ר סוריאנו. הופתעתי שאין במרפאה US. בזמן שנשלחתי להשיג US עדכני נכנסתי להריון ומאז לא חזרתי לשם. אני שוקלת לפנות שוב לסוריאנו אך הפעם באופן פרטי על מנת לקצר תהליכים. מה דעתכם ? אני רוצה חוות דעת שונה ואולי אפילו להחליף רופא ? על מי אתן ממליצות ? רופא פריון מומחה ? רופא פריון +אנדו מומחה ?

המומלצים ../images/Emo8.gif

תוכלי לבצע חיפוש ולגלות אותם, לא מזמן זק ערכה רשימה שלהם: פרופ' משיח - אסותא פרופ' שולמן-אסותא-מאיר פרופ' זיידמן -תהש-אסותא פרופ' פיש-בלינסון

ר ו מ י ה

New member
על ההמלצות שלנו

תוכלי לקרוא כאן. המלצתי לך להתייעץ עם אחד ממומחי הפריון אשר נמצאים ברשימה. בהצלחה

למעלה