זקוקה לייעוץ, סיוע...

esperansa

New member
זקוקה לייעוץ, סיוע...

שלום, אני בת 39, רווקה, חולה במחלת עור קשה פסוריאזיס, שמופשטת אצלי בכל חלקי הגוף והפנים. המחלה הזאת השפיעה עליי נפשית וגרמה לי להסתגר בבית במשך יותר מ 10 שנים. חייתי בבועה, במצוקה נפשית, מרוחקת מחברה וסביבה. חשתי דכאונות, ופיתחתי חרדה חברתית. הייתי במצב מיואש כל כך, שאפילו לא טיפלתי בנגעים, על אף שהם כיסו את כל חלקי גופי ואת כל הפנים. שבועות הייתי יושבת בבית ולא יוצאת...חשתי טוב להיות רק עם עצמי יחד עם הטלויזיה והאינטרנט. לא פניתי לשום גורם לסיוע מבחינה נפשית. לא דרשתי קבצת הבטחת הכנסה וקצבת נכות. רק חייתי כך את חיי על חשבון אבי הפנסיונר, שתמיד אני אומרת לי כל עוד הוא חי אני חיה. לאחרונה בגלל שהתחלתי טיפול של פוטותרפיה, העור היום במצב נקי לחלוטין מהנגעים. כיאלו נולדתי מחדש, ומה שגורם לי להרגיש מעט טוב...וכעת אני מרגישה שהתעוררתי לאחר תקופה ממושכת שהייתי רדומה. אני רוצה לחזור לחיים, רוצה לחזור למסגרת העבודה, רוצה להכיר מישהו להתחתן ולהוליד ילדים... אלא מה אני מוצאת את עצמי, בעוד שאני הייתי רדומה כל אותם השנים, העולם לא חיכה לי והמשיך להתקדם...ואילו אני נותרתי מאחור. פתאום אני לא יודעת איך להשתלב במקום עבודה, הדרישות נראות כך כך גבוהות, שעות העבודה מטורפות, קשה לי להיות בסביבת אנשים גורם לי לחרדה. אבל בכל זאת אני רוצה לעבוד ולשמור על העור שישאר במצב נקי לתקופה ממושכת. בעבר עסקתי בפקידות, קלדנות. והייתי רוצה לשוב ולעסוק בתחום הזה, בחצי משרה או שלושת רבעי משרה באזור מגוריי באשדוד. אלא מה אני לא מסוגלת לבד...זקוקה לעזרה, לייעוץ, הכוונה, איך אני ממשיכה מפה והלאה...למי פונים, מה עושים... כל סיוע ותגובה תתקבל בברכה.

גרא.

New member
esperansa,עשית עבודה נפלאה עם עצמך

הראוייה לכל הערכה .לא רבים מסוגלים לקום על הרגליים לצאת ממצב כל כך קשה ולהצליח.זה מעיד על אופי חזק כוח רצון והתמדה למרות הקשיים.חושב שכל מעסיק היה רוצה אדם כזה שיעבוד אצלו.בפועל מה אפשר לעשות? כדאי לפנות לכל מוסד שיכול לעזור לך,החל מבטוח לאומי,דרך הרווחה,ולשכת העבודה המקומית.זה לגבי עבודה. בחלק האישי,במידה ותמצאי עבודה זה,יכול להיות פתח להכרויותץעבר זה,השתתפות בפעיליות קבוצתיות,חוגים שיש במתנסים וכדומה.בהצלחה.

esperansa

New member
עד כה אף מעסיק לא חזר אליי...

לשכת העבודה ממש לא מצליח לסייע לי. לא יודעת איך להשתלב במקום עבודה. הלוואי שהייתי בנאדם חזק, כך לא הייתי מבזבזת +10 שנים מחיי. תודה על התגובה.

בבקשה:

יעוץ והכוונה אפשר למצוא במקום כמו אשנב. מכירים אותך, מעריכים את כישורייך נכון להיום, מבררים מהן נטיות לבך, מציעים לך קורסים להשלמה ועוזרים לך להשתלב בעבודה http://www.eshnav-ltd.co.il/index.html

esperansa

New member
תודה על המידע, האם זה כרוך בתשלום...

כי אין לי שקל על הנשמה.

למעלה