זקוקה לייעוץ ועזרה!

katykr

New member
זקוקה לייעוץ ועזרה!

שלום!! אינני יודעת אם זהו המקום הנכון לשאול בו את שאלתי אך אשמח אם אמצא מענה או לפחות הפנייה למקום אחר בו אוכל למצוא תשובה לשאלתי. אני בת 16 וחצי, ולפני יומיים קיבלתי צו ראשון. אני בת יחידה ואמי פשוט מסרבת להכיר בעובדה שאצטרך להתגייס. היא לא מסכימה שאבלה רחוק מהבית ליותר מיום אחד , במיוחד כשאין באפשרותה ליצור איתי קשר בכל שעה. יש לציין , שאמי סובלת מלחצים רבים המפריעים לה בתפקודה היומיומי, וכי סביר להניח לא תוכל לעמוד בלחץ שיפקוד אותה אם אתגייס. אני ומשפחתי מעוניינים להגיש בקשה לפטור מהצבא, האם אוכל לעשות זאת? אם כן אז איך ולמי לפנות?? עם זאת ארצה לציין שאני מעוניינת לעשות שירות לאומי או להתנדב בגוף כלשהו במקום לשרת בצבא.... בבקשה תעזרו לי!

נירש

New member
../images/Emo33.gif ועוד קצת...

הדבר הראשון שקופץ לי לראש בנושא זה, הוא מספר הטלפון (שסביר להניח) מצויין בגוף הצו שקבלת. אני די בטוח שאמור להיות מספר לברורים ולפניות... אם לא, תתקשרי לקצין העיר במקום מגורייך, תסבירי באופן כללי את הנושא והם יפנו אותך לגורם המתאים. בכל מקרה, למיטב ידיעתי צה"ל מתחשב במקרים כאלה, כך שאין מה לדאוג.

@@oshra

New member
../images/Emo26.gif שרות לאומי../images/Emo36.gif

יש 3 אגודות של שירות לאומי (ש"ל) 2 דתיות "בת עמי" ו"האגודה להתנדבות בעם" ואחת חילונית "שלומית" לבת עמי יש אתר והוא לא עלה לי: www.moreshet.co.il/bat-ami והנה מס´ ה
: 6443333-02 לאגודה לא מצאתי אתר אבל הנה מס´ ה
: 6521140-02 וכאן מידע על "שלומית".

כן

תקשיבי למה שאמא שלך אומרת, אבל אל תתני לזה להשפיע על החיים שלך. בחיים לא. זה החיים שלך. תחשבי בעצמך, לעזאזל. חוץ מזה, אם יהיה לך שרות מעאפן כבר תמצאי דרך לצאת. אני מכיר המון אנשים, גם בנות, שהשרות הצבאי דווקא שיפר להם את החיים בצורה דראסטית (ואני בתוכם), והיה להם מעניין לאללה.

למעלה