זקוקה לטיפים

מלמלה

New member
זקוקה לטיפים

אנחנו רק בתחילת הדרך זאת אומרת: הבת בת 5 אחרי פניה של הגננת ומפגשים עם הפסיכולוגית החינוכית שגם צפתה בילדה בגן היא הפנתה אותנו לרופא המטפל שדרכו נגיע ל"התפתחות הילד" במכבי היום אני נפגשת עם רופא הילדים שלנו לאיזה כיוון כדאי לבקש ממנו לפעול? ואיך לקדם ענינים כדי לא כל פעם לעשות רק פעולה אחת הפסיכולוגית כתבה מכתב די מקומם על המצב המשפחתי הכללי מכתב שאני ממש לא מסכימה איתו וממש לא מתחשק לי להראות לרופא ובכלל לא מתחשק לי להפגש איתה יותר הפורום הזה מקום שממש נעים להכנס ולשאול כבר קיבלתי כאן תשובות ומסרים שחיממו לי את הלב

zivadina

New member
אבחון של ילדה בת 5

שלום רב לך מלמלה. אני מכירה את חוות הדעת הפסיכולוגיות האלה שלא עושות לנו טוב. בגילאים הצעירים, דווקא מרוב זהירות, לא נוהגים להגדיר מייד קיומה של הפרעת קשב, אלא נוטים לטפל בכל בעייה בנפרד. אם את חושבת שחוות הדעת הפסיכולוגית לא תורמת להבנת הבעיות של הילדה, תנסי לעשות רשימה של כל ההתנהגויות הבלתי תקינות שלה ולבוא עם זה לרופא הילדים. בגיל 5 מומלץ על אבחון אצל רופא להתפתחות הילד, מרפאה בעיסוק ופסיכיאטר ילדים (מן הקל אל הכבד), כל זאת כדי לנסות להבין אם יש בעייה התפתחותית, בעייה תחושתית-תנועתית, בעייה פסיכולוגית או בעייה אורגנית כמו הפרעת קשב. ביום ד' הקרוב יתארח כאן הרופא להתפתחות הילד של "מכבי" אשדוד, ד"ר ג'יי צוקרמן. הוא מתמחה גם באבחון הפרעת קשב ורכוז. תוכלי לתאר לו את הבעיות של הילדה ולבקש "חוות דעת וירטואלית", שכמובן איננה אבחון אלא "הארה" של נקודות למחשבה. שרשור השאלות לד"ר צוקרמן ייפתח כבר ביום ב'. את מוזמנת לקרוא בקישורים האלה:

למעלה