זקוקה לחיבוק...

זקוקה לחיבוק...

היי, מה קורה? אני כבר כמה ימים קוראת סמויה פה
אז-אני והיא חברות טובות. אז יאללה הנה הסיפור שלי: אני בכיתה ט, ועד לפני בערך חודשיים הייתה לי חברה והיא מכיתה ו' בכדור עף, וגם אני, , ועד כיתה ט היא לא השקיעה בזה...אבל אמרנו(הקבוצה) שזה מתישהו יעבור לה,אבל ממש היתעצבנו על זה, והנה זה באמת עבר הגענו לכיתה ט והכל בסדר היא התחילה דיי לעזור לקבוצה, אבל היו המון פעמים שהיא לא באה לאימונים- היא הייתה אומרת תירוצים(ואני הייתי מגלה שזה שקרים!! אבל אמרתי לעצמי, נעבור על זה..) ואז היה אימון אחד שהיא באה(אחרי 2 אימונים שלא באה) ואז התחלנו לשחק חילקו את הקבוצה לחצי והתחלנו, והיא לא שיחקה טוב ויש איתנו גם ילדות מח' שהם אחלה, באות כל הזמן( והם עוזרות לנו במשחקים על חשבון הזמן הפנוי שלהם!! הם לא חייבות לבוא אבל יש אצלנו בעיה בקבוצה אז הן באות למשחקים שלנו) והן התחילו לצעוק עליה-למה לא הלכת כדור, תקחי את זה וכו', וצעקו עליה, ניסיתי להרגיע את העיניינים כי החברה הזאת דיי רגישה, טוב נגמר האימון אחרי יומים היה המצב אותו הדבר, ואז אחרי כמה ימים היה לנו משחק וגם שם צעקו עליה-תקחי את הכדור, את לא זזה והיא התחילה לעשות לי פרצופים ואמרתי לה-מה ציפית?! את לא באה לאימונים וזאת התוצאה!! בקיצור (לא משנה שהפסדנו בשתי משחקים האלה) אז חיכינו למונית ובנתיים הם צעקו עליה, וניסיתי להרגיע. טוב נכנסו למונית, והמאמן שלי ממש כעס, לא כי הפסדנו פשוט כי אם היא הייתה באה לאימונים אז היא הייתה יותר טובה, אז היא התחילה להגיד נמאס לי כבר אתן צועקות עלי כל הזמן ואז אמרה לא אכפת לי אני פורשת אז המאמן שלי אמר את יודעת מה? בסדר, תפרשי, אני לא מכריח אף אחת להישאר בקבוצה, מי שרוצה אז היא משקיעה אז החברה אמרה-אין בעיה...כמובן שהיה שקט במהלך כל הנסיעה. טוב, הגיע יום למחרת, וראיתי אותה בכיתה, והיא ישבה על השולחן הרחוק בכיתה, בצד , ישבה על השולחן ושמעה מוזיקה באמתי אליה אמרתי לה- אפשר לדבר איתך? לא ענתה לי שאלתי עוד פעם והורדתי לה את האוזניות- אפשר לדבר איתך? היא אמרה תעזבי אותי!!(היא צעקה עלי) אמרתי לה באתי אלייך בשקט, אני שואלת עוד פעם אפשר שנייה לדבר איתך? היא- עזבי אין לי כוח אני לא מדברת עם אפאחד מהקבוצה, אמרתי לה את רואה עם מי את מדברת בכלל?עם החברה שלך שמה לא עשתה בשבילך- דיברה עם המאמן כדי שידבר איתך(לפני המקרה שהוא אמר לה שתעזוב אם היא רוצה), דיברתי עם עוד חברה כדי שתגיד לך סליחה על זה שצעקה עלייך,תומכת בך, וככה!? ככה את מדברת איתי!? אז היא התחילה לצעוק וגם אני, אז היא רצה החוצה בבכי(היו ילדים באותו זמן בכיתה) וכולם התחילו לשאול -מה קרה? למה צעקת(למה אתם מתערבים בכלל!?) ומאז אננחנו לא מדברות..חוץ מפעם אחת שדיברנו במסן על המקרה(כמו-את לא היית לצעוק, אני החברה הכי טובה שלךלמה את התייחסת אלי ככה וכו) ומאז אנחנו לא מדברות, רואות אחת את השנייה, וכלום , אין לי בכלל את הרצון להגיד לה סליחה, אחרי מה שעשיתי בישבילה וזה היחס שאני מקבלת חזרה?! אחרי בערך שבוע היא שלחה לי הודעה ולא יכולתי לדבר, היא שלחה לי את פה? רציתי פשוט להגיד לך סליחה, אמרתי לה אני לא יכולה לדבר עכשיו ולא חזרתי אליה, לא רציתי בכלל. אחרי בערך חודש חברה אחרת רצתה להשלים ביננו(ןוהאמת? רציתי! כאילו נמאס כבר..) והיא עשתה עם כל אחת שיחה במסן ולא כךל כך עזר, חברה זאת שלא דיברתי איתה שלחה הודעה והייתה שיחה קרירה(הרגשתי למרות שזה היה במסן) שיחה אחת של כמה שורות, אחרי השיחה הזאת גם בכיתה לא דיברנו, אפילו לא שלום. אחרי כמה ימים החברה שניסתה להשלים ביננו עשתה שיחת ועידה ואמרה די כבראני רוצה שתיהיו כבר חברות, אתםן הייתן חברות טובות, והחברה (זאת שאני לא מדברת איתה אמרה) אמרה -רצון זה דבר טוב. ואז אחרי שבוע שלחיתי לה הודעה לפלאפון-דיי נמאס לי כבר, בואי נשלים, היא לא שלחה הודעה, גיליתי באותו ערב שהיא בכלל החליפה פלאפון, אבל כרגע הפלאפון ששלחתי לו את ההודעה הזאת פתוח והיא איתו עכשיו. וזהו...אנחנו לא מדברות עכשיו, ועדיין אין לי את המילים הנכונות להגיד לה, סליחה?! לא יודעת... מה אתם אומרים? תודה שקראתם

sweetdreams

New member
תשלימו כבר!!!!!

די כבר עם הגאווה הזאת.. מה מונע מכן להשלים אחת עם השנייה??? תראי, אין כאן צד שצודק וצד שטועה.. את באת אליה יום אחרי התקרית עם הקבוצה ועם המאמן, אחרי שהיא פרשה והרגישה חרא, וכשאנשים עצבניים לפעמים מה שהם הכי צריכים זה ספייס ושיעזבו אותם בשקט.. בגלל זה היא גם ישבה בסוף הכיתה עם המוזיקה, בגלל זה היא גם לא דיברה עם אף אחד מהקבוצה, וזה לא קשור אלייך בכלל ולאיך שהתנהגת... את אמנם באת אליה עם כל הכוונות הטובות שלך, אבל לא זיהית את המצב שלה נכון, וחשבת שזה שהיא צועקת, ואומרת לך שהיא לא רוצה לדבר איתך, אז זה משהו נגדך.. אבל זה לא קשור בכלל אלייך. אני לא חושבת שאף אחת מכן צריכה לבקש סליחה מהשנייה, כי אף אחת מכן לא עשתה משהו רע לשנייה. אבל אני כן חושבת ששתיכן צריכות להתנצל רק כדי להוריד את זה כבר מהלב.. את לא מסוגלת להגיד סליחה.. אוקיי, אז מה דעתך לומר שאת מצטערת?? מצטערת על הנתק הזה, ומצטערת שרבתן בלי שום סיבה, ושלא הצלחתן עד עכשיו להשלים, ומצטערת זה שהיא היתה צריכה לעבור את מה שעברה עם הקבוצה. ופעם הבאה שהיא תבקש ממך סליחה, רבאק, תעני לה!!!!! תגידי לה שאת סולחת, ותחזרו להיות חברות!! אני חושבת שמחר על הבוקר, את צריכה לגשת אליה בכיתה, לומר לה שלום, לומר לה שאת מצטערת, ודי, תשלימו כבר... כמה אפשר??? בהצלחה. מחכה לעידכונים

RayoDeLuz

New member
היי.

כמו שאמרו לפני, תשלימי איתה. חבל שאת שומרת את הגאווה שלך... את מפסידה וגם היא מפסידה... גשי אליה ותדברי איתה.. מבטיחה שיהיה הרבה יותר טוב ברגע שתסגרו את הענינים..

תודה לשתיכן

קודם כל תודה שעניתן לי. ובאמת אני חושבת שכדי שכבר נסיים את זה. בהתחלה רציתי אולי להביא לה מכתב, מה אתם אומרים? אבל אז חשבתי אולי אני אדבר איתה ישירות... מקווה שאני יעשה את זה מחר, שאני לא יחטוף פחד מצד שאני ממה אני מפחדת!? אבל יש בי צד כזה, לא ברור.. תודה
שבוע טוב!!

אנשים!!

מה קורה? אוי..מה היה לי היום.. טוב, אז אתמול שלחתי לה הודעה כתבתי- ___ מחר אני רוצה שנדבר על מה שקרה ביננו רק אני ואת, אז תשתפי פעולה. טוב אז הגעתי להבית צפר ואחרי כמה דקות אני רואה אותה ואמרתי לעצמי לא, לא עכשיו. ואז היה את הצילצול לצאת להפסקה גדולה אז יאתי מאיזה כיתה ובאתי להיכנס לכיתה שלי וראיתי אותה והיא אמרה את רוצה שנדבר עכשיו? אמרתי לה כן עוד כמה דקות(מה אתם רוצים?! נבהלתי..למה? אין לי שמץ...) אחרי כמה דקות אמרתי לעצמי זה עכשיו או לעולם לא, ממה יש לי לפחד בכלל? אז אמרתי לה בואי, אז ישבנו ואמרתי לה תשמעי דיברתי עם כמה אנשים והם הסבירו לי ששנינו היינו עם כוונה טובה, אני רציתי לעזור ואת בכלל לא רצית לפגוע בי, אני פשוט לא הבנתי שאת במצב לא לדבר... מפה לשם אז הישלמנו כל בסדר. תודה!!! אוהבת אותכם

sweetdreams

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שמחה מאוד לשמוע, כל הכבוד לך!!

sh53

New member
שמחה שהכל הסתדר ../images/Emo45.gif

ולשמור על הקו הזה - לדבר על דברים ולא לשמור הכל בבטן.

למעלה