זקוקה לחיבוק

לולה627

New member
זקוקה לחיבוק

טוב אני לא ממש כותבת כאן, יותר קוראת, אבל אני כל כך מוצפת ואין לי ממש איפה לפרוק אז..
נפרדנו לפני בערך חודש. אני. אני נפרדתי ממנה. אחרי כמעט שנה.
ואני יכולה להמשיך לכתוב על הפרידה ועל כמה שכואב לי בלב וכמה שאני עצובה, אבל זה לא מה שהתכוונתי לספר. מה שהתכוונתי לספר זה שביום שישי יצאתי לאיזה פאב, ראיתי שם מישהו, ומפה לשם מצאתי את עצמי בשדה קוצים מאחורי הפאב, עם חצי מכנסיים וחצי חולצה. וזה כאב והיה מגעיל, וכמעט הקאתי עליו. אני לא מגזימה, באיזשהו שלב כמעט הקאתי עליו. פרט שולי בעלילה- הוא הגבר הראשון ששכבתי איתו.
ומאז אני רק מנסה להבין למה עשיתי את זה, ומה זה משרת, והאם כך הוכחתי לעצמי שאני שונאת גברים, ואם בכלל זו סיבה להיות עם נשים, והאם בכוונה הפכתי את זה לחוויה כל כך נוראית, ועוד מליון שאלות בלי תשובה ברורה.
וסתם, אני בסבל, כל הגב של שרוט ומגרד מפריחה לא מוסברת, ואני אוכלת את עצמי על הגוש גועל שהייתי באותו ערב, ואין לי עם מי לדבר על זה ממש, אז החלטתי לקחת יוזמה וכתוב הכל..

Salander

New member

ואת מוזמנת גם לשתף בפרטי, ובכללי אוזן קשבת אם את צריכה.
ידוע שאם בן אדם שלא מכירים יותר קל להפתח ולהוציא הכל,
אז את מוזמנת לשלוח הודעה.

seriously

New member

יהיה בסדר, חשוב לדבר על זה ולא לשקוע בתוך עצמך..

חיבוק וחתולים

לולה627

New member
תודה לשתיכן:)

האמת שאני פתאום קצת מובכת ממה שכתבתי למעלה, אבל לא נורא בזכותה הצלחתי לנשום כמה נשימות.
ובזכות החיבוקים
והחתולים:)

אני מכירה את ההרגשה

אפילו עשיתי בעצמי כמה טעויות כאלה.
אני יודעת עד כמה רע ומגעיל זה יכול להרגיש. נראה לי שהדבר הכי בסיסי שאני יכולה להגיד לך הוא שאת ממש לא גוש גועל, וגם כל מה שקרה שם הוא לא גוש גועל, אלא נבע מכל מיני סיבות וזה לא אומר עלייך שום דבר. אני מקווה שתדעי לקחת את זה בתור חוויה (נוראית) שממנה תלמדי איך לשמור על עצמך, להבין מה את מרגישה ולא לפעול באופן הזה בתגובה לרגשות שפרידה קשה מעוררת.

לי זה נראה שפעלת מחוסר אונים, או בלבול וכאב ובחרת באקט הרסני כלפי עצמך. אם את כן רוצה להתנסות עם גברים, כדאי, כמובן, לנסות שוב בצורה טובה ולא טראומטית כמו זו.

דווקא בגלל שהייתי שם אני לא מצליחה לענות לך כמו שצריך, ואני לא נוהגת סתם ככה לחלק חיבוקים, אבל שתדעי שאת לגמרי בסדר וזה אנושי ואני מקווה שבקרוב כל הסיפור הזה יפסיק להגעיל אותך ותמשיכי הלאה. אל תהיי נבוכה. לא עשית שום דבר מביך. רק עשית טעות.

מאיה 117

New member
היי

מה שהיה היה,מטעויות לומדים! עכשיו את לפחות בטוחה ב100% שאת לסבית... העיקר שתחייכי

לולה627

New member
באמת?

זה מה שחשבתי בהתחלה, ואז התחלתי לחשוב האם זה שהחוויה הזו הגעילה אותי כל כך אומר שאני לסבית ב100% או פשוט שהיא באמת הייתה מגעילה? אני בספק אם מישהי סטרייטית הייתה נהנת מכל מה שהלך שם, במיוחד אם זו הפעם הראשונה שלה.
וזה חלק ממה שכל כך בלבל אותי

מאיה 117

New member

תראי יכול להיות באמת שלא היה לך "כיף" בגלל הסיטואציה,לא אני ולא אף אחת תוכל להגיד בוודאות שאת 100% לסבית,רק את...תתמקדי עכשיו בהווה,רשמי בדף את השאלות שיש לך לגביי עצמך ותעני עליהם,שתהיי יותר בטוחה בעצמך,שזה לא יטריד אותך. אם את צריכה עזרה במשהו אני פה!

Yilly

New member
שולחת חיבוק

כמו שכבר אמרו כאן, מה שהיה היה ומלבד ללמוד להבא- כדי שלא יקרה שוב, לא עם אישה ולא עם גבר. אין לך הרבה מה לעשות.
רק אל תאשימי את עצמך כל כך.

אם תרצי לדבר,
אני כאן.

noga ke

New member
גם ממני

לאכול את עצמך זה ממש לא טעים בד"כ. יותר מזה אני אגיב כשאחזור מהעבודה

למעלה