זקוקה לחיבוק...

זקוקה לחיבוק...

אני לא יודעת מה קורה לי בשבוע האחרון... מן ירידה ב"אנרגיות" החיוביות... אין לי מצב רוח... כאבי בטן איומים... אני משום מה לא אני... נראה לי שאני פשוט זקוקה לחיבוק קטן מכם...

אין עליך קרן...

פשוט אין. תוך 2 דקות מרגע הבקשה כבר קיבלתי חיבוק... את אדם נפלא. תודה.

ס א ט י ן

New member
../images/Emo24.gifX אלף

אני חושבת שגם הייתי נקלעת למצב הזה לולא הייתי עובדת 14 שעות ביום....

14?!?!

ואוו קלעת בול למטרה... אני כבר חודשיים וחצי בבית...מחוסרת עבודה. בשבוע הבא אתחיל לעבוד, בתקווה שיהיה בסדר והכל ילך חלק. מקווה שזה יוציא אותי משגרת החיים האפטית שנקלעתי אליה.. ותודה יקירה.

ס א ט י ן

New member
אין לי ספק שזה יוצא:)

אפשר להרקב לגמרי בבית... וכן, 14, ככה זה כשעובדים על מיקסים בלחץ:)

ס א ט י ן

New member
לא אני:)

המיקסר עושה את זה בשבילי, אבל אני נמצאת שם כדי להגיד לו כל הזמן- "לא שומעים אותי, תגביר אותי, עדיין לא שומעים מספיק, תגביר עוד:))"

free soul

New member
קחי חיבוק אוהב ממני../images/Emo24.gif

אל תדאגי, כל פעם כשאת מרגישה רע תחשבי על הדברים החיוביים שהיו לך בחיים ותראי את את מעלה זקיק קטן של חיוכון

../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif חיבוקי ענקי!

תרגישי טוב, גם היום אצלי בעבודה אף אחד לא הרגיש והיתה ירידה באנרגיות, הבנתי שזה קשור לירח... לא יודעת
יהיה בסדר! לילה טוב מתוקה שלי!

שלום

פני לרופא טוב וספרי לו על כאבי הבטן, וקחי כדור נגד כאבים כמו אקמול. עסקי בדברים, שאת אוהבת, ואז יהיה לך מצב רוח טוב יותר.

קבלי נשיקה וחיבוק ממני

יהיה בסדר , כנראה שאת עומדת בפני משהו חדש ואת דיי מתרגשת ממנו וחוששת בגלל זה הכאבי - בטן .. תשנני לך : "אני קולטת את החדש כל רגע מדי יום . הכול כשורה"

תודה לך חמודה

עוד מעט אני יוצאת לחפיפה ראשונה בעבודה... מקווה שיהיה בסדר. ובאשר לכאבי בטן..דווקא נראה לי שזה ווירוס..או משהו שאכלתי.. תודה לך מכל הלב

למעלה