זקוקה לחוות דעתכם...

• פותח הנושא lee_1
  • פורסם בתאריך

lee_1

New member
זקוקה לחוות דעתכם...

אז ככה... באוקטובר הבא עלינו לטובה אני מתחילה ללמוד החלטתי שבמקום דפים אני מעדיפה מחשב נייד מכיוון שאני מקלידה הרבה יותר מהר ממה שאני כותבת. לאחר שוטטות ברשת מצאתי לי את המחשב הנחמד הזה Lenovo 3000 C100 Sonoma 1.86GHz 512MB 80GB במחיר של 5899 ש"ח המחשב אמור לשמש אותי בעיקר למעבד תמלילים, אינטרנט, תוכנות כמו מסנג'ר, אייסיקיו, ואם יופעלו עליו משחקים זה יהיה משחקים כמו סימס וכו', לא משחקי אסטרטגיה או פעולה גדולים. השאלה שלי היא כזו- האם המחשב הזה מתאים לצרכים שלי? והאם המחיר שבו הוא נמכר בP1000 הוא מחיר טוב? כמו כן, איפה באיזור ת"א אני אוכל לראות אותו בחנות בלייב מכיוון שמאוד חשוב לי לבדוק שהמקלדת נוחה לי מכיוון שאני מקלידה עיוור ומהר ואם היא לא נוחה לי זה יהיה חסר טעם. תודה

salam9

New member
היי אקסית..

תראי, הלנובו זה מחשב מעולה לגמרי. בקשר לשימושי אוניברסיטה הוא מתאים מאד. למעט המשקל שהבנתי משיחה איתך בעבר שזה פאקטור חשוב, אז על זה תצטרכי להתפשר. יש לו מקלדת מאד נוחה והתקן הצבעה בצורת משטח ולא כדורית כמו ביב"מ. משחקי אסטרטגיה מטורפים הוא לא יריץ אבל קלילים הוא יריץ בקלות. אגב, תוסיפי קצת לתשדרגי ל1 ג'יגה זיכרון ויהיה לך מחשב ממעלה ראשונה אגב, זוכרת שרצית לקנות מקינטוש אייבוק רק כי הוא יפה? אז אם את רוצה לנסות אותו, את מוזמנת לשלוח מסר

lee_1

New member
../images/Emo9.gif נראה לי שהתבגרתי מאז...

בכל אופן, מספר אנשים שהראתי להם את המחשב הזה אמרו שהוא "סתם" חזק מידיי לצרכים שלי... מה אתה חושב? ומה יותר נוח? התקן הצבעה בצורת משטח או כדורית? אני מכירה את הכדורית אבל לא יצא לי לנסות את המשטח...

salam9

New member
המקינטוש נפלא.

האמת, הכדורית יותר נוחה. אם את רוצה לנסות את המחשב את מוזמנת.

salam9

New member
בקשר לשאלה.

המחשב לא סתם חזק. את הרי הולכת לבלות איתו כמה שנים. אז זה מצדיק את החוזק. בעוד כמה חודשים תצא הויסטה המזדרגגת הזו, אני בספק כמה מחשבים יוכלו להריץ אותה בצורה טובה. המחשב הזה, אני בספק אם לא. הוא יסחוב כמו גדול.

lee_1

New member
ועוד שאלה קטנה...

האם כדאי לקנות כבר עכשיו או לחכות יותר קרוב לתחילת הלימודים? האם יש משמעות לחצי שנה הזו?

salam9

New member
בגדול, תהיה ירידת מחירים.

בגלל כניסת מעבדי הליבה הכפולה. זה רק בגדול. מה יהיה עוד כמה חודשים. אין לדעת. אז עדיף שתחכי כמה שיותר לתחילת הלימודים. מקווה שעזרתי..

lee_1

New member
חחחח ככה??? אני נבלה? ../images/Emo7.gif

יצאתי לעבודה וחזרתי רק עכשיו
תודה, עזרת לי מאוד
...

salam9

New member
בטח בטח...

את גרה מטר ממני וזה היחס... נבלונת...

יאיר B

New member
אפשר להוסיף כמה מילים?

1. זה תלוי מה את הולכת ללמוד: אם מזובר במקצוע שכותבים בו הרבה מילים (מדעי הרוח וחלק ממדעי החברה: כפסיכולוגיה, מדע המדינה וכאלה), נייד יהיה שימושי מאוד. אבל אם מדובר על מקצועות הנדסיים (חשמל, מכונאות, אדריכלות וכאלה), אז יכול להיות שמחשב נייד יהיה פחות שימושי בגלל שקשה יחסית לכתוב בנייד משוואות ולעשות בו סקיצות וגרפים. 2. לגבי מועד הקנייה: אני הייתי מציע לחכות עם זה להתחלת השנה האקדמית מכמה סיבות: א. יתכן מאוד שיהיו ירידות מחירים עד אז או שיצאו דגמים חדשים. ב. נושא השירות: רוב המחשבים באים עם שנה אחריות. אם את קונה עכשיו, את מעבדת כחצי שנה של אחריות. כשתתחילי ללמוד והמחשב יתחיל להתנייד, זה יהיה קריטי שתהיה לך את האחריות כמה שיותר זמן (בעוד שבחצי השנה הראשונה, המחשב לא זז הרבה...). ג. הרשתות הגדולות עושות מבצעים לקראת תחילת השנה הסמסטריאלית... לגבי לראות מחשבים ניידים: זאת בעיה לא קטנה. אין הרבה חנויות שמחזיקות מחשבים בתצוגה שגם פועלים. אם את גרה במרכז או באזור חיפה, נסי לבדוק אם הדגם שאת רוצה נמצא בביג-בוקס. להם יש את התצוגה הגדולה ביותר בארץ של ניידים עובדים.

lee_1

New member
תודה רבה על התשובה

אכן אני הולכת ללמוד מדעי המדינה ולימודי מזרח אסיה ככה שזה הרבה מלל בעיקר. מה גם שאני מקלידה יותר מהר מאשר אני כותבת. החלטתי לעת עתה להמתין עד התקרבות למועד הלימודים, עיניין האחריות מאוד חשוב לי בקטע הזה, ואכן אם אני אקנה את המחשב עכשיו בחצי שנה הקרובה השימוש בו יהיה בבית בלבד

למעלה