זקוקה להתייעצות... :(

narkis18

New member
זקוקה להתייעצות... :(

אהלן בנות, אני מניחה שאתן לא זוכרות אותי, כי אני יחסית סמויה בפורום.. עברתי ניתוח באוקטובר. מאז אני על גלולות באופן רציף. אממה - בימים האחרונים התחלתי לסבול מכאבים נוסח כאבי מחזור (אני אומרת "נוסח" כי אלו לא הכאבים המוכרים של 'יו, בא לי למות, רק תגרמו לזה להפסיק', אלא כאבים נסבלים יחסית) וכבר יומיים שיש לי מעט הפרשות דמיות. זה מן מחזור-לא מחזור כזה.. ההפרשות לא בכמות של מחזור, אבל בהחלט אדמדמות, והכאבים לא של מחזור, אבל עדיין מציקים... אני אצל שיינמן עוד שבוע וחצי בכל מקרה, אבל רציתי לשאול.. מניסיונכן, אלו סימנים שאומרים שצריך לעשות הפסקה בגלולות ולתת לגוף להתנקות, או שאפשר לנסות להתעלם ולחכות שזה יעבור? אני מפחדת כל כך ממחזור אמיתי... אני לא בדיוק מתגעגעת לכאבים המשתקים. תודה רבה לכל המגיבות :) נרקיס

זואילי

New member
הי נרקיס

כנראה שהגוף מנסה לשחרר את הבעעעעעעעע. אז מניחה שאם תדווחי על ההכתמות, ואם תרשמי לך (כי כשזה כתוב אז זה הרבה יותר ברור) כל יום מה מצב ההפרשות והכאב הנלווה להן - אולי אכן יציעו לך לעשות הפסקה, ולתת לווסת להגיע (פפפפחחח "להתנקות"... כזה ג'יף זה להתנקות????
). אולי תופתעי ותקבלי ווסת עם כאבים, מה שנקרא, נורמליים? כאילו, לא ברמת הבא לי למות, אלא יותר ברמת ה - היי! 2 אופטלגינים ואני לא גוססת? ואז תחזרי לגלולות ותגידי לעצמך ולכל העולם שוואלה... היה לא כזה נורא... הלוואי!!
כל כך מבינה את הפחד הזה שלך, גם אני חרדה מזה שבקרוב גם אני מסיימת דיכוי ואצטרך לעבור ווסת אחת. מעניין אם נוכל אי פעם להירפא מהחרדה הזאת של המחזור. שיהיה בהצלחה!

galim29

New member
היי נרקיס

יכו לעזור להחליף סוג גלולות. לי זה גם קרה, נכנסתי להיסטריה שהנה הגלולולת לא עוזרות יותר (זה יה יסמין) וסוריאנו החליף לי לפמינט, מאז, שקט ושלווה וזה עדיין עובד. אז ייתכן מאוד שכדאי להחליף לסוג אחר. בכל מקרה, אני אל מאמי נה גדולה במונח "להתנקות" כשמדובר בנו האנדואיות, כי קורה בדיוק להיפך- האנדו מרימם את ראשו המכוער ועושה בדיוק ההפך מלנקות את הגוף מהורמונים.

למעלה