זקוקה להתייעצות

g a l i 2 6

New member
זקוקה להתייעצות

שלום לכולן, מזמן לא כתבתי אבל אני מנסה כל הזמן לקרוא ולהיות בעניינים מצבי כיום הוא כזה: מנסה להיכנס להריון כבר חודש שלישי, סובלת מכאבים בצד ימין בזמן מחזור ולפני כחודש הייתי אצל רופא הנשים והוא אמר שקיימת ציסטה בצד ימין בגודל 4.5 ס"מ העניין הוא כזה היות ואני מאובחנת כחשד לאנדו ולא עשיתי לסקופיה או ניתוח כלשהוא חשבתי או להחליף רופא או ללכת לייעוץ או למרפאה בתל השומר כדי לשמוע חוות דעת נוספת הרופא שלי ביקש שאחזור אליו עוד חודש מהיום כלומר חודשיים מאז שהייתי אצלו כדי לראות מה עם הציסטה ואמר להמשיך בינתיים ולנסות להיכנס להריון שאלותיי הן מה לדעתכן עדיף מבין כל האופציות והאם מישהי מכירה רופא טוב שמבין באנדו דרך קופ"ח מכבי? אני גרה ברחובות אבל אין לי בעיה להגיע לכל מקום במרכז הארץ. תודה רבה גלי

היי

אני מטופלת אצל ד"ר סוריאנו בביה"ח שיבא תל השומר.הוא רופא מקסים וקשוב. אם את מעוניינת 03-5904465. צריך להשיג התחייבות לפי מה שאני יודעת, ואם לא מאשרים אז עלות ביקור היא בערך 120 ש"ח. בהצלחה

זואילי

New member
הי לך גלי

אם את במילא לא על דיכוי עכשיו, אז בוודאי שמומלץ ללכת לחוות דעת נוספת. אני מציעה לך לפנות למרפאה בתה"ש. אם במילא התור אצל הרופא שלך בעוד חודש, וסביר שיקח סדר גודל של זמן כזה עד שתגיעי לתה"ש (אם תחליטי להגיע לשם) - המשיכי בנסיונותייך בינתיים... צריך לבדוק בא.ס את מצב הציסטה.

lee E

New member
רופא של מכבי הוא

דוד שטוקהיים שגם עובד בתל השומר. נחמד ומומלץ.

ר ו מ י ה

New member
יש לי תחושה שאני יודעת מה ימליצו לך בתה"ש

(למרות שאורי גלר אינו שמי...) היות ואת מנסה להרות הייתי פונה אל אחד מרופאי הפריון המומלצים של הפורום במקביל לפניה לתה"ש. המון הצלחה

g a l i 2 6

New member
את מתכוונת בפרטי או דרך קופ"ח?

אני בכל מקרה מתכוונת לעבור רופא אז...אשמח להמלצות תודה רבה גלי

למעלה