זקוקה להצעה מקורית

thegreengirl

New member
זקוקה להצעה מקורית

היי כולם, אני ועוד חבר מנסים לארגן ערב צוות לחבר'ה מהעבודה (בערך 10 אנשים) היינו רוצים לשלב איזושהי פעילות מדליקה, במקום מדליק... אז בעצם הבקשה שלי נחלקת לשניים: 1. היכן? 2. מה? כל הרעיונות יתקבלו בברכה ובתודה.....

d00sh

New member
אמממ

אני קצת עייפה.. כן כן בשמונה :Q אבל מה שעולה לי עכשיו זה לעשות על האש.. :p יאמייי

סתם אחרי חיפוש קצר

אחרי חיפוש של 10 דקות בגוגל עלו כמה אתרים נחמדים: הכול תחת מילת חיפוש: "ימי גיבוש" www.adrenalins.com www.paintball.co.il www.gute.co.il www.freetime.co.il www.yeadim-bteva.co.il בכל אחד מהאתרים הללו תמצאי המון רעיונות וגם הצעות מחיר. בהצלחה

thegreengirl

New member
ניסיתי ליישם אבל...

זה יוצא מאד יקר הדברים האלה, אין לנו מימון מההנהלה אנחנו בסך הכל צוות של 10 אנשים, ואנחנו רוצים לעשות משהו מגניב ולא יקר. יש רעיונות? (גג 30-40 ש"ח לאדם, זה משהו שאנחנו עושים פעם בחודש...)

buttercup42

New member
רעיון שעוד זקוק לגיבוש

אפשר לטפח גינה קהילתית בישוב.. גם כיף, לא עולה הרבה כסף (קצת מעדרים ואדמה), וגם עושה כושר. אה, ועושה גם לאנשים אחרים טוב.. והכי חשוב - נראה מעולה בפרסומות של יחסי ציבור. ושיהיה בהצלחה! שחף רכזת מגמה ירוקה תל אביב 0523-128072

אוקיי אז בלי תקציב :)

אפשר להפגש בבית של מישהו וכל אחד יביא משהו שקשור לעדה שלו... או שתקנו קנייה מרוכזת... אפשר גם במשרד... או בחוץ אם המזג אוויר מתאים... אם יש לכם מקרן במשרד או למישהו יש טלויזיה גדולה אפשר לעשות ערב סרטי בורקס או הגששים

painapple

New member
באולינג?

תמיד נחמד, כל עוד שום כדור כבד לא נופל לך על הרגל. וברוב אולמות הבאולינג יש אוכל ושולחנות שאפשר לשבת וסתם לדבר לפני שמתחילים לשחק. לא יקר, 25 ש"ח למשחק לדעתי, ואם אתם 10 אנשים תשרפו ככה כמה שעות.

אוקיי אז ככה:

ההצעות הפילנטרופיות: ערב התנדבותי במקום כלשהו, לדוגמת חלוקת שקיות ממתקים לילדים בבית חולים, צביעת בתי קשישים, עזרה בחלוקת אוכל בבית תמחוי, פעילות חברתית לאימוץ בע"ח, עזרה בלימודים בבית ספר בעירכם וכד'. ההצעות האגואיסטיות: ערב קריוקי, מופע חשפנות, ערב סרטי אימה, טיול באיזשהו אתר שקרוב אליכם גאוגרפית, הקלטת שיר שאתם כתבתם באולפן מקצועי (תכתבו את השיר מראש ותלכו רק להקליט אותו, לעשרה אנשים שמתלחלקים במחיר זה יצא זול), ערב בישולים, לכו לקאמל קומדי קלאב או לאיזו הופעת בידור (הנחות לוועדי עובדי
) שיהיה בהצלחה!

למעלה