זקוקה להסבר...

זקוקה להסבר...

היי אני כל הזמן שומעת שהם מזכירים מישהו בשם ציגלר...מי זה
תודה יעל

הסבר ביקשת הסבר תקבלי!

כשרונה ברחה מאלי מרקו ופגשה את דורון, זה היה אחרי שהוא ניסה להרוג אותה בגלל שהיא ראתה אותו מכניס מכות רצח לאדם בשם י-ו-ס-י צ-י-ג-ל-ר ואמרה שהיא תלשין עליו במשטרה.... וזה סוף הסיפור, דמות שולית....אבל מה היינו עושים בלעדיו???

האאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!

אלוהים! גם אני תהיתי המון המון המון מי זה ה"ציגלר" הזה!!! כ"כ רציתי לדעת אבל אני שוכחת כל הזמן- תודה לאל שמשהו הזכיר את זה! תודה לך!!! תודה על ההסבר, סוף סוך אני מבינה. השם הזה הוזכר המון ולא הבנתי על מה מדובר! לא ראיתי מהתחלת הסדרה (לצערי) אז לא היה לי מושג. THANKS INDEED!

תודה...(ועוד שאלונת) ../images/Emo12.gif

כן..גם אני לא ראיתי מתחילת הסידרה בגלל זה אני לא יודעת מיזה הציגלר הזה.אז תודה לך רונה... אני גם לא הבנתי משהו..רק סמדר וורדה יודעות על מה שהיה עם אשתו של דורון? שמישהו בבקשה יסביר לי מה הלך שם. תודה יעל

Rotem999

New member
אז ככה...

בזמן שסמדר הייתה עסוקה בלדחוף את איריס מהגג (הסצינה שזכתה למיקס הע-נ-ק בביצועו של עמי - מומלץ בחום) ורדה התחבאה איפשהו בגג היקב וצפתה בכל הסיפור בהנאה... סמדר סיפרה לורדה על מה שקרה, וורדה העמידה פנים כאילו היא לא ראתה... אבל בערך בסביבות פרק 70 נראה לי, ורדה סיפרה לה שהיא עמדה שם כל הזמן וראתה הכל... וכן, זהו. רק שתיהן יודעות... בנתיים...

לא נורא, עוד מעט כווווווולם ידעו!

ובמיוחד שמאיה כבר חושדת מלא זמן שסמדר קשורה למוות של איריס. וחוץ מזה, כשהסדרה תיגמר (מה אני יעשה אחרי זה??????????????? אני יודעת, אני אהיה בדיכאון!!!!!!!!!!!!) והכל יפתר לטובה, אז גם תתגלה כל האמת על סמדר ועל זה שהיא זו שדחפה את איריס!

למעלה