זקוקה להמלצתכם!

Print

New member
זקוקה להמלצתכם!

הי אנשים, השארתי את ההודעה הזאת לפני מספר ימים ולא ממש נענית אז אנא מכם: אני צריכה עצה!!! אנחנו מחפשים מקום נעים שאפשר יהיה לחגוג התכנסות משפחתית עם אורחים מארה"ב על ארוחת ערב ל 20- 30 איש. הדרישות: מקום שיוכל להתארגן לכמות כזאת של אנשים מבחינת מקום (ואולי חדר נפרד עבורנו) איזור: צפונה לתל אביב (אפשר גם תל אביב עצמה אם אין ברירה) והכי חשוב: מכיוון שיהיו איתנו בערך עשרה ילדים בגילאי 1- 10 - (מה שמהווה איום ממשי על שלמות נפשם של ההורים והסועדים גם יחד -) צריך שתהיה שם אפשרות להעסיק אותם בדרך כלשהי. זה אומר שאחרי האוכל הם יכולים לעשות משהו, להיות בחדר אחר, לצאת החוצה (לגינה, לגן, לטבע... לחצר או לכל מקום בו הם יכולו להיות בו בלי להסתכן יתר על המידה). אולי חדר נפרד או סתם מקום שילדים הם דבר נסבל בו. אה כן, ועוד משהו - הארוע מתרחש בנובמבר כשכבר קריר בערבים אז הישיבה תהיה בפנים. אשמח לעצותיכם!!!

כמה כיווני אוויר

לא ציינת מה סוג האוכל והמחיר הדרושים, ובכל מקרה קטונתי מלהכיר את הצפון הרחוק (כל צפונה לת"א הוא צפון רחוק עבורי), אבל הנה כמה רעיונות: א. לחפש במקומונים ואתר rest - תמיד יש פירוט המקומות המוכנים לקלוט אירועים. ב. בתי קפה במושבים, דוג' מוסקט באודים, קלימה בעין ורד וכו' הם מקומות סימפטיים לאירוח ובד"כ מכילים מרחבים בהם ילדים יכולים להתרוצץ. ג. מבט חטוף בעכביר העיר מחוץ לעיר מעלה שבאזור חיוג 04 יש מגוון אופציות לאירועים - בגולף ביסטרו בקיסריה מקיימים אירועים 20-80 איש, בפרדס חנה יש את ביסטרו פיק"א שמקיים אירועים עד 50 איש, בזכרון יש מקומות וכו' וכו'. ד. הרבה מקומות יהיו מוכנים לסגור מתחם או קומה עבור קבוצה גדולה -- פשוט תבדקו במסעדות אהובות ליד הבית. בת"א-הרצליה כמובן יש המון מקומות. הקיצר, תנו כיוון איזור מחיר וסגנון.

Print

New member
מחיר וסגנון

אין לי מושג בעניין המחיר אבל זה צריך להיות נעים וטעים. אפשר עוד פרטים על הגולף ביסטרו בקיסריה? מישהו מכיר? מה יש שם? כנ"ל לגבי מוסקט - מה? מי? שווה?

גסטרו

New member
בגולף ביסטרו הייתי בעיקר בצהרים

ופעם אחת בערב. היה טעים. מקום מרווח , לגבי הילדים- יכולים להתרוצץ בחוץ. כדאי לגשת אישית למקום , לפחות תהנו מעיסקית שווה בצהרים.

Print

New member
אופס...אבל אנחנו מתכוונים לבוא בערב

זה פתוח בערב? למישהו יש מספר טלפון של המקום? ואולי גם עוד המלצות?

למעלה