זקוקה להמלצות

זקוקה להמלצות

שלום לכן, פורום ממש נחמד.... עונת החתונות קרבה ומגיעה, ורציתי לשאול אם יש המלצה למקומות בהם ניתן לקנות בגד נחמד (רצוי שמלה שעושה בטן יפה... מן הסתם) למזלי בינתיים אני יכולה ללבוש את אותו הבגד לשני האירועים כי זה אורחים שונים לגמרי... יש המלצות מעניינות? ביקרתי בכל החנויות ה"רגילות" ולא ממש מצאתי משהו... מחפשת משהו קלאסי ומחמיא. עוד שאלה - איפה אפשר לקנות בגד ים להריון? לחברות בגדי הים הרגילות יש בגדי ים שמתאימים להריון? תודה על העזרה!

sexy nine

New member
שמלות לאירועים ובגדי ים

קודם כל אני מציעה להכנס לקישורי הפורום שמרכזים את כל חנויות בגדי ההריון שיש בארץ. אם לא תמצאי שם משהו שנראה לך, תמיד יש חנויות של בגדי מעצבים שיכולות להתאים גם הן. בגדי ים בהריון- יש חיה כזו, אבל לא חייבים. השאלה אם את בדרך כלל לובשת ביקיני או מסתירה את הבטן. אם את מסתירה את הבטן תמד אפשר לקנות תחתון של בגד ים (או מכנסון) וגופית לייקרה תואמת, יש בגדי ים שנקראים טנקיני (tank= גופיה) וה בדיוק זה, אפשר לקנות את זה בחנויות רגילות של הלבשה תחתונה ובגדי ים. אם את הולכת עם ביקיני, יש לך יותר אפשרויות כי את פשוט מתאימה תחתון (או מכנסון) לחזיה שכנראה תהיה גדולה יותר במידה מהמידה הרגילה שלך. טיפ קטן- בשוק בצלאל יש דוכן שמחזיק עודפים של בגדי ים ואפשר במחירים מצחיקים לקנות אפילו כמה סטים כאלה.

דורה30

New member
המלצה

היי אמא של בן, בעקבות המלצה של מישהי בפורום הלכתי ל"רלי בלי" (מופיע בקישורים של הפורום), כדי לחפש שמלה לארוע - ולהפתעתי לא רק שמצאתי, אלא אפילו התלבטתי רבות בין שתי שמלות שהיו ממש יפות! (ואני ממש בררנית...) שתיהן לא היו יקרות (אבל נראו כאלה!) האחת עלתה 230 ש"ח והשניה 280 ש"ח - סה"כ ממש לא נורא. אני גם מאמינה שאני אוכל ללבוש אותן אחרי ההריון. שיהיה לך בהצלחה... דרך אגב - לי לא יצא לקנות בגד ים בהריון, אבל לדעתי היא מתכוונת להביא לקראת הקיץ.

למעלה