זקוקה להמלצות

Kettercat

New member
זקוקה להמלצות

היי לכולם
אני בטוחה שיהיו כאן כמה שיוכלו לעזור לי... אני מחפשת באר/מסעדה/בית קפה נחמד בתל-אביב והסביבה שאפשר לערוך בו מסיבת יומולדת 18 להרבה אנשים (30-40 איש). מקום עם אווירה טובה, בלי יותר מדי רעש אבל לא שומם, עם אוכל טוב ופשוט מקום שעושה מצב רוח. ורצוי אחד שלא דורש מחיר הזמנה מינימום מכל אורח
תודה מראש, ויום טוב לכולם

מה, בורגר ראנץ' לא טוב יותר?

אני אומרת - חגיגת יומהולדת 18 בבורגר ראנץ' (לא מקדונלדס ולא בורגר קינג, כי יש לי זכרונות מימי הולדת בבורגר ראנץ') הם סוף הדרך.
או שתלכו למקדונלדס ואז רונלד מקדונלד יתן לכם בלונים
אההמ...עזבי.

OpticalIllusion

New member
דווקא רעיון לא רע בבורגר ראנץ'...

אני לא חושב שאני יעשה את שלי במסעדה ... לסבא שלי יש חתיכת גינה שאפשר לעשות אירוע ל 100 איש ... (הגינה האחורית גדולה ... ) אז אני חושב שאני יעשה את זה אצלו .... אה עוד מקום טוב - אולם באולינג שעושה אירועים פרטיים (גם כיף וגם יש מספיק מקום)...

Kettercat

New member
תודה לשניכם ../images/Emo8.gif אבל...

א. עם כל הכבוד לבורגר ראנץ'
- אני צמחונית. ואני לא אוהבת את המתנות שלהם בארוחת ילדים. ב. הבעיה אצלי היא שאין לי מקום פרטי לעשות בו אירוע... גינה או מרפסת גדולה. ובקשר לבאולינג, משחק נערך 10 דקות, נתפצל ככה לכמה קבוצות (יהיו הרבה אנשים) דבר שממש יהרוס... וגם אני ממש מעדיפה מקום שאפשר לאכול בו.

OpticalIllusion

New member
אז זהו שלא !

את שוכרת את האולם ! האולם סגור רק לאירוע שלך ואף אחד מלבד האנשים שהזמנת לא נכנס ! ז"א - משחקים כמה שרוצים ! זה הפלוס המרכזי בכל הקטע הזה - כי כששוכרים את האולם, שוכרים למעשה גם את מסלולי הבאולינג .... !

Kettercat

New member
אבל בטח עולה הרבה לשכור...

ואין לי כל כך את התקציב :/ בכל אופן, כפי שאמרתי - אני בינתיים מחפשת מקום שאפשר לאכול בו
אבל שוב, תודה רבה.

למעלה