זקוקה להמלצות

k o k o p e l i

New member
זקוקה להמלצות

שלום... אני עוברת תקופה מאוד קשה... אני נמצאת בטיפולי פוריות זמן רב ובנוסף מוטרדת מעוד המון עניינים מסביב , שמפעילים לי מהר מדי את בלוטות הדמעות ואת גוש המחנק בגרון. טופלתי אצל מדקר סיני, בעיקר לקראת ההזרעות, אבל עכשיו מרגישה שזקוקה נואשות לטיפול במגע (ולא רק דיקורים ) אשמח לקבל המלצות (גם במסר אישי ) על מטפל/ת טוב/ה באיזור המרכז : עיסוי בשמנים, איור וודה, טווינא.. וכל טיפול אחר שמשלב מגע תודה

בהצלחה בטיפולים ../images/Emo57.gif

האם את *עכשיו* בהריון?

יש באיזור המרכז המון מטפלים, חלקם גם טובים, רובם (אני מניח ש) לא ירצו לטפל באישה בהריון, במיוחד לא בשליש הראשון להריון. כדאי לבדוק אם מי שמטפל בך לפני ההריון, יוכל להמשיך לעשות זאת גם במהלכו. הסבר: רוב בתי הספר אומרים שאסור לטפל בהריון, מחשש להפלה. הם רק שוכחים לספר שהבעיה היא לא שהטיפול יגרום להפלה, אלא שאין דרך להוכיח שלא - ואם תובעים אותך, אתה בבעיה. מה עושה מטפל בבעיה? אומר "טיפלתי כמו שלימדו אותי. בבית-הספר לא אמרו שיש חשש מהפלה בגלל טיפול!" ואז, כמובן, תובעים את בית-הספר. אז בתי-הספר מגינים על עצמם, ואומרים לא לטפל. האמת, כמובן, היא שרוב ההפלות הטבעיות מתרחשות בשליש הראשון להריון, ועל חלקן אפילו לא יודעים (האשה חושבת שזה היה מחזור שהתאחר קצת, ובגלל שהתאחר יש יותר דם מהרגיל). כך שהסיכון - מבחינת בית-הספר - הוא באמת בעיה, כי יש בהחלט סיכוי להפלה, ואין דרך להוכיח שהטיפול לא היה הגורם להפלה. בנוסף, רצוי מאוד שמי שמטפל באישה בהריון יידע מה לא לעשות - ואם הוא לא יודע, שלא ייגע. למי שיודע מה לא לעשות, אין שום בעיה לטפל, והטיפולים בהחלט עוזרים.

k o k o p e l i

New member
כרגע - אני לא...

עברתי הפלה, ועכשיו אני בין לבין. האם יש סוגי טיפולים מומלצים יותר או פחות? אני יודעת שלמשל ברפלקסולוגיה משתמשים לזירוז לידה, כך שוודאי צריך להיות מומחה בתחום. אני פתוחה גם לסוגי טיפולים פחות נפוצים ואשמח להמשיך ולהשכיל (ולקבל שמות)

ayoosh

New member
גם אני מצטרפת לבקשה להמלצות...

מצטרפת לשרשור הזה... ובחוצפתי זה אפילו קצת דחוף....... התחלתי היום טיפול הורמונלי לקראת תרומת ביצית... אני יודעת שהייתי צריכה להתחיל להיערך קודם... אבל למה לדחות למחר מה שאפשר לדחות למחרתיים
.... אני בעיקר צריכה "עזרה" בעיבוי רירית הרחם לקראת החזרת עוברים, והרגעת הגוף והנפש..... הבנתי שהרפואה הסינית טובה בעניין הזה, אבל גם הבנתי שחשוב מ א ו ד בתחום הזה, שהמטפל יהיה מומחה לתמיכה בנושא של פוריות... אשמח לקבל המלצות למטפל/ת באזור ירושלים שמתמחים בפוריות, ושיהיו מוכנים לקבל אותי למרות שכבר התחלתי בטיפול ההורמונלי... (הבנתי שיש גישות שבהן חייבים להתחיל את הטיפול האלטרנטיבי לפני ההורמונים, אבל את זה אוכל לעשות בפעם הבאה, שנקווה שתהיה לתנוק/ת הבא/ה ולא אחרי הכשלוןהראשון...
) תודה רבה לכם ולקוקופלי ש"קפצתי" על העגלה שלה...

למעלה