זקוקה להמלצה

נילי3

New member
זקוקה להמלצה

אני אמא לאורי בת חודש וחצי. בימים אלה אני מעונינת לקנות משאבה, אשמח לשמוע המלצות כמו גם הצעה איפה לקנות (בתקווה שיש מקום יותר זול משילב....) תודה מראש

anat i

New member
אני השכרת מיד שרה...

נוח וזול מאד! אבל אני יודעת שהרוב כאן לא מסכימות איתי...

לאה_מ

New member
לי יש מדלה מיני אלקטריק

אני מאד מרוצה ממנה, קניתי אותה ברב-קט והיא עולה כ-400 ש"ח.

ציפי ג

New member
בעלת נסיון ../images/Emo104.gif

גיסתי ניסתה שלוש משאבות - ידנית של אוונט, חשמלית של אבנט, ואת המיני אלקטריק, והיא אמרה שאין מה להשוות. המיני מתעלה על כולן. אצל מדריכות לה לצ´ה ב-349 ש"ח.

נירית1

New member
אני גם ממליצה על המיני אלקטריק של

מדלה , אני שואבת באופן רציף והיא נוחה לשימוש וקלה לניקוי. היה לי גם נסיון עם הידנית של אבנט היא טובה אבל תלוי ברמת השימוש - לשימוש מדי פעם היא מצויינת. את שלי רחשתי בשילב 400 ש"ח

אני אישית מכירה וממליצה על מדלה

והיא נהדרת. אבל מנסיון של חברתי (בעלת המשאבה) היא מאד ממליצה עליה גם בהשוואה לאוונט הידינית שגם אותה יש לה... בכלל אני שומעת רק דברים טובים עליה ובעיקר עליה. חברה נוספת לקחה עכשיו מיד שרה משאבה והיא אומרת שאין מה להשוות אז מדלה החשמלית שעד כמה שידוע לי עולה 400 ש"ח היא הכי טובה מזל טוב ובהצלחה...

משאבות ../images/Emo80.gif (סליחה - ארוך)

אני חושבת שלפני הכל כדאי לך לברר לעמצך מהם הצרכים האמיתיים שלך: - האם את מתכננת עוד ילדים? - האם את מתכננת לחזור לעבודה ולשאוב בעבודה, על מנת לתת לאורי (איזה שם מקסים בחרת לה!) חלב שאוב במקום תמ"ל? - ואולי בכלל את רוצה משאבה רק כדי שתוכלי לשאוב מפעם לפעם כדי שתוכלי להשאיר אותה עם מישהו אחר פעם בכמה זמן? ולמה כל השאלות הללו? * אם את מתכננת שאוב מפעם לפעם כדי להשאיר אותה עם בקבוק אצל מישהו - את יכולה בהחלט להסתדר טוב עם משאבה ידנית (של אוונט או של מדלה הן המומלצות המוכרות לי). משאבה ידנית היא זולה יותר ממשאבה חשמלית. כמו כן את יכולה פשוט לסחוט באופן ידני. אם תרצי אני אשלח לך מסמך על סחיטה ידנית - אני אישית גיליתי שאני מצליחה להגיע כך לכמויות הרבה יותר גדולות מאשר עם המשאבה החשמלית (וזה גם בחינם
). * אם את מתכוונת לשאוב כדי לעשות סטוק לזמן שתחזרי לעשובה, ולהמשיך לשאוב גם בעבודה, ובנוסף את מתכננת ללדת ילדים נוספים - כדי לשקול קניית משאבה חשמלית. בקטיגוריה הזו יש מספר משאבות. המשאבה הטובה למצב של שאיבה יומיומית בעבודה לטווח ארוך יחסית (כמה חודשים), שגם תחזיק מעמד היטב לילדים הבאים היא הpump in style של מדלה. אני לא זוכרת כמ ההיא עולה (אבל אני יכולה לברר אם את רוצה. לדעתי משהו כמו 600 ש"ח) - אמנם היא לא זולה אך במחשבה לטווח ארוך - היא משתלמת (תחשבי כמה עולה קופסאת תמ"ל...
). אם את מתכננת פחות שאיבות או שהעניין הכספי מקשה (ואני בהחלט מבינה אותך) יש את המיני אלקטריק של מדלה ומשאבה דומה של חברת אמדה. את המשאבה של אמדה (שהיא מעט יותר זולה) אפשר לקנות ב"בייבי שיק" בבני ברק (או משהו קרוב לב"ב). את מדלה אפשר לקנות בשילב או ב"בפקס" או ברב קט. המחיר שלה הוא די קבוע - 399 ש"ח. החיסרון העיקרי של המדלה (מבחינתי היה) שהיא מרעישה. אייל לא יכול היה לסבול את הרעש שלה ולכן לא יכולתי לשאוב במקביל להנקה, מה שמאוד הקשה עלי.

almost

New member
ה pump in style לא טובה לטלטול

אם רוצים משאבה שאפשר לקחת לעבודה ולהחזיר זה הופך לבעיה ומחירה הוא כמעט פי שתיים ממה שאמרת שרון (לדעתי יותר מאלף ש"ח)

ronnieyuval

New member
יש גם PUMP IN STYLE בתיק גב

וזה נוח לנסיעות! לגבי המחיר - בארה"ב זה 250 דולר כך שתצפי לכ 1000 שקלים...

נילי3

New member
תודה

תודה על התגובות המהירות. לאור ההמלצה הגורפת נראה לי שאני אלך על המדלה. (רק לא הבנתי איך קונים את זה ממדריכות לה לצ´ה) תודה שרון על ההשקעה. בהחלט חומר למחשבה. כרגע זה בשביל להתאוור פעם ב... אבל בהחלט בעתיד לצורך חזרה לעבודה.

נילי - אם זה כדי להתאוורר מדי פעם

אני ממליצה לך לחשוב על הסחיטה. אין לך מה להפסיד מלנסות לפני שאת קונה משהו. תמיד אפשר לקנות אחר כך. את המדלה אפשר למצוא היום באותם מחירים בשילב וברב קט, אבל אם את רוצה לקנות מיועצת - את פשוט פונה ומבקשת. אתן קובעות פגישה - היא מביאה לך את המשאבה ומסבירה בדיוק איך ומה ומו ומי. אני מצרפת לך מסמך על סחיטה - אם מעניין אותך - תקראי.

למעלה