זקוקה להמלצה

מהאיתי8

New member
זקוקה להמלצה

היי בנות, מישהי עשתה אקו לב עובר? איפה מומלץ לעשות? אצל אילו רופאים? אני מתוכננת לעבור (אם אשרוד עד אז ) בשבוע 21 ורוצה לקבוע תורים מראש. תודה לעונות

nutshell67

New member
אני עשיתי בשניידר

אצל ד"ר עמיחי רוטשטיין - רופא מקסים מקסים מקסים (!!) וסופר יסודי. הבדיקה הייתה ממש ארוכה (חצי שעה) ולמרות שהעוברית שלי הייתה במצג בעייתי הוא ממש התעקש עד שהוא ראה את כל מה שהוא היה צריך כדי לאשר שאכן הבדיקה תקינה.
אפילו הפקידה במרפאה הייתה מקסימה ונעימה. אולי זה קשור לזה שהם עובדים עם ילדים בד"כ :)

בהצלחה!

nutshell67

New member
אגב, אני בכללית וגרה במרכז

בקופה שלי אמרו לי שאפשר לקבוע רק בשניידר ובמקרה הגעתי לרופא הזה.

הי מהאיתי

אני עשיתי אקו לב
אני בקופ"ח לאומית, ושלחו אותי לקרדיו סנטר במודיעין. נראה לי שזה היה או שם או בתל אביב. בכל מקרה תתייעצי בקופה שלך.
לא היתה לי אפשרות לבחור את הרופא, אבל עשה לי את הבדיקה פרופסור אלכס לוי, שהוא ראש מחלקת קרדיולוגיה בבית חולים מאיר.
הוא הסתכל המון זמן. בעיקר במצב כזה שרואים כחול ואדום... בדק מה שבדק בלי להגיד לי מילה. אמר בדיקה תקינה והלכתי.
מאחלת לך שזה יעבור בקלות מעכשיו.
תזכירי לי מה מצאו בלב?

גם אני עשיתי בשניידר

אני גם שייכת לקופ"ח כללית והם מפנים אוטומטית לשם.
כמו שNutshell ציינה - גם הפקידה וגם הרופאים שם מקסימים ומאד מקצועיים ושתינו עשינו אצל אותו הרופא מסתבר.
אצלי באקו הראשון הוא לא ראה משהו בצורה מספיק טובה למרות מאמציו ולכן הזמין אותנו לבדיקה נוספת חינם 3 שבועות אח"כ.
היות ואצלי יש בעיה בשלייה, הוא בדק היטב לא רק זרימות דם בלב העובר , אלא הגדיל לעשות ובדק זרימות גם בחבל התבור (למרות שזה לא באחריותו) והיה מקסים ומקצועי.
בהצלחה !

המלצה חמה מאוד-עשיתי באסף הרופא-ד"ר ליטל גורדין

ד"ר ליטל גורדין
רופאה יסודית, רגישה, אמינה,לא מוותרת על מקצועיות תוך שילוב של אנושיות נדירה
רק מילים חמות
רופאה שהיא גם אמא ואישה
רופאה שמסתכלת בעיניים
רופאה שהייתה בעצמה בצד השני ..

על אף שאצלי נמצאו אז בדיעבד VSD בלב היא שמה הכול על השולחן ובד בבד גם הרגיעה.
ואכן היה בסדר
לא הייתי ממליצה על אף רופאה אחרת

ממליצה בחום
(מקבלת שני ורביעי באסף הרופא ביחידת אולטראסאונד)

אתמול עשיתי אקו לב בשניידר

אצל רופא ממש מקצועי (ד" עמיחי רוטשטיין)
נשלחתי לבדיקה בעקבות חשד לVSD קטן
הוא שלל את זה ואמר שהלב נראה תקין,הבדיקה ארכה חצי שעה
בסוף הבדיקה הוא אמר לי שהוא רוצה שאבוא שוב בעוד חודש בגלל
שנראה לו שהעורק צר..ממש ביאס אותי שככה אני עוד חודש אהיה בדאגות ובלחץ
אני כבר בשבוע 29 וזה ממש לא לעניין הלחצים האלה עכשיו..אבל אין מה לעשות,אני אעשה את כל הבדיקות הנדרשות ומקווה לטוב בע"ה

רונית 294

New member
וואו הרבה זמן לא ראיתיך כאן

שיהיה בהצלחה בהמשך. את חייבת לחזור לעדכן מה נולד לך בעז"ה!

היי רונית מה שלומך?

באמת הרבה זמן לא הייתי כאן..
שמחה לראות שכולן מתקדמות ב,ה..שיהיו רק בשורות משמחות אמן!!!!
אצלי מסתבר שהדאגות לא נגמרו
אני בלחץ,מרגישהלא טוב נפשית..
בתוך תוכי מאמינה שהכל בע"ה בסדר אבל הבדיקות האלה באמת מלחיצות וגורמות למחשבות לא הכי טובות..זה ממש משבש לי את ההנאה מההריון
הסקירה השניה הייתה ממש בסדר הרופאה חשדה בvsd קטן ושלחה אותי לאקו לב
ועכשיו אחרי שהאקו היה תקין ברובו הרופא רוצה שאחזור בעוד חודש לבדוק את העורק בלב.. והמזכירה שלו התקשרה אליי אתמול אחרי שכבר יצאנו משם ואמרה לי גם לקבוע תור לייעוץ גנט,בקיצור באסה והרגשה מעצבנת יש לי,זה לא יוצא לי
מהראש ואני כל הזמן מריצה סרטים בראש.....
אני כבר ממש לא חושבת על בן/בת רק שיהיו בריאים,הכל באמת שטויות..

למעלה