זקוקה להמלצה

זקוקה להמלצה

מחפשת המלצה למסקרה מעולה- שמדגישה, מעבה, מאריכה ועמידה! תודה...

קונסילר ומייקאפ

מחפשת המלצה על קונסילר ומייקאפ. במייקאפ יש לי את הטיינט איידול של לנקום. אני מרוצה ממנו, אבל הוא נגמר ונמחק לי המספר ועכשיו אני לא יודעת מה להזמין מהסטרוברי.
בא לי לחדש ולהתרענן במייקאפ אחר. יש המלצות? העור שלי טוב, אז לא צריך משהו כבד. על מה אתן ממליצות? קונסילר - פחות מבינה בזה. צריכה המלצות לקונסילר מנצח.

המלצות על קונסילר ומייקאפ

סתם המלצה לגבי המספר שנמחק לך - אם עוד לא זרקת את הבקבוק, גשי אותו לפארם ונסי לאתר את התאום שלו. לגבי המלצות - לא כתבת כל כך על סוג העור שלך ("טוב" זה נהדר, אבל לא נותן כיוון - יבש? שמן? עם נקבוביות? וכו') וגם לא מה את רוצה מהמייקאפ - כיסוי קליל? מלא? מאט? חי? אם תפרטי קצת יותר אני בטוחה שמומחיות המייקאפ תשמחנה לעזור. לגבי קונסיילר - גם כאן השארת הרבה נקודות פתוחות (ככה זה! איפור זה דבר ספציפי!
): מה מטרת הקונסילר - להסתיר פצעים? כהויות מתחת לעיניים? אדמומיות? מה חשוב לך - לחותי? עמיד? לפי זה אפשר יהיה לתת לך המלצות יותר מדוייקות. ... ובינתיים, מייקאפים: באופן אישי אני אהבתי את "סטודיו פיקס פלואיד" של מאק, שאפשר לבנות איתו כיסוי מבינוני ועד מלא, והוא נותן מראה מאט. עוד אני אוהבת את המייקאפ המינרלי של מינרלז, שגם לו יש כמה סוגים - מכיסוי קל עד מלא, ומגימור מאט עד חי וזוהר. קונסילרים: השתמשתי רק בשניים: "מויסט קאבר" של מאק הוא לחותי ונעים לעור מתחת לעיניים, העמידות שלו משתנה. אני אוהבת את הקונסילרים בצינצנת של חברת NYX, שהם זולים מאוד ועמידים מאוד ונותנים תמורה יפה למחירם. החסרון הוא שצריך לנחש את הגוון לו את זקוקה מצפיה בתמונות ברשת - לי זה עבד בהזמנה השניה שלי.

אז ככה:

עור במצב מצויין, יבש. לא שמן. המייקאפ לא צריך כיסוי כבד ומסכתי, אבל גם לא קליל כזה שלא רואים אותו. איפשהו באמצע. קונסילר - בעיקר להסתיר כהויות. יש המלצות נוספות? אפשר להזמין מסטרוברי את המוצרים שעליהם המלצת? לא מכירה את חברת מינרלז...

עור במצב מצוין? איזה כיף לך

חברת מינרלז היא חברה ישראלית http://mineralz.co.il/ את המוצרים של NYX לא ראיתי בסטרוברי (הם גם ככה ממש זולים). אפשר למצוא אותם באיביי, יש כמה מוכרים מומלצים כמו Joy, ויש גם באתר בשם Cherry Culture. אני לא מומחית גדולה למייקאפ וקונסילרים. ההמלצות שלי עומדות בעינן - בכלל אני חושבת שבמאק תוכלי לנסות סוגים שונים של מייקאפ. בניגוד לדעה הרווחת פה, אני דווקא חושבת שהמייקאפים שלהם טובים. אני מציעה לך להעלות את השאלה שוב, עם הפירוט, בשרשור השאלות היומי של מחר - כי נראה לי שהיא נבלעה קצת וכך אולי תקבלי עוד תגובות.

Nightmare19

New member

ממליצה גם על הוט אנד נוטי של מאק, אבל היא קצת יותר קשה בשבילי להסרה..

CnY2

New member
דווקא אני לא מרוצה מהמסקרה הזאת

קניתי אותה בצבע חום, והיא פשוט לא עושה לי כלום. לא מאריכה בכלל, עושה גושים ולא מעבה. והיא חדשה לגמרי, לא יבשה או משו... הדבר היחידי שאהבתי בה זה הצבע. אני אישית מאד מאד אוהבת את גרייט לאש של מייבלין (ההכי פשוטה, אריזה ורודה-ירוקה כזאת) זאת המסקרה האהובה עליי (ממה שיצא לי לנסות בנתיים, אני בטוחה שיש טובות יותר). גם עם וליומייזר מסקרה של בורז'ואה הייתה לי חוויה טובה :).

alubash

New member
מעניין מה שאת אומרת,

מפני שכל פעם שקניתי אותה בשחור הייתי סופר מרוצה. פעם אחת קניתי בחום והתאכזבתי - כאילו זו פורמולה אחרת...

CnY2

New member
יכול להיות

בשחור לא ניסיתי עדיין. אבל קיבלתי דוגמית אז אני ינסה ויראה אם יש הבדל .

גרייט לאש היא מסקרה ניצחית!

היא היתה המסקרה הראשונה שקניתי .. מדי פעם אני חוזרת אליה ומשתמשת בה תקופה עד שאני "בוגדת" ומתחדשת באחרת אבל תמיד תמיד חוזרת אליה.

chica100

New member
נסי את המסקרה העמידה של מלו וילז

מאוד מאוד עמידה ועם נוכחות - אני אהבתי ואני שונאת מסקרות עמידות.

lital303

New member
מסקרות מומלצות

היפנוז - לנקום Lash Sublime - ג'ייד Lash blast - Covergirl

מייבלין

אני משתמשת עכשיו בוואן בי בוואן (האדומה) ונהנת מכל רגע. לקח לי קצת זמן להבין איך משתמשים במברשת, אבל זה שווה את זה. היא נורא מדגישה לי את הריסים, ומאריכה. וגם נשארת עליי למשך היום,{ לא מתפוררת ולא נעלמת.

למעלה