המלצות על קונסילר ומייקאפ
סתם המלצה לגבי המספר שנמחק לך - אם עוד לא זרקת את הבקבוק, גשי אותו לפארם ונסי לאתר את התאום שלו. לגבי המלצות - לא כתבת כל כך על סוג העור שלך ("טוב" זה נהדר, אבל לא נותן כיוון - יבש? שמן? עם נקבוביות? וכו') וגם לא מה את רוצה מהמייקאפ - כיסוי קליל? מלא? מאט? חי? אם תפרטי קצת יותר אני בטוחה שמומחיות המייקאפ תשמחנה לעזור. לגבי קונסיילר - גם כאן השארת הרבה נקודות פתוחות (ככה זה! איפור זה דבר ספציפי!
): מה מטרת הקונסילר - להסתיר פצעים? כהויות מתחת לעיניים? אדמומיות? מה חשוב לך - לחותי? עמיד? לפי זה אפשר יהיה לתת לך המלצות יותר מדוייקות. ... ובינתיים, מייקאפים: באופן אישי אני אהבתי את "סטודיו פיקס פלואיד" של מאק, שאפשר לבנות איתו כיסוי מבינוני ועד מלא, והוא נותן מראה מאט. עוד אני אוהבת את המייקאפ המינרלי של מינרלז, שגם לו יש כמה סוגים - מכיסוי קל עד מלא, ומגימור מאט עד חי וזוהר. קונסילרים: השתמשתי רק בשניים: "מויסט קאבר" של מאק הוא לחותי ונעים לעור מתחת לעיניים, העמידות שלו משתנה. אני אוהבת את הקונסילרים בצינצנת של חברת NYX, שהם זולים מאוד ועמידים מאוד ונותנים תמורה יפה למחירם. החסרון הוא שצריך לנחש את הגוון לו את זקוקה מצפיה בתמונות ברשת - לי זה עבד בהזמנה השניה שלי.