זקוקה להמלצה

זקוקה להמלצה

שלום לכולן. אני בת 40+ עם הבחנה של אנדומטריוסיס. אני כרגע עומדת לפני ניתוח להוצאת ציסטה גדולה מהשחלה. אני לחוצה ורציתי לשמוע את דעתכן לגבי מנתחים. האם מישהי יכולה להמליץ על מנתח מסויים? ומכיוון שאני קצת חדשה בעיניין -האם כל כירורג נשים יכול לעשות זאת או שזה מסוג הדברים שצריך מומחה לאנדומטריוסיס -אם יש דבר כזה בכלל המון תודה!

tova15

New member
המלצה

שלום לך, , אם את גרה באזור הצפון אני ממליצה בחום על ד"ר יובל קאופמן מנתח בכיר בבית חולים כרמל ובאסותא. הקלידי את שמו בגוגל ותדעי איך ליצור איתו קשר. בהצלחה!

אנדושיט

New member
המלצה

פרופ' ראובית הלפרין, הוציאה לי ציסטה 4 ס"מ ושרירן 9 ס"מ. רופאה מצויינת, בהצלחה

שלום לך וברוכה הבאה

לדעתי לא כל כירורג נשים יכול לעשות ניתוח כזה רצוי מאוד להגיע למומחה שמבין באנדו וכבר התנסה בכאלה ניתוחים. ההמלצות שלנו הן לרוב להגיע למרפאת אנדו בתה"ש - דר' סוריאנו ודר' שיינמן. ומניסיונן של מספר לא קטן של נשים שהתנסו גם במרפאת אנדו בכרמל יש חוות דעת מצויינות על דר' קאופמן. הייתי ממליצה לך להגיע לשני המרכזים להתרשם בעצמך מהרופאים ולהחליט היכן את עוברת את הניתוח.....זו תהיה הדרך הכי נכונה לבחור את הרופא אליו את מתחברת יותר ומרגישה יותר טוב מאופן היחס והטיפול שלו בך......ניסיונן של אחרות הוא ניסיונן והוא הכי מתאים להן ... שיהיה בהצלחה ונשמח לשמוע איך התקדמת

זואילי

New member
המלצה

מרפאת האנדו בתה"ש. פעמיים נותחתי שם, ע"י ד"ר סוריאנו ומאוד מרוצה. לדעתי - ממש לא כל כירורג נשים יכול לנתח אנדואיות. גם אם הוא מומחה גדול באנדוסקופיה. הכל תלוי בנסיונו עם מנותחות אנדואיות. וההתמודדות שלו עם מצב הבטן שמתגלה בפניו.

תודה

המון תודה על העצות. אני גרה באזור המרכז והזמן לוחץ - אז אנסה את ד"ר סוריאנו. משום מה הבנתי שהוא מנתח רק באופן פרטי.. אני מקווה שיהיה בסדר איתו...אם יש למשהי מה להוסיף לומר עליו (לטוב ולרע) אשמח לשמוע שוב, תודה רבה לכן...ואעדכן בהמשך

זואילי

New member
רשמי את שמו במנוע החיפוש

ותראי מליוני שירשורים לטוב ולרע. ולא - הוא לא מנתח רק בפרטי.

ליליקה28

New member
אני עשיתי אצלו את הניתוח בפרטי והוא היה מצוין

עד היום אני אצלו במעקב. תנסי לקבל החזר מהביטוח... אני מקבלת חלק ממכבי והשאר מביטוח. בהצלחה!

למעלה