זקוקה להמלצה- 250 סמ"ק
ערב טוב לכולם, אני לא יודעת מה המדיניות פה לגבי המלצות ועד כמה אתם נחמדים למתחילים אבל אני אנסה
נתחיל מזה שאני לקראת סיום של רשיון A1 ואני מתלבטת.. אני צריכה דו גלגלי להרבה נסיעות בינעירוניות ועירוניות..נסיעות של משהו כמו 3-4 שעות ביום. (העבודה שלי היא בגדול- להסתובב). ברכב אני עושה משהו כמו 150- 200 ק"מ ביום. כרגע אני עם רכב (שאותו אני לא מתכוונת למכור, אנחנו פשוט מוסיפים). התקציב שלי הוא גג 25 אלף, לא כולל ביטוח ומיגון. בהתחלה הייתי בטוחה שאני אקנה את הג'וימקס 250, ואז התחלתי ללמוד על אופנוע...והתאהבתי. הבעיה היא שאין לי מושג באופנועים, או בקטנועים, אני לא יודעת עד כמה זה חכם לקנות אופנוע של 250 סמ"ק, אני לא יודעת מה מומלץ, אני לא יודעת מה התקציב שלי יכול להרשות לי, אני לא יודעת מה עלות הטיפולים ומה תצרוכת הדלק. וכאן אני צריכה את עזרתכם. מאחר ואין לי נסיון על דו גלגלי אני אצטרך כלי שמתאים למתחילים. עברתי על הודעות ישנות של הפורומים, על מבחני נהיגה באתרים השונים. מה לגבי היוסאנג GT250? ראיתי שהוא יחסית לא יקר והטיפולים בסדר, אבל האם החברה אמינה? חוץ מזה לגמרי התאהבתי בגינג'ה אבל זהנראה שהוא ממש יקר יחסית לתקציב שלי, ואין לי מושג לגבי עלות הטיפולים שלו. חוץ מזה, מה המקום הכי טוב לחפש בו כלים משומשים? אשמח לכל עזרה..וסליחה על הבורות
ערב טוב לכולם, אני לא יודעת מה המדיניות פה לגבי המלצות ועד כמה אתם נחמדים למתחילים אבל אני אנסה