זקוקה להכוונה

קאריןM

New member
זקוקה להכוונה

המליצו לי על הפורום שלכם ורציתי להתייעץ אתכם. נראה כי בשנים האחרונות אני לא מוצאת עצמי, לא מבחינה מקצועית ולא מבחינה אישית-חברתית. אני מחליפה עבודות בקצב וגם בחיי הפרטיים אני לא רווה נחת במיוחד. אני בת 27 ונמצאת על פרשת דרכים. אני אשמח לקצת עזרה ולהרבה הכוונה. קארין

shonshon5

New member
החלטתי להקפיץ למעלה.

מכמה סיבות: היום קפצתי ל"איקאה" ורכשתי מספר אלמנטים ארכיטקטוניים שלמען האמת אני יכול בקלות להמשיך ולחיות לא רע בלעדיהם. אחה"צ קפץ לי המפסק-פחת כי הכבל מאריך של המכסחת דשא היה פגום. הבת שלי קפצה לביקור כי נגמר לה הכסף. סרט שהורדתי במשך יומיים מ"קאזה" יצא דפוק וקופץ כל הזמן. ולקארין: אני לא אומר מילה וחצי מילה על כתב היד. משאיר זאת למומחים. בעניין "מצוקותיך" אומר רק שאני מוצא יתרונות לא מעטים במצב הצבירה הזה שאת מתארת כמי שלא מוצא את עצמו. בסך הכל מה רע בלהמשיך ולחפש? למה למצוא? לטעמי, הרבה יותר כיף לחפש. בתהליך החיפוש אדם מוצא כל יום עניינים חדשים להעשיר רוחו, אנשים חדשים להעשיר חברתו, ועוד ועוד ועוד. שנאמר: "המטרה אינה המטרה. הדרך היא המטרה" שלא תיגמר לעולם. זהו. קפץ לי הלחם בטוסטר. חייב לעלות למטבח. ביי! אבי, יועץ רה"מ לקפיצות בנג'י.

אז כך, כמו אבי גם אני ושות' בילינו

אתמול שעתיים באיקאה, האוכל שם בסדר אך מיטות נוער זה לא הצד החזק שלהם, משמים ונטול מעוף. משם המשכנו לכל איזור הקניון עד 11 בלילה. אכלנו ב "ספגטים" וקנינו 4 מיטות וחצי ב "עמינח סנטר". אשתי יודעת להתמקח חבל"ז, אני מתוך בושה על החוצפה שלה העדפתי לבלות בחנויות החשמל והספורט בזמן שהיא התמקחה. עד כאן מקצת חוויות אתמול, שממשיכות היום. עכשיו אתם מבינים למה אני לא מוצא פנאי להכנס לפורום ?

shonshon5

New member
ווי! איזה קטע!

"איקאה" כמקום מפלט לחברי הפורום.. אז פוטנציאלית יתכן שחלפנו זה על פני רעהו אי שם במבוכי החנות, מה? אני יצאתי עם שתי ערכות מידוף, שטיח לכניסה לבית, פותחן בקבוקים, מספר אביזרי אחסנה לניירת וג'אנק, אבן משחזת לסכיני מטבח, מועך שום, שני קפה וקרואסון שוקולד. סופ"ש נעים! אבי

ריפקי

New member
לי יש חולשה בעיקר ל'רכבות' איקאה

אני לא יודעת איך, אבל איכשהו תמיד אני מוצאת את עצמי בדרך לקופה עם כמה אביזרי מטבח שלאף אחד לא חסרים וערמה של חלקי רכבות איקאה (מסילות, רכות נוסעים, וסט בסיסי נוסף). הילד כבר למד להזיז את הרכבות בעדינות וע"י משיכה מהצופציק של הקטר... אני חושבת שאם יזדמן לי עוד ביקור באיקאה נאלץ לארוז את הסלון לטובת מסלול רכבות משוכלל מחד ומאידך לאפסן את כרטיס האשראי שלי במקום בטוח ורחוק...

למעלה