זקוקה להכוונה..

mic3mic4

New member
זקוקה להכוונה..

היי.
הייתי רוצה להשתלב בחברה או במספר חברות הייטק העוסקות בפיתוח מוצרים כמעצבת ו/או מבצעת הדמיות.
האם יש מידע מרוכז של חברות הייטק שעוסקות בכך (חומרה? פיתוח מוצר?)
ומי הדמות בתוך החברה שעימה עלי ליצור קשר (אנשי כוח אדם? מנהל החברה? מנהל המוצר?).
תודה רבה!

GuestOfHonor

New member
הטיפ הכי חשוב

תדאגי שיהיה לך ברשת פורטפוליו, תיק עבודות עם דברים שכבר עשית, בעיקר כאלה שרלוונטיים לתעשית ההיי-טק אם יש כאלה.

להרבה חברות היי-טק יש אתרי דרושים שבהם אפשר למצוא משרות של מעצבת גרפית. חפשי מילות מפתח כמו designer , UI ו - UX.

mic3mic4

New member
יש פורטפוליו, ויש אתר אבל -

את משרות דרושי ה- UI/UX אני מכירה, אבל אני באה מתחום התלת מימד - לא העיצוב הגרפי.
ובתחום זה אני לא מוצאת הודעות דרושים בכלל...

user32

Well-known member
מנהל
התחום בישראל חלש

כשחיפשתי מישהו קיבלתי המון קו"ח של מעצבים טובים ומנוסים, בוגרי בצלאל ושנקר. הרושם שלי הוא שלא חסרים אנשים אבל אין הרבה פרוייקטים.
ישראל היא לא בדיוק מעצמה בייצור תעשייתי ואת רוב המוצרים מתכננים ומייצרים במזרח ובארץ עושים את התוכנה והאלגוריתמים.

רוב העבודות מתחלקות בין 2-3 סטודיו שמשווקים את עצמם חזק: סינרגים, פריים של דיוויד קלר, ועוד כמה. הדרך שבו הם משווקים את עצמם זו נוכחות חזקה ברשת כולל פרסום בתשלום + חזקים בכל הכנסים, תחרויות הסטארטאפים כולל מתן חסויות, שיתופי פעולה עם החברות שמקדמות מוצרי מימון המונים (בלונד 2.0, טרוס מדיה, וכו'). כמו כל עצמאי: את הלקוחות מגייסים דרך קשרים, שיתופי פעולה, כיתות רגלים ופרסום.

בהצלחה

GuestOfHonor

New member
טיפ לתלתיסטים

אחד התחומים שכן יש בהם עבודה בתלת הוא תחום המשחקים - אחלה תחום. חפשי בפייסבוק קבוצה שנקראת GameIS (זאת העמותה הישראלית למשחקים דיגיטלים). יש להם שם הודעה נעוצה של חיפוש עבודה. את יכולה לרשום שם שאת מחפשת, עם הפניה לפורטפוליו.

mic3mic4

New member
אחלה רעיון

נראה לי שאני אצטרך לעשות קצת אדפטציה לתחום הספציפי הזה.
אחשוב על זה. תודה!!

וישראל היא מעצמת גיימינג

אם אתה בעל ידע בתכנות או בעיצוב תלת מימד תעביר לי קורות חיים. יש לי חבר שמחפש.

למעלה