זקוקה להכוונה

סמויית

New member
זקוקה להכוונה

שלום רב,
אני רואת חשבון בת 36
אמא לשלושה ילדים קטנים
בשש השנים האחרונות הנני חשבת בחברת היי טק
עבודה תובענית מאוד
עמוסה מאוד
לחוצה מאוד ועם מעט מאוד זמן לחיי משפחה
החלטתי שלא עוד..
אני זקוקה לשינוי מהותי שינוי שיעשה אותי מאושרת יותר
והכי חשוב את ילדיי שזקוקים ליותר זמן אמא!!
אני עוזבת את עבודתי ומחפשת כיוון חדש
אני אוהבת כל כך הרבה דברים אחרים...
בעיקר כל מה שקשור לילדים ולנשים בהריון
אני מאוד וורבלית, אנשים אוהבים להיוועץ בי תמיד
אני חושבת לעשות משהו בכיוון הזה רק לא יודעת מה
וכן חשוב לי לעשות שינוי שיהיה גם כלכלית נכון למשפחה שלי

אשמח מאוד לשמוע אם יש למישהו רעיון או הכוונה
תודה

מזל טוב:)

הי לך
טוב לשמוע שאת הולכת אחר האמת שלך
לגבי שאלתך
זוהי הזדמנות פז עבורך לגלות מי את מה מעניין אותך במה את טובה אילו כישורים וניסיונות יש לך עד כה
כדי לקבל פזל יותר מדוייק של השלב הבא בקריירה
אני כן יכולה להגיד שכשכל אחד מבין את המקום במדוייק לו אז מוצאים דרכים גם להתפרנס
ולעשות את זה חכם

נתת מידע אך מציעה שתרחיבי אותו בהתאם לשאלותיי
משהו שעולה איטואיטיבית ממה שרשמת זה אוליי תחום אימון או ייעוץ והדרכות לנשים או לילדים

תראי מה את פוגשת
בהצלחה!

חשבת אןלי על דולה? זה עשוי לספק את הצורך שלך

באינטראקציה עם נשים בהריון. זה עיסוק מאוד ורבלי ואינטימי, בעיקר בשעת הלידה. יש כמה מקומות שניתן ללמוד בהם את הנושא.
בהצלחה

שבת שלום

אהבתי מאוד את הדילמה שלך, היא מופיעה אצל המון אנשים בחיים, אך רובם לא מגיעים אפילו לחשוב על זה ולשים את זה על השולחן, כי הם במצב שנוח להם.
בנוגע לתחומים שאת אוהבת, המקצועות שבהן את יכולה למצוא עבודה כשכירה לא יעניקו לך את אותה תמורה כללית ואותם תנאים שאת מקבלת היום. לכן, אני הייתי עושה בדיקה אם אני יכול להיות עצמאי באחד מהתחומים האלו. במצב זה את תוכלי לנהל את הזמן שלך כמו שאת רוצה, ותוכלי להינות מבחינה כללית.
האם זה קל להיות עצמאי? בכלל לא!!!!!
תשאלי את עצמך:
- אילו מקצועות ישנם שאת יכולה להיות עצמאית בתחומי העיניין שלך?
- האם את מוכנה להיות עצמאית? אם לא ברור לך בדיוק מזה מצריך, הייתי ממליץ לדבר עם אדם שיש לו עסק כדי להבין את הרעיון.
- מהן הפעולות שתלוית בך שאת יכולה, החל מהיום, להתחיל לעשות שיקדמו אותך למטרה שאת רוצה להשיג?

את יכולה לתקשר איתי גם דרך הפייסבוק ( למטה יש לינק לדף שלי, צריך לסמן את כל מה שרשום באנגלית ).

שיהיה המון בהצלחה
ליאור

למעלה