זקוקה להכוונה

זקוקה להכוונה

היי, אני זקוקה לעצה ממישהו שמבין קצת ויכול לעזור לי להיסגר על כמה דברים. אז ככה, אני קצינה בצבא, כמעט שנה בקבע, אני אמורה להשתחרר בסוף ספטמבר 2010 וכבר עכשיו אני מתחילה לשבור את הראש לגבי ההמשך, במיוחד מבחינת לימודים וקריירה. חקרתי קצת ושאלתי אנשים והתחום שכרגע יותר מדבר אלי זה מחשבים ותקשורת חזותית. הבעיה היא שהבנתי שאין יותר מידי ביקוש מבחינת מקצוע לאנשים בעלי תואר בתקשורת חזותית - תקנו אותי אם אני טועה. עכשיו השאלה העיקרית שלי היא אם יש לי אפשרות לעשות קורס מסוים בתחום במהלך הצבא כדי שיהיה לי לפחות את הבסיס ואיזו שהיא תעודת גמר שאני אוכל להציג כדי להשיג עבודה בתחום אחרי הצבא... אם כן אז איזה קורסים, איפה ואם יש לכם המלצות. בכלל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם אם זה בכלל משתלם לעבור קורס כזה. יש לי עוד שאלות כי אני באמת בורה בכל מה שקשור לחיים אחרי הצבא, אבל הן לא עולות לי כרגע אז אני אסתפק בזה בינתיים. תודה רבה. :)

תשובה גם אם אין עכשיו הרבה ביקוש (יש ביקוש אבל יש גם היצע), מוערך שהביקוש לטובים בתחום רק יעלה.

פורום תקשורת חזותית

הי לולי פופ, יש בתפוז פורום מיוחד לתקשורת חזותית. נראה לי שזה רעיון נהדר להתחיל ממנו ולקבל שם את כל האינפורמציה. בהצלחה!

למעלה