זקוקה לדעתכם

אני ממש לא לוחצת, אם לא הובנתי...

בסה"כ היו 2 שיחות ניסיון לחזרה (אחת מתוכננת ואחת אקראית ושתיהן בטלפון). זה הכל. מאז שסרב, לא העליתי זאת יותר ואני רק נאכלת עם עצמי ולהיפך, כן מנסה להתרחק ממנו (ובהזדמנות הראשונה אני רוצה לדבר איתו שנמצא פתרון לביקורים האלו. מצידי, אשים את הילד אצל אחותי ושיקח ויחזיר אותו משם ולשם. כך לא אראה אותו ולא נדבר בכלל ולא אשמע את שיחותיו עם החברה שלו ולא אתעצבן ולא אנתח כל מילה או מבט ויהיה לי יותר קל להתנתק ואולי גם קצת זמן לעצמי). אני מבינה שלא ילך לי איתו ומקווה שאצליח לצאת מזה בקלות. תודה roa על התגובה (ממש לא פגעת, פשוט אמרת לי את מה שאני מסרבת להאמין לו) ותודה עש לילה. יום טוב לכולנו

roa66

New member
בוקר טוב..

אני מאחלת לך הצלחה גדולה, ואת ראויה להרבה יותר. שיהיה לך יום נפלא.

מייקי31

New member
החברה שלו

כן, ללא ספק, מטרידה אותך אבל כפי שהדברים מוצגים פה, היא ללא ספק הרייבאונד הנוכחי שלו. הוא יודע שזה מרגיז אותך, לכן מאפשר את השיחות ובאשר להסדרי הראיה שמתנהלים בביתך, את לא חייבת להסכים תתני את המפגשים מחוץ לבית, אם לא יכול, שלא יבוא לדעתי הסיבה המרכזית שהוא מגיע לביתך היא מתוך זה שלא בא להתעסק עם הילד ולטפל בו ככה לשחק על השטיח זה נחמד וסבבה, הרי אם הוא רעב, יש לו קקי בטיטול, יש לו חום, הוא צמא,,, בשביל כל אלו את פה אז תחליטי, פה ועכשיו, מה את רוצה בשבילך, וכך תנהגי בהצלחה מיכל

t o t a l

New member
תתפלשי בהפרשות חייך

מותר לך. אולי אפילו רצוי. תמצי את העיניין עד הסוף. את המסכנות הזאת. ואולי גם לך זה יעבור יום אחד. ובינתיים... ביחייייייית אחות שלי. קצת פיסוק. ככה עדין. שיהיה לנו יותר קל לקרא את הגיגייך.

כן, טוטאל, גם אני "אוהבת אותך"..../images/Emo46.gif

ויכול להיות שאני חוזרת על עצמי ו"מתמסכנת" ו"מתפלשת בהפרשות חיי" (תיאור נוראי) כדבריך, אולי זהו באמת לא המקום המתאים וסליחה אם חשבתי כך... אז זהו-מבטיחה שמעכשיו, מיציתי!! תודה לכולם!! ובקשר לפיסוק - שעה 6:33 בבוקר, אחרי לילה ללא שינה עם ילד חולה ולפני ריצה לעבודה, גם זה קורה. שים לב להודעות קודמות שלי - שם ידעתי יפה מאוד לפסק. וסליחה שלא היה לך קל לקרוא את "הגיגיי".. ושוב תודה רבה , בייחוד לך, אתה "מאוד" מחזק !!

t o t a l

New member
גם אם הצלחתי רק לנער אותך קצת

את שלי עשיתי. ובעקיפין, אם תבחרי לא להתבכיין גם מדברי, אלא להביט דרכם על חייך באובייקטיביות, גם תצאי מחוזקת. לפעמים סתירת לחי מצלצלת, יעילה הרבה יותר מחיבוק. מיצית? בבקשה. תברחי שוב. גם מכאן. בחירה שלך. כפי שלפי תאורייך את בורחת מהמציאות בכל הקשור לאב ילדייך. אישית, אני אשמח אם תשארי.

למעלה