זקוקה לדעה

dhara

New member
זקוקה לדעה ../images/Emo13.gif

היי לכולם! אני עכשיו באמצע twilight והיה לי מאוד קשה להניח אותו מהיד כדי לכתוב את ההודעה הזו מרוב שאני מרותקת
השאלה שלי היא כזאת - האם הסופרת הצליחה להתעלות על עצמה, וגם new moon יצא לה מעולה כמו הראשון????? חבל לי להשקיע את הכסף ואת הזמן בקריאה שלו כדי שזה סתם יהרוס לי את הרושם מהספר הראשון. מה דעתכם? כדאי להשקיע?? ובבקשה בלי ספוילרים על כלום, עוד לא סיימתי את הספר הראשון
יום נעים לכולם! נ.ב גם אני מאוהבת באדוארד

sweet shir

New member
ההמשך הרבה יותר טוב מטוויילייט. :)

לא כזה התלהבתי מהספר הראשון, ואחרי המשך הסאגה נהייתי מכורה. שווה ביותר להשקיע! D:

האמת...?../images/Emo3.gif

הספר הבא מבאס. ומשעמם ומייאש. אבללללללללל............. וזה אבל חשוב מאוד! הספרים הבאים הכי יפים בעולם והספר הזה מאוווווווווד חשוב להמשך העלילה. אז המסקנה היא שתקני אותו בכל זאת D:

sweet shir

New member
אני אהבתי את ניו מון הרבה יותר מאשר את

טוויילייט חחחחח
NM (?) ואני לא טים ג'ייקוב.

xXx Lilo xXx

New member
לפי דעתי../images/Emo29.gif

T וNM ריתקו אותי בצורה מטורפת. את שניהם סיימתי יחד בפחות משבוע מרוב שאהבתי. אז אני לא חושבת שאם תיקני אותו, לא תהני ממנו כמו בT, אני אישתי קניתי את כולם ויש לי גם את דה הוסט... אבל השאלה האמיתי היא אם את חושבת שזה נכון לגבייך לקנות. תכלס, ההורים שלי תמיד רוצים שאני אקח מהסיפרייה ספרים, וכשאני חוזרת עם חבילות מסטימצקי הם די מתעצבנים על זה XD אבל אני אישיתי, כשאסיים את BD ואת דה הוסט, אני אתחיל שוב את כל הסידרה בלי לחשוב פעמיים. (נגיד, את T עצמו קראתי פעמיים כבר מרוב שאהבתי.) אז ההחלטה כולה שלך
(אצלנו בעיקרון בסיפרייה של בצפר, יש את שלושת הספרים (NM, E, BD) באנגלית ורק הראשון בעיברית...) המשך קריאה נעימה לך
ונ.ב. כמו הרוב פה.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני קארין, עוד חודש 16 מאשדוד:] אמ.. האמת שNM מאוד חופר באמצע, אבל הסוף שווה את זה.

Emergency Exit

New member
כל הספרים מעולים,ו.. ../images/Emo204.gif

אם את מאוהבת באד, תראי את הסרט, תתאהבי ברוברט פטינסון ובואי לקומונה שלו

dhara

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

כאילו שזה לא ברור שאני אקנה אותו בסוף...

למעלה