זקוקה דחוף לעצה!

muchkin

New member
זקוקה דחוף לעצה!

אנחנו נשואים באושר שנתיים. היום מצאתי במחשב תמונה של בעלי בעירום כשהחלק החשוב מוסתר ע"י כיתוב "עוד לא..." אני מניחה שהוא שלח את זה למישהי. אולי מישהי שהוא מתכתב איתה באינטרנט. אין לי מושג. אני לא יודעת מה לעשות. מה לומר לו, איך לומר לו. זה נורא מפריע לי ואני מרגישה כאילו שמטו לי את השטיח מתחת לרגליים. מתרוצצות לי מחשבות נוראיות בראש.

rachelko

New member
להיות ישירה ולומר

היי, לא הייתי רוצה להיות במקומך....אבל אני חושבת שאת צרכה לומר לו....אבל תאמרי שחברה שלך סיפרה לך שראתה ולא שאת ראית כי אז הוא ישאל אותך מה עשית באינטרנט....ואז לשמוע את תגובתו.....ולהחליט אם ניתן לתקן עיי טיפול זוגי....בהצלחה.....

את חייבת להכריח אותו ללכת לטיפול

זוגי, אצל מישהו טוב, כי סתם שיחה ביניכם לא תעזור. תגידי לו בנחישות כי ראית את התמונה, ועכשיו, זה או טיפול זוגי, או כלום!!! פשוט כך, אם לא, את עלולה למצוא עצמך בעתיד עם בוגד סדרתי (הוא כמובן יתרץ וינסה להתחמק, אבל את חייבת להתעקש ולא לוותר ולהסכים להסדר אחר). אגב, להרגיעך, נראה לי באינטואיציה כי "בגידת אינטרנט" באה לאו דווקא עם בגידה אמיתית, כך שיש לך ולבעלך תקווה. בהצלחה!

seeyou

New member
מה לעשות. מה לומר לו, איך לומר לו

לפני שאת עונה לשאלות האלו את חייבת להבין דבר אחד: היחסים שלכם שהיו מקודם לא יחזור אף פעם. גנב כאשר נתפס לא כועס(מצטער) על מה שעשה- הוא כועס על השוטר שתפש אותו. מה את מצפה ממנו? להתגונן? להצדיק את עצמו? לבקש סליחה? תמיד החשדות יכרסמו לך את הרגעים היפים ... כאשר יוצאים למלחמה לא יודעים איך חוזרים... דבר ראשון תאספי הרבה פרטים על מעשיו- יש כתבה בחוברת לאישה גיליון 2999 מתאריך 3.10.2004 דף 51 בהצלחה לא ניגשים למבחן ללא הכנה מתאימה יוסי

פיאנו

New member
מצאת תמונה אז מה.

מצאת במחשב בתיקיה סודית? בתיקיה שכל אחד יכול לגשת? מי אמר שהתמונה נשלחה בכלל למישהי או לאתר אינטרנט? מי אמר שהוא מתכתב עם מישהי,אולי הדמיון שלך גובר על המציאות? אני מציע לך לברר איתו או בלעדיו לשם מה נשתלה התמונה במחשב לפני שאת מסיקה מסקנות על בגידה וחוסר אמון.

adam33

New member
אז?

בעלך מחפש מין וקשר מיני באמצעות המחשב.. שוחחת איתו על זה? דברת איתו בצורה עדינה שגם את יכולה להיות לא פחות? חשבת על כך שאוליי הוא כבר באמצע רומן? כעת תעצרי..תחשבי בהגיון עד כמה את נותנת דרור לבעלך כי בעצם זה לא התחיל מהיום והוא במחשב המון זמן לפני ה"גילוי" שלך וזה אף פעם לא הפריע לך.. וגם את במחשב מין הסתם.. ולכן..ניראה לי שתהיה בנכם שיחה ישירה ואמיתית ..

למעלה