זקופנה, פולין

זקופנה, פולין

שלום חברים,

קיבלתי הצעה למלון בשיא העונה ואני יכולה להרכיב בכלום כסף חופשה בזקופנה בפולין. טיסות לואו קוסט לקטוביץ או קרקוב במחיר מגוחך (גם לאחר כל התוספות) ומלון ברמה מטורפת שבצרפת היה עולה הון. הבעייה שלי שקשה לי מאד לקבל ימי חופשה מהעבודה ואני צריכה לבחור יעדים בקפידה. קראתי על האתר והשאיר אותי קצת mehhh. אז הייתי מאד מבקשת אם מישהו מכם גלש שם, שישכנע אותי שהיה לו ממש נחמד וכדאי לי לנסוע

מדובר בנסיעה נוספת, בנוסף לנסיעה שכבר הוזמנה ללז ארק. אפשר גם במתכונת סופ"ש ארוך, 4 ימי גלישה מלאים. אני גולשת סקי מילדות והגעתי לרמה טובה, אמנם לא קמיקזה אבל גומעת מרחקים כולל מסלולים מאתגרים.

אם הדגש הוא סקי, אז לא יתאים

ברמה שאת מדברת עליה, את תמצי את האתר תוך חצי יום.

אם הכוונה היא חופשת ספא מפנקת עם גיחה לשלג פה ושם, אז תתקשי למצוא יעד טוב יותר במחירים של זקופנה.

Cמן רשום

New member
אתר קטן מאד, לדעתי חבל

נסי למצוא באוסטריה אתר טוב עם מלון עם ספא טובים. יש כאלה לא מעט. אולי יעלה מעט יותר מפולין אבל לפחות הסקי יהיה ברמה. עכשיו כשיש טיסות low cost למינכן, אוסטריה כבר לא כל כך יקרה.

כל הרעיון צץ כי בקבוצה שאני רשומה עליה הציעו דיל מדהים

הייתי רוצה גם לגלוש. וממילא, מאד לא סביר שאקבל חופש מהעבודה פעמיים במהלך החורף. גם בשביל פעם אחת אני צריכה לגייס את כל האסרטיביות שלי והשנה בדיוק חזרתי מארה"ב כך שגם חופשה אחת יהיה מאתגר.

במאמר מוסגר, אני קצת נמנעת מאוסטריה בגלל שברוב בתי המלון יש מדיניות כניסה לסאונה רק ללא בגדים ואני לא מרגישה בנוח עם זה. פעם הייתי נכנסת עם מגבת כרורכה סביבי בפריסה אסטרטגית, אבל בשעות של אחרי הסקי, הסאונה מלאה ב 90% גברים ערומים, לא נוח לי.

תלכי לדבר בקבלה

על פי בקשה, הם יכולים להקצות שעות נפרדות בסאונה. אולי חייבים לפי חוק, לא יודעת. כך היה במלון שהיינו בו שנה שעברה. ביום השני הופיעו שלטים בכל לוחות המודעות שע"פי בקשה, מ 19:00 עד 20:00 הסאונה תהיה לנשים בלבד.

natyh

New member
לא הייתי מעולם בפולין אך.

אם אכן ההדרכה זהה בכל אירופה ,אז גם אתרי הסקי התחזוקה הטיפול והאיכות צריכים להיות זהים ,אז לכאורה עדיף לנסוע לאתר הכי זול ,אופס בעצם אין דבר כזה כי גם המחירים אחידים בכל אירופה ,לא ?

YoniS007

New member
לא הבנתי כלום

מה הקשר בין הדרכה, תחזוקה ומחירים? ובכלל, איך אתה יכול להשוות אתר של 15 ק"מ מסלולים לאתר של 300 ק"מ?

YoniS007

New member
אתר כל כך קטן שאין הצדקה לנסוע במיוחד

מקסימום להעביר שם יום כחלק מטיול בדרום פולין. לכן חייב לסכים עם מה שנכתב לפניי, שאם המטרה היא גם לגלוש בכמות משמעותית, אז האתר הזה על 15 ק"מ המסלולים שלו, לא יכול לתת מענה לחופשת סקי.

חייב לציין שלא הייתי שם אישית אבל כשחיפשתי אתר לצאת עם כל המשפחה, זה עמד על הפרק. אשתי לא גולשת ורציתי אתר שיעניק לה אפשרויות בילוי אחרות חוץ מסקי כמו ספא למשל וכאלה. בסופו של דבר ויתרתי על מזרח אירופה. האתרים פשוט קטנים מדי, לי לא יהיה מה לעשות. ואני לא גולש מילדות כמוך, אני גולש די בינוני.

כן, אתה צודק

ירדתי מהעניין. אחפש אתר עם גם וגם. ואולי על הדרך גם מקום עבודה חדש עם מדיניות של חופשה בלתי מוגבלת. מכיר כאלה?

אין רע גם בחופשת ספא שבה מעט גלישה היא רק בונוס

הייתי פעם בספא באיטליה, ושם כשישבתי בתוך אמבט עם מלחים ותמציות מול נוף של המונטה ביאנקו (מון בלאן), התאהבתי בהרים, שלג וכל מה שקשור. אז החלטתי גם ללמוד לגלוש. לקח לי עוד 9 שנים גם ליישם את ההחלטה אבל לא חוזרת לאיזור אאוסטה באיטליה בלי לעצור באותו מלון עם הספא עם הנוף.

למעלה