shanshanit88
New member
זקוזה לעזרתכם...
שלום לכולם!
כתבתי פה לא מזמן הודעה אך החלטתי להרחיב אותה ולתת עוד פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי.
אני בעלת תואר ראשון בסיעוד בהצטיינות יתרה מאונ' חיפה בשיתוף הטכניון. השנה עמדה בפניי האופצייה להתקבל ללימודי רפואה על בסיס ההצטיינות היתרה במוסד אחד בלבד- אונ' ת"א. ניגשתי למבחן מו"ר ולצערי הוצאתי ציון לא מספק לקבלה.
אני מעוניינת לנסות שוב השנה, בין היתר להגדיל את סיכויי הקבלה שלי ואולי להגיש מועמדות לעוד מקומות פרט לאונ' ת"א.. לשם כך, אני זקוקה לעזרתכם- לאחר הצבא ניגשתי לפסיכו' אחד ובו קיבלתי ציון שאינו מאפשר קבלה לרפואה.
לגבי בגרויות:
תנך 2 יח"ל ציון 92
ספרות 2 יח"ל ציון 91
הבעה עברית 2 יח"ל ציון 88
הסטוריה 2 יח"ל ציון 90
אנגלית 5 יח"ל ציון 83
צרפתית 5 יח"ל ציון 92
מתמטיקה 5 יח"ל ציון 69
ביולוגיה, מדעי החיים 5 יח"ל ציון 85
אמנות 5 יח"ל ציון 92
אזרחות 1 יח"ל ציון 85
מאיפה להתחיל?
אודה לכל העונים מקרב ליבי ורק בריאות!!
שלום לכולם!
כתבתי פה לא מזמן הודעה אך החלטתי להרחיב אותה ולתת עוד פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי.
אני בעלת תואר ראשון בסיעוד בהצטיינות יתרה מאונ' חיפה בשיתוף הטכניון. השנה עמדה בפניי האופצייה להתקבל ללימודי רפואה על בסיס ההצטיינות היתרה במוסד אחד בלבד- אונ' ת"א. ניגשתי למבחן מו"ר ולצערי הוצאתי ציון לא מספק לקבלה.
אני מעוניינת לנסות שוב השנה, בין היתר להגדיל את סיכויי הקבלה שלי ואולי להגיש מועמדות לעוד מקומות פרט לאונ' ת"א.. לשם כך, אני זקוקה לעזרתכם- לאחר הצבא ניגשתי לפסיכו' אחד ובו קיבלתי ציון שאינו מאפשר קבלה לרפואה.
לגבי בגרויות:
תנך 2 יח"ל ציון 92
ספרות 2 יח"ל ציון 91
הבעה עברית 2 יח"ל ציון 88
הסטוריה 2 יח"ל ציון 90
אנגלית 5 יח"ל ציון 83
צרפתית 5 יח"ל ציון 92
מתמטיקה 5 יח"ל ציון 69
ביולוגיה, מדעי החיים 5 יח"ל ציון 85
אמנות 5 יח"ל ציון 92
אזרחות 1 יח"ל ציון 85
מאיפה להתחיל?