זפלינאים

geviaz

New member
זפלינאים

חשבתי שתשמחו לראות את זה... (למרות שאני הייתי בוחר בהנדריקס בתור גיטריסט)

hodaya17

New member
מה אין מה לעשות?

הכתבה בוואלה אומרת בדיוק אותו דבר....זה התירגום...... ויש שם גם כתבה על הלייב אייד שבו זפלין התאחדו יחד עם פיל קולינס....

MusicA

New member
.........התכוונתי שאין מה לעשות,

כי זפלין היא ה-להקה.

האמת זה היה קצת מכור לא חושבים?

זתאמרת אין לי בעיה עם זה שהכתירו את הלהקה האהובה עליי ללהקה האידיאלית, אבל הסקר עצמו היה בבריטניה, ככה שהייתה העדפה מיוחדת ללהקות בריטיות. ככה ג'ימי הנריקס התברג רק למקום הרביעי... אבל שוב למי אכפת? העיקר ששוב מוכירים במפעל החיים של הלהקה. עכשיו רק צריך לתת לחבריה תוארי אצולה. עם בונהאם זה יהיה קצת קשה...

Seventh Sojourn

New member
אחחח

סלאש במקום השני? לאיפה התדרדנו? גארי מור במקום השישי?..מזה החאטרה הזה! קודם כל הנדריקס אמור ליהיות במקום הראשון במקום השני פייג' במקום השלישי קלפטון אני חושב שהרולינג סטון פירסם פעם את רשימת 100 הגיטריסטים הגדולים בכל הזמנים זה לא קרוב בכלל למה שמצויין פה

jimorrison

New member
חבוב...זה לדעתך..

וכנראה שדעתך היא לא כמו רוב הדעות בבריטניה

hodaya17

New member
פחח באמת ...

עם כל הכבוד..סלאש במקום השני?! באמת קצת הגזימו....קצת הרבה.....

MusicA

New member
זו אכן גוזמה לשמה.

אולי נעשה פה איזה סקר ככה שכל אחד יכתוב את האהובים עליו מכל תפקיד? סולן - פלאנט, גילן, מרקיורי, דאלטריי. בסיסט - ג'ונס, זה מRED HOT. מתופף - בונהאם, זה מדיפרפל (איאן פייס אולי?), קית' מון. גיטריסט - לא יודע. ד"א יש לי איזה תקליט "הגיטריסטים הטובים בעולם", הנדריקס שם, קלפטון, ג'ף בק, פייג' וסוני בוי וויליאמסון. אם זכרוני אינו מתעתע בי, קלפטון, בק ופייג' היו ביארדבירדס לא? סתם מוזר ששלושה מתוך חמישה היו בלהקה אחת...........

MusicA

New member
אז כבוד ליארדבירדס!

כמו שמתוך חמישיית העונה באירופה נבחרו שלושה ממכבי! כבוד!

AeroTom

New member
הם לא היו שם כולם ביחד אבל...

קלפטון היה מההתחלה (63) עד 65. הוא עזב ב-65 וג'ף בק החליף אותו. ב-66 ג'ימי פייג' גם הצטרף ללהקה בתור באס. הייתה תקופה קצרה מאוד שהוא ובק היו ביחד ובסוף בק עזב בסוף 66 וג'ימי עבר להיות Lead Guiter עד קו הסיום של ה-Yardbirds ב-68. ומה קרה איתו אחרי ידוע לכולם...

hodaya17

New member
אממ שלי

סולן- פרדי מרקורי.....יש לו איכויות קוליות אדירות! והוא טוב בהופעות.... בסיסט- משאירה את ג'ונס מתופף- משאירה את בונהאם ומוסיפה את פיל קולינס...למרות שהוא הרס את ג'נסיס הבחור מוכשר.... גיטריסט- אממ אז יש את שני הג'ימים אז הנדריקס באמת תותח על....הוא השפיע רבות וחידש אבל לא יודעת אם הוא מתאים לנגינה בהרכב...תנו לו תחופש שלו לבד והוא יעשה את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב.....
טוב אז נשארנו עם פייג'...ובאמת שאין צורך להוסיף למה....

למעלה