זעקה לשמיים!!! דיי!!!

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
זעקה לשמיים!!! דיי!!!

היטלר פאסה! דיי! נמאס כבר מבדיחות השואה וגם מכל ה"בדיחות" השואה הנלוות והנורא "מצחיקות" לי את התחת! דיי! סעמק! נמאס! זה! לא! יתכן! יתכן! יתכן! הומור שחור זה לא רק שואה, מעתה שואה לא נחשב בפורום הזה עוד להומור שחור, למען הסדר הטוב - ומי שיזכיר משהו שקשור לשואה יחשב לקושר קשר לעולמות ורסאי וישלח לתפוס טרמפים בצומת נחל חדרה!(ראו ידיעות אחרונות חודש מאי).

fishey

New member
אז בואו נצחק על ..

אפשר על מדינת ישראל אבל אנחנו גם ככה מתכחשים לקיומה אז זה קצת בעיה ...אולי על בוש ...אפשר גם על הבריטים שהפסידו לקבוצה של אוכלי בגאטים מתרוממים .... יאללה יה סבון בפוטנציאל תציע אתה עוד רעיונות ... נ.ב. אם תהיה ילד טוב אולי הופוטנציאל שלך להיות גם ארנק יגדל ...

Kps

New member
זה הומור שחור!!!

אני לא מאמין שיש משהו על בוש שיחשב להומור שחור... ובדיחות הסבון והארנק כבר מזמן לא מצחיקות.

Soviet Spy

New member
אז מה כבודו מציע?

על הרעב בעולם? אפקט החממה? יתומים? הומלסים?

diabloidf

New member
טוב עד שכבודו יחליט על מה צוחקים...

עוד משהו על היטלר ובוש שהכנתי :

thewierdo

New member
כן זהו

כבר כל אחד בפורום חושב שאם הוא יכתוב כמה מילים בגרמנית זה יהיה מצחיק בואו נצחק על רעב עולמי חיחיחי סומלים זה תמיד מצחיק

Hellbeast666

New member
דווקא הייתי מעדיף לצחוק על...

צמחים ואנשים בעלי מומים זה יותר מצחיק ד"א סידס תמונה חביבה מאיפה העתקת?

Kps

New member
זאת הרוח!

צ'מעו אנשים אני לא מבין אתכם, איך יהודי יכול לצחוק על השואה... כשיש עוד מלא נושאים אחרים ש"אסור לצחוק עליהם" כמו הרעב, הפיגועים, האסונות, החיילים בשטחים שנהרגים מדי יום, הסרטן, תאונות הדרכים ועוד הרבה דברים מצמררים... אבל לצחוק גם צריך עם טאקט... זה לא יהיה מצחיק אם תכתבו "או ראיתם את הילדה בת ה-5 שנטחנה במטחנת בשר אתמול, חחח איזה צחוקים..." זה לא מצחיק, זה סתם חולני ומעפן... ואנשים שיכתבו משהו בסגנון אני אפילו לא אגיד להם שהם מטומטמים, למה אני בטוח שהם כבר יודעים את זה לבד... העניין בפורום הוא לא רק ה"שחור", אלה גם ה"הומור"... כמו שתגידו בתור בדיחה "שלושה אנשים טסו במטוס וצעק!" וזה לא יהיה מצחיק בדיוק כמו שתגידו "הייל היטלר", או "יהודון" או "השבח לנאצים"... אבל אם תגידו משהו כמו "מה אומר כלב לכלב אחר בגטו? אתה רואה(רועה) גרמני?" כי פה יש עוקץ של דו-משמעות בבדיחה הזאת, בדיחה עם טאקט, זה אמור להצחיק וזה לא סתם מילה שנאמרה בלי קשר... ובכלל בדיחות שואה(או כל מה שקשור לזה) מחוץ לחוק לחודש הקרוב! תתחילו להפוך ליֶקִים ושימו פה בדיחות מצחיקות!

beatman

Member
צודק ! אני שונא את היטלר הבן זו*ה

הזה. כל כך קשה לסיים עבודה ???

Hellbeast666

New member
איזה שטויות אתה מדבר...

ניראה לך באמת שכל אחד בפורום הזה עומד בקריטריה שאתה מציג?! מה ניראה לך יש לנו תואר שלישי בהצחקות ובהומור שחור... אתה מבקש רף מאוד גבוה שרק בודדים פה עומדים בו אני ובהתחשב בעובדה שאתה לא מנהל גם לא תייוחס לו משמעמות וגם לא להודעה שלך...

למעלה