זעקה לעזרה:

זעקה לעזרה:

אני יתמצת: לא נשואים אבל 8 שנים ביחד והיה ברור שזה כמו נישואים. פתאום נכנסה לפינה שלה והחליטה שהיא רוצה הפסקה והלכה. אני לא רצית אבל נתתי לה. היה קצת לא טוב בזמן האחרון אבל אני בטוח שאנחנו אמורים להיות ביחד. היא חושבת עכשיו שצריך לגמור ולדעתי הזמן לבד רק יעשה את זה רע יותר. אין כרגע קשר ביננו. איך אני מחזיר אותה?

גם נישואים מתפרקים לפעמים

רק שאצלכם ההליך היה קצר וללא התראה כי אין מסגרת "חוקית" לפרק. אתה אומר שכרגע אין ביניכם קשר. איך אתה מצפה שיקרה משהו? נסה ליצור איתה שיחה קצת יותר עמוקה מ"אני רוצה הפסקה" ומ"אני בטוח שאנו אמורים להיות יחד". כבד גם את זכותה לשנות כיוון בחיים. אולי זה מה שיחזיר אותה אליך, אם היא תחליט זאת. בהצלחה.

Sorry

האדם היחידי שיכול לעזור לך להחזיר אותה אליך זו היא. האדם היחידי בו תלוי הרצון שלה לעזור לך, וגם זה בעירבון מוגבל, הוא אתה. לפעמים העזרה הנכונה היא העזרה להבין שלא תמיד ניתן לשנות את המציאות ושלא ניתן לגרום לאדם אחר להחליט על חייו כפי שאנו רוצים.

מרקוס417

New member
עזרה...

מדבריך המתומצתים קצת קשה להבין את כל הסיפור אבל אני אנסה לעבוד עם מה שיש בתקווה לעזור לך.דבר ראשון כדאי לך ללמוד כיצד בנוייה אשה ואז אולי זה יסביר לך לא מעט דברים בהתנהגותה.אשה בנוייה על% 95 רגש ולכן היא הרבה פעמים מגיבה מ"המותן"ולא בצורה הגיונית קרה כמו הגבר ולכן הגבר רוב הפעמים אינו מבין אותה ויורד לסוף דעתה. דבר שני ,לאשה יש המון אורך רוח וסבלנות ולכן גם כשהן נפגעות יש הרבה פעמים שהן מעבירות מסר שוב ושוב בעדינות ועדיין בן זוגה אינו מבין אותה ו"יום אחד" כמו שאתה אומר היא החליטה....דע לך שזו לא החלטה של יום אחד אלא דבר או מספר דברים שאגרה אצלה ואתה לא הבחנת בסימני המצוקה אצלה.כרגע אני מציע לך ללמוד מסקנות מהנושא ומהטעויות ולא לנדנד לה כי זה הדבר הגרוע ביותר שאתה יכול לעשות זה רק יכול להרחיק אותה עוד יותר ומכיוון שהן בעלות סבלנות גדולה תתאזר גם אתה בסבלנות זה לא דבר שנפתר במכה אחת כמו שזה לא התפוצץ במכה אחת תעביר לה באמצעות איש שלישי או חברה נאמנה שלה את אהבתך ואת כנותך(ואולי גם פרחים..) ותן לזמן לעשות את שלו,אולי עם הזמן זה יסתדר . דבר נוסף ואחרון,האשה נבנתה מצלע האדם לפיכך היא קשה כעצם ומאד ביקורתית לכן פעם אחת שהיא מחליטה משהו כוחות הנפש האדירים שבה מופעלים והן נסגרות לתקופה מסויימת ולכן ס ב ל נ ו ת כדאי לך גם לעיין בפרק "מבנה האשה" באתר www.zugiutova.com ואולי כל ההסברים שנתתי לך כאן יובנו טוב יותר ב ה צ ל ח ה

seeyou

New member
קצת לא טוב בזמן האחרון ?../images/Emo8.gif

קצת קשה להאמין שאחרי 8 שנים ביחד ,כמו נשואים,אישה קמה רק בגלל "קצת לא טוב בזמן האחרון"... ייתכן שמה שאתה מחשיב "קצת לא טוב" מבחינת זה סוף העולם. רק אתה מכיר את רוב הבעיות אשר הציקו לה בזוגיות שלכם. תשאל את עצמך קודם ,בכנות,האם תוכל להשתנות בקשר לאותם חילוקי דעות(בעיות) לפני שאתה מחליט להחזיר אותה. יוסי

תודה על הכל באמת אבל

אבל .....זה כל הבעיה. אני כרגע לא מחליט כלום. שום דבר לא בידים שלי . היא החליטה ואפילו שאני רוצה לדבר היא לא רוצה. אני כאילו היא לא הייתה קיימת וזה כל מה שכואב

seeyou

New member
אני מבין את הרגשתך

ישנם דברים שלא מבינים ישנם דברים שלא חייבים להבין The most happy man is he who knows how to bring into relation the end and beginning of his life.

s h o o s h a

New member
היא תחזור אם היא תרצה

גם אחרי שמונה שנים בהן חשבת שאתה מגשים חלום מהאגדות הרי שגילית שחלום, כמו בועה, מגיע לפעמים שלב שהבועה מתנפצת. וזה כואב. אתה טוען ש"...פתאום נכנסה לפינה שלה והחליטה שהיא רוצה הפסקה והלכה..." ואני טוענת שדברים לא קורים כך סתם, בין לילה, גחמה של רגע. לבטח היו סימנים מוקדמים שכנראה העדפת לא לראות. חשבת שאם תנהג כמנהג שלושת הקופים - לא ראיתי, לא שמעתי, לא דיברתי - דברים יעברו על ידך ויתפוגגו. מסתבר שלא כך הוא. "...היה קצת לא טוב בזמן האחרון..." - עד כמה ה'קצת' הזה השפיע על בת זוגך? כמה זמן נמשך ה'קצת' הזה מבלי שמי מכם ניסה באמת ובתמים לנסות ולתקן את הטעון תיקון. או אולי חשבת, כפי שאתה חושב עכשיו ש"... אני בטוח שאנחנו אמורים להיות ביחד..." ובכן, איש צעיר, גם לה יש מחשבות משלה, רצונות משלה, צרכים משלה וכנראה שהיא הגיעה לנקודה בה רצונותיכם אינם משיקים עוד אלא מתנגשים זה בזה. ייתכן והיא התריאה ואתה העדפת לא לראות, להתעלם. נתת לה זמן כי חשבת שזה מה שיעזור. אולם בזמן הזה לא ניסית להבין מהיכן התחושות החדשות האלו שהיא חשה. וכשניסית לבדוק מה המצב, היה מאוחר מידי. היא החליטה. אתה רוצה בה חזרה בחייך? היא ורק היא תוכל לממש את רצונך, או לא. "...היא חושבת עכשיו שצריך לגמור ולדעתי הזמן לבד רק יעשה את זה רע יותר..." כבד את רצונה ואל תכפה את עצמך עליה. תן לזמן לעשות את שלו. ואם לא תשובו זו לזרועות זה, אולי תפיק שיעור חשוב בחיים למערכת היחסים הבאה שתנסה לבנות. בהצלחה

אחרי 8 שנים היא קמה והלכה..

כנראה שהספיקה לה מערכת היחסים שלכם, שכנראה עלתה על שירטון, או שהיגיעו מים עד נפש. מציעה לך לחשוב על הכל.... מה קרה? מערכת היחסים שלכם...... אל תרוץ אחריה ואל תציק לה. קח את הזמן לעצמך, לעשות חושבים ולדסקס את הכל. גם היא זקוקה לזמן שלה. בדיוק כמוך. והיה אם תיצור קשר שוב, הרי ששניכם תצאו מחוזקים, תבינו את פשר המצב ותפיקו לקחים לעתיד. והיה אם לא תחזרו להיות יחד, למדת משהו ביחסים שיעזור לך בקשר אחר. אני בטוחה בכך. לא מחזירים אף אחת בכח. היא צריכה לחזור מרצונה בלבד. בתנאי שתקבל אותה בזרועות פתוחות כמובן.

שוב אני מודה לכם על הכל אבל

הבעיה היא שאני לא מכיר את עצמי בלעדיה . היא הדבר הכי טוב שהיה לי בחיים ותמיד ידענו שיש לי בעיות עם עצמי כמו לכל אח'ד אבל תמיד היא נשארה ויצרה מצג שהיא לא תעזוב והיום שהיא עזבה היא לא אומרת לי כלום כאילו היא לא רוצה לשמוע ממני , היא לא מדברת ולא כלום רק מגעילה אלי. זה אף פעם לא נגמר בריב מגעיל או משהו כזה . זה סתם. וזה כואה לי כמו שלא כאב לי בחיים כי אני כל כך אוהב אותה והיא כל כך חסרה לי. ואין לי מה לעשות פשוט אין לי. הלכתי לשתי פסיכולוגים וגם להם אין מה לעשות. הכל פה בבית זה היא , הכל מרמת המרצפות עד רמת הבגדים שלי.... ואין לי מה לעשות . הדרך היחידה היא להעלים את עצמי והכל יפתר . אבל איך אנמי עושה את זה איך אני יוצר אני חדש?

סייבר12

New member
אולי הבעיה היא בשמונה השנים?

אולי כבר שמונה שנים היא מחכה להצעת הנישואין שלך וכעת נשבר לה והיא לא רואה שתתחתן איתה בעתיד. נסה להציעה לה נישואין ואם זה לא יעזור, אז בלית ברירה תיפרדו יפה ותמשיך בדרכך.

כעת אתה מעריך אותה

כי היא כבר הלכה. היית צריך להגיד לה כמה אתה מעריך אותה! כנראה שהיא מיצתה את הקשר ולא ראתה המשך לו..... לא הצעת לה נישואים? לא דברתם על העתיד המשותף? קשה לי לתאר לעצמי שהיא תחזור אליך. רק אם תעשה צעד משמעותי שיחזיר אותה אליך. אני מבינה מדבריך שאתה מת עליה, אז קדימה תנסה משהו מקורי שיבטא את הערכתך ואהבתך אליה. זה הצ'אנס שלך! אל תדחה עוד יום! תתיעץ עם איזה חבר או בן משפחה ע"מ להפתיע אותה. שמע, ואולי זה כבר מאוחר מידיי. תנסה וזהו. תהיה אמיץ ותתעלה על עצמך. אולי זה כן יצליח? אז בהצלחה לך. ורוץ מהר.....

למעלה