זעם

izikzag

New member
זעם

לא רק להם יש יום הזעם , גם לנו היום הזה יכול להגיע וכשאנחנו זועמים, אואואואו כשאנחנו זועמים .... בעצם ? בעצם כלום לא קורה כשאנחנו זועמים... רק מס` מבנים לא נחוצים קורסים אצלהם, כמה מכוניות ישנות של המשטרה שלהם מתפוצצות ,ו....וזהו בעצם! אני לא יודע אם לצחוק או לבכות כשאני שומע שפנו את השוטרים (מחבלים) כשהלכו לפוצץ כמה מבנים מסכנים. זה זעם ?זה? גם ככה הם רצים לסי אן אן ואומרים שאנחנו טובחים בהם, אז אולי הגיע הזמן? אולי הגיע הזמן לנקוט ביד הרבה יותר קשה, לא קצת יותר קשה אלא הרבה יותר קשה, להתחיל למחוק מעוזים של הפלשתינים ולהתחיל בראש ובראשונה עם תחנות הטלויזיה והרדיו המסיטות שלהם...אח``כ למחוק ולהחריב מבנים נחוצים (כשהמחבלים עוד שם ,אם אפשר) שמשם הארס שלהם נובע, ושישאר בינינו , הייתי גם מחזיר חזרה את רב המחבלים ,חזרה לטוניס. נגמר ה``בנחישות`` ונגמר ה- ``בנחרצות`` ונגמר ה-``האחריות מוטלת עליהם`` , זה הזמן לפעול ולפעול בזעם , באותו זעם עצור שנכבש בתוכנו כ``כ הרבה זמן , כמו סיר לחץ , להקיא עליהם את עוצמת האש האמיתי של הצבא!! להעניש ,להתנקם ,למחוק, להחריב - אלא המילים שהגיע הזמן שנשתמש בהם ,בזעם..... שבוע זעם נעים שיהיה להם!

sharon91

New member
אויש נו באמת..

דבר ראשון, תפסיק עם ההכללות שלך. דבר שני, לא המחבלים שלהם הם המקור לשנאה, הם אולי מוסיפים, אבל המקור זה החינוך שהם מקבלים והשטיפת מוח שעושים להם בנוגע אלינו. עכשיו, דבר שני אי אפשר להפציץ מקומות עם מחבלים, כי אף אחד לא יודע איפה נמצאים החמאס, חיזבאללה, ג`יהאד.. וכו`.. דבר שלישי.. נכון שכל השקרים שלהם, וזה שהם רצים לcnn ומספרים שאנחנו עושים בהם טווח, במיוחד באותו יום של הלינץ` הנוראי בראמללה, נכון שזה נורא מעצבן וגורם לרצות לטווח בהם באמת, שלפחות נתן להם הצדקה. אבל זה לא ככה, אנחנו לא יכולים להפוך להיות כמוהם סתם. זה יפה שאנחנו יודעים להתאפק גם במצבים כאלה, למרות שלפעמים מתאפקים קצת יותר מידי..

שלומצי

New member
נקודה למחשבה.

הכי קל זה ללכת ולפוצץ אותם לכל הרוחות, למחוק אותם מהאדמה, לחסל אותם אחד אחד רק בגלל שהם... פלסטינאים. מזכיר לך משהו? לי זה מזכיר. אבל תראה דבר מעניין. אתה מציע למחוק מהמפה את תחנות הטלוויזיה והתקשורת שלהם, על מנת לזכות באהדת התקשורת. ותראה מה מישהו חכם בצה``ל עשה? חילק לחיילים מצלמות וידאו, שיוכלו לצלם גם מהצד שלהם. זה פיתרון אחר לאותה בעיה, ועדיין זה לא כרוך בנטילת חיי אדם או פגיעה ברכוש. תחשוב על זה. אל תהפוך למה שאתה לא.

לחיות ביחד

אני קוראת את המכתבים שלכם ואני לא מאמינה למראה עיניי! צ`מעו, חבר`ה... אני אשקר אם אני אאמר לכם שאני אוהבת (יאקי!) את החיזבאללה וכל זה, אבל בכל זאת, צריך לחשוב לטווח רחוק, לעתיד הרחוק! אנשים נחותים מחפשים רק הנאה מיידית, וצריך לחפש הנאה יותר גדולה מהנאה לרגע... הנאה שגם ילדים קטנים בעוד כמה דורות יוכלו להנות ממנה! הם לא ילכו לשום מקום!!! הם ישארו כאן איתנו, תמיד, ואנחנו צריכים לקבל את זה, בין אם אנחנו רוצים או לא! וזה יפה להגיד שאנחנו רוצים שלום, אבל זה דבר שני באמת לעשות בשביל השלום!!!!!!!! אז אני חושבת שבמקום לקלל אותם כל הזמן, ולדבר כל הזמן על כמה הם נוראים ושצריך לנקוט באמצעים יותר קשים נגדם, כדאי שנתחיל ללמוד איך לחיות איתם ביחד. מה לעשות? ככה זה! ביי עדי התל-אביבית

the real flea

New member
ואחרי זה..

ואחרי זה נפיל פצצת אטום על עירק ועל סוריה ועל לבנון, אנחנו יכולים אבל תחשוב על התוצאות

the real flea

New member
ואחרי זה..

ואחרי זה נפיל פצצת אטום על עירק ועל סוריה ועל לבנון, אנחנו יכולים אבל תחשוב על ההשלכות

למעלה