זעם האלים
היי לכולם, אחרי בסביבות חודש שהמחשב שלי שבת... ואחרי ימים על ימים של תיקונים שערכתי בו ובמערכות שלו, הצלחתי להחזירו למוטב....אך זה לא ממש קשור. אז בקיצר, אני יודע כמו כולכם שזהו פורום מאגיה, אבל מכיוון שאני מעריך את האנשים פה ואת הדיעות שלהם - אני רוצה להציג כאן דעה שלי ולקרוא תגובות, אם אפשר כמובן
אם תשימו לב למה שקורה בזמן האחרון בעולם, תשימו שהכל הולך לכיוון מסויים ושנבואות של התנ"ך ושל נביאים חוץ-תנ"כיים (כמו נוסטרדאמוס) מתחילות להתגשם. תסתכלו קרוב יותר בדברים, ותראו שכמות האנשים שמתה בזמן האחרון היא פשוט בלתי נתפסת, תסתכלו במצב בישראל בפרט ובעולם בכלל. למשל המטוס במילאנו, מגדלי התאומים, הפצצות באפגניסטן, מלחמה בין רוסיה וצ´צ´ניה שכבר נמשכת המון זמן... האיידס ועוד... הטבע כועס על האנושות, ונראה מאוד שמלחמה כוללת מתקרבת - היא הולכת להתלקח בין כל העולם המוסלמי לעולם המערבי, כאשר במרכז בריטניה, ארה"ב וישראל... מכיוון שהדת המוסלמית כ"כ קיצונית - לעולם המערבי יהיה מאוד קשה להלחם בהם, האבידות יהיו עצומות וחזון אחרית הימים יתגשם, כמו גם חזון מלחמת גוג ומאגוג. כנראה לנביאים היה קשר קרוב לא עם אלוהים מסויים או עם ישות מסויימת, אלא עם מה שבאמת קיים, מה שבאמת הוא האלוהים - הטבע עצמו!!! הם יכלו לקבל ממנו מידע על עונשים שהאנושות יכולה לקבל, ומכיוון שהיה ברור שהאנושות תגיע למצב שבו כבר לא תהיה ברירה אלא להכחידה כמעט כליל ולשהאיר כמות מעטה מאוד כמו מבול נח, אבל הפעם שהאנשים יחסלו את עצמם, הרי כך הם ילמדו לקח הרבה יותר חשוב... וכואב
) אז מה אתם אומרים? אפשרי? יתכן? אכן כך? או אולי בדייה? מחכה לתגובות אינטליגנטיות, ולא בסטייל של ג´סטין "יא אידיוט, מה אתה בכלל מחפש כאן, אני חכם ואתה טיפש..." או משהו כזה.
היי לכולם, אחרי בסביבות חודש שהמחשב שלי שבת... ואחרי ימים על ימים של תיקונים שערכתי בו ובמערכות שלו, הצלחתי להחזירו למוטב....אך זה לא ממש קשור. אז בקיצר, אני יודע כמו כולכם שזהו פורום מאגיה, אבל מכיוון שאני מעריך את האנשים פה ואת הדיעות שלהם - אני רוצה להציג כאן דעה שלי ולקרוא תגובות, אם אפשר כמובן