זעם האלים

BomberMan

New member
זעם האלים

היי לכולם, אחרי בסביבות חודש שהמחשב שלי שבת... ואחרי ימים על ימים של תיקונים שערכתי בו ובמערכות שלו, הצלחתי להחזירו למוטב....אך זה לא ממש קשור. אז בקיצר, אני יודע כמו כולכם שזהו פורום מאגיה, אבל מכיוון שאני מעריך את האנשים פה ואת הדיעות שלהם - אני רוצה להציג כאן דעה שלי ולקרוא תגובות, אם אפשר כמובן :) אם תשימו לב למה שקורה בזמן האחרון בעולם, תשימו שהכל הולך לכיוון מסויים ושנבואות של התנ"ך ושל נביאים חוץ-תנ"כיים (כמו נוסטרדאמוס) מתחילות להתגשם. תסתכלו קרוב יותר בדברים, ותראו שכמות האנשים שמתה בזמן האחרון היא פשוט בלתי נתפסת, תסתכלו במצב בישראל בפרט ובעולם בכלל. למשל המטוס במילאנו, מגדלי התאומים, הפצצות באפגניסטן, מלחמה בין רוסיה וצ´צ´ניה שכבר נמשכת המון זמן... האיידס ועוד... הטבע כועס על האנושות, ונראה מאוד שמלחמה כוללת מתקרבת - היא הולכת להתלקח בין כל העולם המוסלמי לעולם המערבי, כאשר במרכז בריטניה, ארה"ב וישראל... מכיוון שהדת המוסלמית כ"כ קיצונית - לעולם המערבי יהיה מאוד קשה להלחם בהם, האבידות יהיו עצומות וחזון אחרית הימים יתגשם, כמו גם חזון מלחמת גוג ומאגוג. כנראה לנביאים היה קשר קרוב לא עם אלוהים מסויים או עם ישות מסויימת, אלא עם מה שבאמת קיים, מה שבאמת הוא האלוהים - הטבע עצמו!!! הם יכלו לקבל ממנו מידע על עונשים שהאנושות יכולה לקבל, ומכיוון שהיה ברור שהאנושות תגיע למצב שבו כבר לא תהיה ברירה אלא להכחידה כמעט כליל ולשהאיר כמות מעטה מאוד כמו מבול נח, אבל הפעם שהאנשים יחסלו את עצמם, הרי כך הם ילמדו לקח הרבה יותר חשוב... וכואב :)) אז מה אתם אומרים? אפשרי? יתכן? אכן כך? או אולי בדייה? מחכה לתגובות אינטליגנטיות, ולא בסטייל של ג´סטין "יא אידיוט, מה אתה בכלל מחפש כאן, אני חכם ואתה טיפש..." או משהו כזה.

nepthys

New member
והנה הסבר די פשוט

לגבי למה אני לא מאמינה בדברים האלו. פשוט תביט על ההיסטוריה - תמיד היו מלחמות, תמיד היה מוות. תמיד נהרגו עשרות אלפי אנשים. ואם בכל זאת אנשים היו מאושרים אז, למה שלא נהיה היום? אני בטוחה שגם אז קמו אנשים שאמרו זהו עונש, שזהו סוף העולם, וכו´ וכו´. אין הבדל בעיני בין עכשיו לבין מלחמות אחרות, או סתם מצבו הכללי של העולם - העולם אף פעם לא היה ואף פעם לא יהיה שקט. שלווה זה מעבר ליכולתם של בני האדם כהמון.

shabaz

New member
כן...צודקת

אתה בחיים לא תוכל לקבל שקט... אלא אם כן תחיה עם עצמך מבודד או שתסע להימאליה ותחיה בשבטים או משהו כזה (למרות שהגיוני שגם בשבטים יהיו מכות\הכללות\תוויות וכו´) הקיצר..אין מה לעשות תמיד יהיה מלחמה ותמיד יהיה רוע ומכות ורצח והונאה וכל שאר הדברים... אתה צריך לבחור איך לשרוד. אז מזה אנחנו מסיקים...שהנביאים שניבאו הכל בעצם ידעו שזה יקרה...פשוט הם הדביקו תאריך למלחמה שהם ניבאו והפיצו בכל העולם...

וחוצמזה...

העולם עבר הרבה..הרבה ..הרבה דברים וההנו כאן,למה אתה חושב שדווקא הפעם זה השמדה כללית? לא היו דברים נוראיים בעולם? תמיד היו ,תמיד יהיו...זה חלק מהחיים המזורגגים שלנו <<הולכת לעבור על השיעורים בהסטוריה ,"מלחמת העולם הראשונה" >>

BomberMan

New member
נכונות חלקית

נכון, כולכם צודקים...אך לא ממש. נכון שתמיד היו בעיות בעולם, היו מלחמות והיו אסונות - אך רק בחודש האחרון קרו כ"כ הרבה אסונות ברצף, שקשה להאמין שכל זה רק חלק מהמציאות הנורמלית שלנו. מה לגבי החרפת החור באוזון? מה לדבי המסת הקרחונים בזמן הקרוב מאוד? מה לגבי האיידס? לפני עשרים שנה היו כאלו בעיות לעולם?! התשובה היא - לא!!! נכון שתמיד היו בעיות, פעם הייתה שם מלחמה, פעם פה, אבל אף פעם העולם כולו לא הזדעזע כל כך ולא עמד בפני מלחמה עצומה שכזאת.

morning star

New member
תגידו, מה לימדו אותכם בבי"ס?

התקשורת כיום הרבה יותר נרחבת, לכן אנו שומעים יותר על האסונות השונים - בעיקר בגלל ההתלהבות של העיתונאים מה"סקופ" והצמא בציבור לחדשות, תהיינה אשר תהיינה. לא למדתם בבי"ס על מלחמת העולם הראשונה, מלחמת המחפורות הנוראית אשר מילונים קיפחו בא את חייהם? לא למדתם על מלחמת העולם השניה בא נררצחו מיליונים בגלל אידאולוגיות גזעניות, מיליוני חיילים איבדו את חייהם ואירופה נשארה שבורה ורצוצה? על יותר מ-20 מיליון בני אדם שנרצחו תחת פקודתו של סטאלין, מוקעים כאויבי המשטר הקומוניסטי? מגיפות השפעת (כן, שפעת!) אשר גזלו חייהם של מיליונים רבים בסוף המאה ה-19 ותחילת המאה ה-20? מחלות כגון צהבת, מלריה (קדחת) ושחפת אשר רק במאה ה-20 התגלה טיפול יעיל? המגיפה השחורה באירופה של ימי הביניים, מלחמת מאה השנים ומלחמת שלושים השנה, מסעות הצלב, מלחמות המוסלמים (המורים) והנוצרים בספרד? מלחמות גרמניה-צרפת של המאה ה-19? הרעב בביאפריה, סומליה ורואנדה - והטבח האתני שהתחולל אז? אצלי, תכשלו בהיסטוריה... אני לא דרשתי כאן תאריכים, שמות ומקומות - רק מעט ידע כללי ו פרופורציות - משהו שחסר לכם קצת... זו עדיין לא המלחמה הגדולה של סוף העולם, אם כי לכל מלחמה ישנו פוטנציאל שכזה, במיוחד בימינו שחלק נרחב מהעולם חמוש בנשקים "לא קונבנציונאליים" . אז תעשו לי טובה, אל תחרבשו על נבואות שונות. שלכם הנווד

BomberMan

New member
פרופורציות

אכן הדברים נכונים, אך בוא ניקח פרופורציות קצת שונות. אני השוותי את עשרים השנה האחרונות לשאר השנים...אך בוא נקח את אלפיים השנים האחרונות, תן לי דוגמא לתקופת זמן, נגיד של מאה שנה, שבה מתה כמות אנשים השווה לכמות האנשים שמתו במאה השנים האחרונות... אולי באמת לא שמתי הכל בפרופורציות הנכונות, אולי באמת היה צריך להסתכל על התמונה היותר כוללת, במובן של מאות ואלפי שנה... הבעיות שיש לעולם כיום - בלתי ניתנות להשוואה לבעיות שהיו בעבר.

מדיאה

New member
אתה באמת צריך לראות בפרופורציות

מה עם המגיפה הדשחורה באירופה? זה לא היה נורא? זה לקח חיים של יותר אנשים מאשר איידס. ואתה צריך להבין שפעם לא היו כל כך הרבה אנשים. פשוט היו הרבה פחות אנשים ופחות צויליזציה. אז אם לא מתו 100 ביוחד מתאונת מטוס אז מתו 100 בנפרד מהכשת נחש צפע. ואם לא מגדל התאומים נהרס, אז הכנסיות הענקיות נהרסו בגלל בניה לא טובה ותאמין לי שהיו מספיק אצילים שביערו כפר שלם רק בגלל שלאנשים היה שם דבר ושאר מחלות, כאשר האנשים היו עדיין שם. מדיאה

למעלה