זעזוע מוח

זעזוע מוח

הבן שלי עבר זעזוע מוח בעקבות נפילה ממקום גבוה לפני שבוע הסיטי היה תקין ולכן אחרי השגחה שלחו אותנו הביתה ואמרו שהבחילות וכאבי הראש הם חלק מהסימנים והם יעלמו עם הזמן בינתיים יש הטבה הדרגתית אבל הילד עדיין סובל מכאבים ובחילות האם יש טיפול אלטרנטיבי שיכול להקל עליו פרט למנוחה ולמשככי כאבים שממילא הוא לא מסכים לקחת?

זעזוע מוח

שבת שלום, ראשית רפואה שלמה לילד. בהחלט ניתן לסייע גם במצבים של טראומה פיזית בכלל ופגיעות ראש בפרט. ככל שמקדימים בטיפול האפשרויות לסייע טובות יותר. הדרך הנכונה היא לפנות למטפל/ת בהקדם ביחד עם הילד. כמובן ממליץ על הומאופתיה קלאסית, והניסיון הוא רב . בהצלחה שלומי.

0 אור 0

New member
באמת התרופה הטובה ביותר היא המנוחה

ואם הוא לא מרגיש צורך במשככי הכאבים, אז בהחלט עדיף כך. ניתן לסייע להקלה נוספת באמצעות שמנים וצמחים - הפשוטים ביותר לשימוש ביתי זה להכין לו חליטת קמומיל שתקל גם על החילה וגם על כאב הראש, ולהפיץ באמצעות מבער ריח מטהר ונעים שיש לבחור מתוך הריחות שנעימים לו - אולי לבנדר, ציטרונלה , מליסה ... התזונה צריכה להיות פשוטה, מזינה וקלה לסיייע להחלמה ומעבר לכך כדאי להתייעץ במטפל שיסייע - אם בדיקור או ברפלקסולוגיה או בהתאמת צמחים ושמנים ספציפיים על עיסוי מעבר לעיסוי רקות עדין או עבודה אנרגטית אני לא ממליצה. צריך לתת לאיברים לחזור קודם למקום לפני שמנערים אותם. בכל מקרה אם הכאבים והבחילות ממשיכים עוד כמה ימים לחזור לבירור נוסף.

נאזי

New member
זעזוע מוח

שלום רב, אני ממליצה בחום על טיפול קרניו סקראל, זהו טיפול מאד מאד עדין על עצמות הגולגולת ועל עצם העצה , הטיפול הינו עובד על מערכת הקרניאלית בעצם על מערכת העיצבית הפנימית ומטרתו להביא לאיזון פנימי של מערכת הגוף כולה. שיטה טובה במיוחד למצבי טרואמה פגיעות ראש ובכלל. מומלץ בחום. ניתן למצוא חומר על השיטה באינטרנט.http://www.body-wisdom.co.il/about7.asp?id=7 אשמח לעזור עוד. נאזי

זעזוע מוח

קרניו סקראל אכן אפקטיבית ביותר לאחר זעזוע מוח. אם ממשיכות תופעות כגון - חוסר קורדינציה, סחרחורות, כאבי ראש, בחילות או הקאות - מומלץ שתפני לטיפול בנושא. היכן את גרה?

למעלה