זנזיבר

אמודאי

New member
זנזיבר../images/Emo42.gif

מס´ שאלות לכל אילו שנספיקו לבקר בזנזיבר. מחירים מומלצים,זוגתי לא צוללת יהיה לה מה לעשות שם?, הבנתי שזמני הצלילה יחסית מוגבלים עקב גאות ושפל מה השעות המומלצות? מה יש לעשות שם חוץ מצלילות? וכל מה שתוכלו למסור יתקבל בברכה. בתודה מראש

ניב ד

New member
זנזיבר

קודם כל יש כרגע עדיין התרעה לא לנסוע לשם עקב מגיפה כולירה. אתה יכול להתעדכן בכך באתר של משרד החוץ. המחירים לשבוע נעים בין 700-800 דולר לבין 1200-1300, תלוי בחבילה, במלון, בסוכן ובמה היא כוללת. בעקרון יש טיסות ישירות עם ישראיר (או ארקיע, לא זוכר) או טיסות באתיופיאן אירליינס דרך אדיס אבבה. המקום המומלץ לשהות הוא החוף הצפון מזרחי שהוא הפחות תיירותי ועדין יחסית בתולי ואותנטי. אנחנו היינו במקום מדהים שנקרא matemwe beach hotel ונמצא באיזור זה. זה גם האיזור המועדף לצלילות. הצלילה אכן בשעות ספציפיות ובדרך כלל יוצאים מוקדם בבוקר וחוזרים בצהריים המאוחרים, כאשר בין לבין עושים 2 צלילות. לגבי מי שלא צולל - אפשר להצטרף לספינה וזה סתם כיף להפליג ולשנרקל. חוץ מזה, האי משרה אוירה של סוטול רגוע כזה, כך שאפילו לטייל על החוף ובכפרים בלי למהר לשום מקום זה כיף לא נורמלי וממש שווה. כמו כן יש סיורים באי לחוות גידול תבלינים, לשמורות שונות של קופים, ביצת מנגרובים וכן הלאה. אפשר בשקט להעביר שם שבוע בכיף. יום צלילה עולה בערך 60 דולר (לא כולל ציוד) אם זה לא כלול בחבילה. המחירים באי עצמו לא גבוהים - בערך 5-6 דולר לארוחה טובה. אתה יכול לקבל עוד פרטים אצל רותי מימבטבע www.yambateva.com, או באופיר טורס. כמו כן אם אתה רוצה לנסות ולהזמין לבד נסה את האתר הבא: http://www.allaboutzanzibar.com אם יש לך עוד שאלות אתה יכול לשלוח לי במסרים.

gidib

New member
טיסות השכר הישירות אינן פעילות,

החבילות המוצעות בשוק כרגע מבוססות על טיסות אתיופיאן סדירות.

גרזנית

New member
סדירות?

12 שעות נתקענו באדיס-אבבה ואתה אומר סדירות... אבל לעומת התמורה זה שווה, בחיי

gidib

New member
גרזנית היקרה, לא כל כך מהר להוריד../images/Emo88.gif

עלי גרזן... לא התכוונתי לקדם מכירות לאתיופיאן אלא לעדכן שטיסות שכר ישירות אין כרגע. (חוץ מבעית הכולירע). לאומת זאת יש טיסות שכר לתאילנד לפוקט, שמעתי ששבוע משולב לפוקט וקופיפי יכול להיות מעניין.

ניב ד

New member
זה מעניין - אתה אומר שבכלל לא

הפעילו את הטיסות הללו בסופו של דבר? מזל שבחרנו לנסוע באתיופיאן בכל זאת.

אייזיק

New member
זנזיבר

יש מדריך ישראלי בזנזיבר. בחור בשם שחר ברש. מדריך טוב שמכיר היטב את החוף המזרחי של האי. כתבתו האלקטרונית [email protected]

ניב ד

New member
ולמה שנרצה מדריך ישראלי למשל?

מה רע במדריך מקומי/אירופאי ?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
למה ולמה רבות הוא שאל

חשבת אולי על האפשרות הדימיונית, המופרכת והבלתי סבירה בעליל שיש אנשים שמעדיפים לקבל הסברים בשפת אימם ? (לא כולם שולטים כמונו בעברית, ערבית אנגלית, יידיש, סוהילית וצינית מדוברת). נ.ב. אייזיק, ברוך שובך לפורום. ו ב ב ח י " נ

אייזיק

New member
רב תודות, כבוד השייך

אני מודה לך על ברכתך. אני שוהה בימים אלה בארה"ב וסוף סוף התחברתי עם המחשב העברי.

אייזיק

New member
מדריך ישראלי

התכוונתי כדי לקבל מידע ריאלי לישראלים. אין לי שום דבר נגד מדריכים ממקומות אחרים.

גרזנית

New member
אפרופו סווהילית

ניבוש, נא הבא עותק של שיר הנושא באם אפשר גם לא ב MP3 אני לא מצליחה להוריד אותו תודה

worried diver

New member
עדכון-זנזיבר!

רק היום! מלאריה חינם לכל דורש. גם אם אינה צוללת, תוכל זוגתך להעקץ ע"י זבוב האנופליה עוד היום ולזכות בהידבקות במלאריה מתוצרת מקומית. המחיר שווה לכל נפש. נ.ב. אופציית הידבקות גם לצוללים. פרטים במקום.

למעלה