זנות

דמוקלס1

New member
זנות

אני סבור שהרוב כאן מסכימות לחוק הפללת לקוחות הזנות שנעשה ניסיון לחוקק אותו שלא צלח.
כמה מכן יסכימו לחוק שבדומה לחוקים אחרים שמטילים אחריות על האדם שמסכן את עצמו, כמו קנס על אי חגורת בטיחות ברכב, אי חבישת קסדת אופניים/אופנוע וכולי, להסכים גם לחוק שלמעשה (בואו נגיד אחרי שיחוקק חוק להפללת לקוחות הזנות) מטיל אחריות גם על העוסקת בזנות גם אם מתוך כוונה להגן על הנשים שפוגעות בעצמן כפי שחוקים אחרים שהזכרתי לעיל מענישים כדי להגן או למנוע פגיעה של האדם בעצמו...

לדעתי את העוסקות בזנות יש להעביר לכפרי שיקום

עם צוות של פסיכיאטריות פסיכולוגיות ועו"סיות. למה לנרקומנים וחולי נפש יש כפרים מיוחדים ולעוסקות בזנות אין? מדינה רקובה, נשלטת ע"י תפיסות זיכריות מנוונות.

למה שלא יעזור? כבר קבעת מראש בלי שניסינו אפילו?

קודם כל יש להגשים את הדרך הזו. אני לא רואה שהשלטונות מתעוררים. (אמנם יש כמה עו"סיות שמאתרות ברחובות נשים-בזנות ונותנות להן מקומות מקלט עם יחס חם. לטעמי זה מעט מדי, ולחלוטין לא מספיק. יש להרחיק את הנשים האלה מהרחובות לחלוטין. יש להעביר אותן לכפרים, הרחק מן הערים. וליצור שם תרבות התנהגות שלמה, וכמובן עם פיקוח פסיכיאטרי ופסיכולוגי).

דמוקלס1

New member
לא קבעתי-שאלתי

אני מניח שיהיה גם נשים שלא תסכמנה ללכת לכאלה מקומות והשאלה אם יש במקרה הזה מקום לכפייה.

pov2

New member
לדעתי אין מקום לכפות על קורבנות זנות שום דבר

כי הכפיה הזו, תגרום להן עוד סבל, על הסבל הרב שכבר חוו עד כה.
יש לזכור שמעשיהן- פוגעות רק בהן ולא במישהו אחר ולכן, את הכפיה יש לשמור רק ללקוחות.
&nbsp
לעוסקות בזנות יש להציע תמיד סביבה תומכת וביטוח לאומי זמין.
כיוון שמדובר בנפגעות טראומה פיזית ונפשית קשות ביותר- מגיע להן סכום חודשי מכובד ביותר.
יש להניח שסכום זה, יגרום להן שלא לחפש כסף אצל הלקוחות.
&nbsp
&nbsp

מעמקים39

New member

נכון משהו נורא אצלי גם בעיות בנט ושלומי סביר נשמה.איך את?

אני מנסה למצוא משהו לראות בטלוויזיה אבל הכל משעמם.

מעמקים39

New member
איך אני? אצלי תמיד המצב מחורבן. החיים לא משהו.

בטלויזיה ערוץ החיים הטובים. כמה אירוני.

מעמקים39

New member
אין לכפות על העוסקות בזנות דבר!

אפשר להציע להן, לעודד אותן ולייבש להן את ה״עסק״ על ידי הפללת הלקוחות. יש לשלם להן פיצויים רטרואקטיבי על כל השנים שעסקו בזנות ולתת להן מעמד של נכות ולשלם להן ביטוח לאומי כל חייהן. על המדינה לממן להן לימודים וטיפולים פסיכולוגיים כל החיים. יש לסבסד להן מקומות דיור והקלות במיסים. יש לחייב מעסיקים לשלב אותן במעגל העבודה אם הן מעוניינות בכך ובמקביל להמשיך לשלם להן ביטוח לאומי. על המדינה למחוק להן חובות כספיים ולחייב את הבנקים לתת להן מסגרת אשראי גבוהה. אבל הכי חשוב זה לא לכפות עליהן דבר! הכל צריך להיות בשליטתן.

תראי, אני חושבת שלרובן, למעשה לכולן, יש הפרעה פסיכולוגית קשה

ואם לא יטופלו טיפול פסיכולוגי עמוק וממושך לא תמיד אפשר יהיה להוציא אותן מאורח החיים של זנות. וטיפול ממושך ויסודי כזה לדעתי מותנה בהוצאתן מהסביבה בה הן חיות והעברתן לסביבה מיוחדת וללא אוכלוסיה רגילה מסביב, כדי להרחיקן מהפיתוי של חזרה ל"עיסוק" וגם - חשוב - כדי להרחיק מהן לקוחות שיבואו ודאי לחפש אותן. בקיצור, כפר שיקומי הרחק מן הערים נראה לי מקום נכון. ואם הן לא מסכימות? הייתי מכריחה.

למעלה