זמר שכזה

מולוקו

New member
זמר שכזה

שיר נוגה אשיר בגשם , ממגירת שירי עצבת במחשכי היום המעונן המקפיא את הלב הקודר. אתהלך לי בשקט , בדממה אלך על בהונות הרגליים , אשאיר את הדלת פתוחה אין סוד ורמז השרוי בחדר. כמה דברים אטול לעצמי מהחלק המשותף בחיי, דברים קטנים לא בני ממש רק לזכור שנפל כאן דבר.

ריקי די

New member
מחשבות

מחשבותיך עוברות לי פה לא חשה לבד, גם אם רק הרוח לוחשת סערות באוזניי ונותנת לשאריות של חום השמש ללטף בחושניות את פניי אתה תמיד אתי ברגעי מדבר חורפיים או בחשכת חדר בין הוילונות והצללים, המחשבות נושאות דמותך עוטפות בי גוף ומילים. ועכשיו,חשופה לשממה נושמת עמוק אל תוכי צל עננים על הרים ויפעת הדממה, נושקת חלומות בעיניים עצומות מאזינה לגאות לב עמומה.

מולוקו

New member
דרך גבר

אני איתך , רק איתך , בתוך המחשבות העמלות עם הרוח הרוחשת , והלב המפעם . עף עם הרוח אליך אל תוך המחשבות העמלות , בתשוקה גוברת והולכת כדרך גבר.

ריקי די

New member
לדאות

אתה זוהר אתה שקוף בין שמיים לערב בין אדמה לרוח, משוחרר מכל מאחז ואני עוד מעורפלת שטה אלי שביל החלב להיות עטופה באור, להיות עטופה בך. לשאתני אל מרחב ללא זמן אל דממה מכוסה כוכבים, החום שלך ממיס את אחרוני הזכרונות רוצה כמוך, לדאות.

מולוקו

New member
חלון פתוח

חלון פתוח ורוח חרישית מסחררת את הראש , זו את הרוח הקרירה משב מרענן בחיי בואי עטפי אותי עם גופך המרחף, והידיים המלטפות השפתיים השוקקות והרוח המחיה.

זמר שכזה

זה זמר נוגה ומלא במילים שיוצא מהלב זה הוא ניגון מלא ביגון עצב ותוגה כאב מהול בקול שלא נשמע נפל כאן דבר ונקטף והלב בוכה ומבכה על כך על פרחים שנקטפו באיבם על חלק מהשלם שכבר לא קיים.

מולוקו

New member
שניים אוחזין

שניים מרכיבים את השלם אם מחליטים כך , שניים שהם אחד ברצותם ושניים הם שניים על פי הרצון , כך שהשלם יכול להיות מורכב משניים או מאחד, החוכמה היא להרכיב שלם משניים כי לזה דרוש הרבה מאוד מהשניים.

למעלה