זמר שושנים התוודה -

זמר שושנים התוודה -

הוא פיתח יחסי ידידות עם מכונת הכביסה... והיחסים עם הדלי והסחבה השתפרו פלאים .. ככהה זה! רק 31/2 שבועות מחוץ לבית וזה מה שקורה! אני מקנאה

תמשיכי לקנא../images/Emo64.gif

גם כשתחזרי, אולי ההתאהבות שלו תרקיע שחקים
. אולי יעשה לך הפתעה ו
. שמת לו
כלשהו ?

brum

New member
אני מאוד מקווה שזה מדבק

קלפי ממנו קצת ושלחי לי בדואר -

אצלינו היחסים היו תמיד טובים

בעלי והבנים יכולים גם בלי אישה יודעים הכוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל

היחסים שלהם עם מכונת הכביסה המטבח והנקיונות

אכן טובים ובאמת אפשר להתקנא בי זכיתי במפעל הפיס...
טפו טפו טפו . אם רצית שאני אקטר יש לי מספיק על מה כמו לכולם אבל אני תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה .

חבריה, שמעו - זמ תמיד עזר ועוזר בעיקרות הבית.

אז כשאני לא בבית הוא עושה הכל ללא עזרה. ובחיוך. ועל זה באמת מגיעות לו תשבחות.

תקטרו, אני רוצה לשמוע גם קיטורים, הרי

לא הכל תמיד כל כך מושלם . תגידו לי שאני צודקת.

ברור שבוודאי ובטח שאת צודקת../images/Emo6.gif

הנורה נדלקת ובלתי אמינה אצל מי שאומר שאצלו הכל יפה, ותקין ומושלם והוא ואשתו ואחותו וכמובן ילדיו הם הכי בעולם. אבל מכיון שזה אינטרנט לא כולם אוהבים לשטוח את קיטוריהם ברבים. או מאידך אלו שמצפים שיועמקו להם
אז את יכולה להיות רגועה

כעת הצלחת להרגיז אותי../images/Emo6.gif

למה? מה עשיתי לך ?
הבאת את הדוגמה שאני הכי לא סובלת. וחוץ מזה הוא שכן שלי. (לא כבוד גדול)

pf26

New member
הוא מתגורר בעיר שלך?

תמיד חשבתי שהמוזיקאים גרים בין צפון תל אביב לרמת השרון
השיר הזה היה להיט גדול אצלי בטייפ ועברתי איתו לילות בכי רבים (בתקופה בה הייתי משוכנעת שאפשר למות מאהבה).

מזה גר ?

אפילו עושה ריצות בערבים בכביש העוקף. מאז ששמעתי את ההסטוריה שלו. בעעעעעעעעעעעע אבל יש לו כמה שירים שאני דווקא אוהבת ,למשל ... אוריד לך אבנים מהירח... (שמעתי זאת לראשונה ששר לרונה רמון וממש בכיתי)

pf26

New member
כנראה שלא

יש איזו בעיה בתיבת המסרים שלי. תנסי שוב

לקטר ? למה לשלוח אנרגיות שליליות אבל רוצה

ואם אני אקטר זה יעזור ? ביתי חתני והגוזלה מתגוררים אצלי כבר שנה וזה כף גדול אבל להגיד שאני לא מ שתגעת כשאני רואה איך שהיא נותנת לילדה לאכול ? הילדה כולה בת שנה וחודש יושבת על הכסא ואוכלת לבד מהצלחת ... ,חצי על הרצפה אני מתפוצצת אני הייתי עוזרת לה לאכול אבל לא ! הילדה צריכה ללמוד לאכול לבד וככה היא אוכלת וכשהיא לא רוצה לא צריך ..שתהיה רעבה תאכל .יופי ..

למעלה